Ruby Spor Casino anmeldelse

  1. $50 No Deposit Casino Bonus
    Withnallfreechips og Ruby spor vi har en fantastisk $50 ingen depositum bonus.
    Playthrough :
    30x Bonus
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    0% opp til $0
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $500 I Bonus
    Depositum $30 til $300 og få en 250% bonus med ingen er massevis av og ingen max cashout!
    Playthrough :
    0
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    250% opp til $200
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    Ruby Slots Casino Detaljer
    Valutaer:
    USD
    Kontakt:
    Telefon:
    1-877-767-6929
    Mobile Casino:
    Nei
    Live-Spill:
    Nei
    Innskudd bare Banker:
    Visaperson-to-personMastercard
    Full Alternativ Banker:
    NetellerBank Wire
    Ta Banker:
    check-cheque

    Ruby Spor Casino anmeldelse

    Rubin Spilleautomater, etablert i 2004, er en av mange respekterte og etablerte Realtime spill kasinoer. De har fått sin lisens fra Costa Rica er hver av de mer enn 200 spill av Spilling i sanntid. De har den største kontingenten av frittstående jackpot slots, en respektabel liste av video poker og mange andre, som for eksempel kortspill og spesialitet spill. Med en innledende bonus på 250% opp til $1000, Ruby Slots er her for å gi deg den juveler du er ute etter!

    Oversikt.

    Ruby Slots er en ganske gamle casino, som ble opprettet i 2004. Selskapet som driver den bruker en Costa Rica lisens mens programvaren som driver den er gitt av RTG. De mer minneverdige titler fra denne utvikleren inkluderer Lucky 8, Syvere & Striper, Derby Dollar og Aztec’s Treasure.

    Spillene deres er tilgjengelig via Flash eller programvare og de er for det meste imponerende og høy å betale. Fokuset her er på sporene og de fleste av spillene deres er fra denne kategorien.

    Kampanjer og Bonuser.

    Bonuser som spillerne ha nytte av er tilbudt for to typer av spill. De for keno og spor gi deg som spiller opp til 250% hva som var avsatt. Som for bonuser som tilbys på bordet titler, blackjack og andre spill, de gir spilleren en 100% match opp til $1000.

    Det er fem VIP nivåer som spillerne kan gå gjennom, fra Opal til Ruby. Hver og en har høyere og høyere bonuser som tilbys til spillerne.

    Programvare / Spill Variety.

    Realtime Gaming er en god plattform med massevis av høy kvalitet, titler som har flotte premier. Dette er programvare-leverandøren som er brukt på denne siden, og resultatet er et bredt utvalg av alternativer som dekker spor, tabeller, video poker og spesialitet spill. Noen progressive jackpotter er rundt også, og to gode eksempler er Aztec’s Treasure og Cleopatra’s Gold.

    Den raskeste måten å komme i gang er å opprette kontoen og laste opp den Flash versjon av stedet med alle spillene spilles på den måten. Hvis du’re pasienten snille programvareversjonen tilbys også.

    Grafikk og lyd.

    Gi RTG en sjanse hvis du’re ikke ekstremt kresen om grafikk av titler som du kan prøve ut. Det gjør opp med sine funksjoner og du vanligvis få lydeffekter og animasjoner for å matche resten av handlingen.

    Banking.

    Det’s en veldig kort liste over alternativer for betaling som kan brukes her. Forhåpentligvis vil alle finne en metode som de kan bruke til å gjøre sine innskudd eller uttak, men det er store sjanser for at noen folk vil ikke være i stand til å gjøre det. Forekomstene er gjort enten gjennom Neteller Eller kredittkort. Uttak kan foretas gjennom pengeoverføringer, sjekker, bank wire og Neteller.

    Utbetalingsprosent.

    En 97.40 % gjennomsnittlig utbetaling er publisert av sted på deres side for vanlige spørsmål, sammenligne den samtidig med de av offline kasinoer.

    Kunde støtte.

    Hvis du trenger hjelp som en spiller på dette nettstedet vil du bli glad for å høre at personale er tilgjengelig hele døgnet, og at du kan komme i kontakt med dem på fire forskjellige måter. Den første er at telefonen ringer, med et gratisnummeret tilbys for spillere fra Nord-Amerika. Det andre alternativet er standard live chat og den tredje er den e. Den endelige én og den minst sannsynlige som skal brukes er faks.

    Personlige mening.

    Dette er en av de mer respekterte RTG kasinoer. RTG lidd i mange år på grunn av indiskresjoner på hvem de lisensierte programvaren også, men Ruby Slots er du en av de som opereres, og fortsetter å operere på et høyere og respektert nivå. Bonuser er sjenerøs støtte er på plass, og med vanlig spill-tillegg som utgitt Casino er et godt valg for alle.

Andre Kasinoer Som Ruby Slots Casino

  1. Play Slots Plus
    Slots Plus Bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 0
    • Free Spins Bonus:40
    • 400% Innskuddsbonus:$ 400
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Ingen Innskudd Slots Pluss drevet av RTG programvaren, med nye video-spilleautomater og bordspill med en ingen innskudd bonus på $40, og et stort innskudd bonus på $400.
    Play Intertops
    Intertops Bonuser
    • No Deposit Bonus:$
    • Free Spins Bonus:
    • 100% Innskuddsbonus:$ 100
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Intertops under Malta Lisens | RTG | Totem Treasure Spilleautomat | $100 ved 100% Casino Bonus.
    Play Royal Ace
    Royal Ace Bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 25
    • Free Spins Bonus:0
    • 100% Innskuddsbonus:$ 1000
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Dette RTG casino Royal Ace tilbyr mange unike spill sammen med en $25 ingen innskudd casino bonus og en stor 100% bonus helt opp til $1000.
    Play Sloto Cash
    Sloto Cash Bonuser
    • No Deposit Bonus:$26
    • Free Spins Bonus:0
    • 1500% Innskuddsbonus:$ 750
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Ingen Innskudd Sloto Kontanter drevet av RTG programvaren, og kan skilte med fantastisk video slots og alle de store bordspill med en ingen innskudd bonus på $26 og en stor casino bonus på $750.

Spor du kan spille på Ruby Slots Casino

  1. play the Golden Lotus Slot
    Golden Lotus is a progressive slot machineGolden Lotus slot has a bonus roundGolden Lotus slot has a free spin featureGolden Lotus slot has a scatter symbolsGolden Lotus slot has a wild symbolGolden Lotus slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 25
    Spillet Hjul : 5
    play the Naughty or Nice? Slot
    Naughty or Nice? is a progressive slot machineNaughty or Nice? slot has a bonus roundNaughty or Nice? slot has a free spin featureNaughty or Nice? slot has a scatter symbolsNaughty or Nice? slot has a wild symbolNaughty or Nice? slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 50
    Spillet Hjul : 5
    play the Happy Golden Ox of Happieness Slot
    Happy Golden Ox of Happieness is a progressive slot machineHappy Golden Ox of Happieness slot has a bonus roundHappy Golden Ox of Happieness slot has a free spin featureHappy Golden Ox of Happieness slot has a scatter symbolsHappy Golden Ox of Happieness slot has a wild symbolHappy Golden Ox of Happieness slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 50
    Spillet Hjul : 5
    play the Popinata Slot
    Popinata is not a progressive slot machinePopinata slot does not have a bonus roundPopinata slot has a free spin featurePopinata slot does not have scatter symbolsPopinata slot has a wild symbolPopinata slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 10
    Spillet Hjul : 5

Brukerundersøkelser på Ruby Slots Casino

  1. Ruby Slots casino tilbyr en $350 innskuddsbonus og 350 gratis spinn casino bonuser
    05-23-2020
    45 dollar ingen innskudd casino bonus code og 45 gratis slot spinn på Ruby Slots casino
    05-21-2020
    Flott 45 dollar ingen innskudd casino bonus code og 45 gratis slot spinn fra Ruby Slots casino
    05-21-2020
    $25 ingen innskudd gratis chip koden på Ruby Slots casino
    05-20-2020
    Flott $25 ingen innskudd gratis chip bonus code fra Ruby Slots casino
    05-20-2020
    Samlet Poengsum:
    Overall Rating4 out of 5
    Spillutvalg:
    Casino Game Selection5 out of 5
    For å spille:
    Casino play 4 out of 5
    Casino Grafikk:
    Casino Graphics 4 out of 5
    Casino Betalinger:
    Casino Payments4 out of 5
    Casino Tjenesten:
    Casino Service 3 out of 5
    Casino Moro:
    Casino Fun 4 out of 5
    Send inn din bruker-anmeldelse av 1 AFC poeng!
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Ruby Slots Casino review skrevet av "ButterCup" på 2017-03-14
    Jeg har vært medlem av dette Casino for et par år. Jeg liker å spille her og treffer den store et par ganger. Kundeservice var bra og etter at jeg sendte bevis for min legitimasjon fikk jeg min kontanter ut forespørsel ganske raskt VIA Western Union.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Ruby Slots Casino vurdering innsendt av mni71bn96 på 2015-08-09
    Ganske mye hektet på denne Casino. spilt her for en stund nå, og jeg må si, det er verdig for alt oppstyret.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Ruby Slots Casino vurdering innsendt av ilttatw247 på 2015-05-31
    Flott Casino. Det spill og grafikk er vel verdt tiden. Selv om jeg ikke har hatt en sjanse til å be om en utbetaling eller har kontakt med kundeservice, men jeg har hørt fremragende anmeldelser om dem.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Ruby Slots Casino vurdering innsendt av granducial på 2015-05-20
    Shark skole er awesome. im sannsynligvis bias fordi jeg har studert dem på skolen og elsker dem, men mannen det var moro. gjorde ikke vondt at jeg vant også!! ruby Spilleautomater Har alltid vært bra for meg. im nærmer seg vip-status nå
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Ruby Slots Casino vurdering innsendt av CasinoGuy1234 på 2015-01-28
    Ruby Slots Var en av de første kasinoer jeg noensinne har spilt på. Den Bonuser var god, de hadde et bredt utvalg av spill som de fortsetter å legge til, og støtte personalet hjalp meg ut massevis siden jeg hadde en masse spørsmål. Siden da har jeg egentlig ikke hatt noen problemer, og de utbetalinger her er høyere enn de fleste andre steder jeg har spilt på. Jeg ble virkelig imponert med grafikk, animasjoner og lydeffekter som de hadde på alle spill. Det virker som en liten detalj, men jeg er overrasket over hvor mange kasinoer ikke har dette. Dette stedet blir bedre og bedre og jeg har vært spiller her for ca 4+ år. Jeg vil def sjekk det ut
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Ruby Slots Casino vurdering innsendt av siloah på 2014-12-19
    Spilte webplay versjoner av Dream kjøre og Caesars Empire her. Tenkte jeg forstått reglene her men ble forvirret når jeg trodde jeg tjent Bonus runde, men ikke gjorde det. støtte hjalp meg å finne ut av det som var fint. Den viktigste grunnen til at jeg har en positiv vurdering er faktisk på grunn av et av deres nyere spill - rudolphs hevn. festlig, jeg vet. dette spillet var kjempebra, og jeg knuste det. Jeg innser at dette ikke vil være den samme for alle, men jeg hadde en blast, vant penger, og vil spille igjen, så.... tommelen opp fra meg
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Ruby Slots Casino vurdering innsendt av Tenpounder på 2013-09-16
    Første gang jeg spilte på Ruby Slots Jeg brukte $50 neste arbeidsdag og jeg vant $115. Jeg ba om et trekk og ble nektet. Jeg hadde ennå ikke sendt Mitt papir arbeid slik jeg gjorde og ba om et annet trekk. Jeg ble godkjent, men det gjorde jeg ikke tror at betalingen skulle komme til meg på grunn av det faktum at jeg hadde sendt dem tre ganger og ingen respons. Etter det ut e og tredje gang snakker til manager fikk jeg endelig en e tilbake. Husk at jeg ble godkjent for penger Gram før jeg startet postsending og kalle, og det hadde vært 21 arbeidsdager før jeg startet alle dette. Jeg endelig fikk pengene mine seks uker etter godkjenning. Så hvis din idé om en rask retur er i løpet av en to måneders periode for deretter å gå fremover og spille her og lykke til!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating2 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Ruby Slots Casino review skrevet av radams05 på 2013-04-06
    Dette Casino Nis er ok. Jeg tror ikke mye av sin støtte
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Ruby Slots Casino review skrevet av radams05 på 2013-03-19
    Jeg hadde det gøy her, jeg skulle bare ønske de kunne ha bedre turneringer
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Ruby Slots Casino vurdering innsendt av ciuffetto71 på 2013-01-12
    Ikke posso tør altri giudizi solo perche ikke mi ha fatto entrare altro che bonus ikke rispondono ne i chat ne via e-post
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating2 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating1 out of 5
    Ruby Slots Casino vurdering innsendt av ciuffetto71 på 2013-01-11
    Ikke rispondono i chat ikke mi fa completare la registrazione ikke danno nessuna spiegazione fns incubo
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Ruby Slots Casino review skrevet av queenmap på 2012-11-01
    Jeg gav den $50 ingen depositum en vri for å spille sitt spill, og jeg hadde mye moro å spille dem. Jeg kan egentlig ikke dømme ennå på utbetalingene siden jeg ikke har hatt muligheten til å be om én ennå.