Winbig21 Casino Anmeldelse

  1. Playthrough :
    50x Bonus
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    0% opp til $0
    Eksklusiv Bonus :
    Bare Fra AFC
    Cashable Bonus :
    Ja
    $1250 Match Bonus
    For sporene spille kan du få en gigantisk 250% bonus på ditt første innskudd.
    Playthrough :
    30 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    Winbig21 Casino Detaljer
    Valutaer:
    EUR, NOK, GBP, USD, AUD
    Kontakt:
    support@winbig21.com, finance@winbig21.com
    Telefon:
    UK +44.808.134.9819, OSS 1.888.668.5258
    Mobile Casino:
    Nei
    Live-Spill:
    Nei
    Innskudd bare Banker:
    VisaUse My BankMastercard
    Full Alternativ Banker:
    NetellerSkrill-Moneybookers
    Ta Banker:
    Bank Wire

    Winbig21 Casino Anmeldelse

    Velkommen til Winbig21. Lyst på en kveld i stedet for en kveld ute? Godt’re i hell, og på denne siden vil du finne et vell av underholdning. Dette casino har de siste prisbelønte programvare og du kan spille Online Casino Spill gratis hvis du ønsker. Du kan være sikker på at du vil ha en flott opplevelse. Rival Er en prisvinnende programvare, og det er lett å forstå hvorfor. Mange gamblere er tegnet til upåklagelig grafikk og interaktive spill. De tilbyr eksklusive produkter de er drivkraften bak den enorme popularitet.

     

    Dette nettstedet gir deg de beste casino-spill med en plattform som er brukervennlig. Winbig21 Casino ønsker du å føle deg trygg, så gir du brukervennlighet og sikkerhet. Vi har en 100% Velkommen Bonus og som vi ønsker å markedsføre deg i lojalitetsprogram, jo høyere du spiller, jo mer får du. Det er noen virkelige store premier for å bli vant med Winbig21, for eksempel ferier, kontanter og Bonuser. Du kan nyte et bredt utvalg av alle dine favoritt spill, og noen nyheter de også! Winbig21 er lisensiert på Kypros, og eies av PLASS CITI LTD, Kypros.

    Click2Pay, Diners Club, Mastercard, Maestro, MasterCard, Moneybookers, Neteller, Online Bank overføring, UseMyBank, Visa, Visa og Visa Electron

    Winbig21 tilbyr lukrative kampanjer og Bonuser. Foruten ny spiller Velkommen Bonus det er overraskelsesbonuser. Alle elsker overraskelser og i løpet av dagen timer aktive spillere tilfeldig vil være begavet med en bonus, og synes det er på sin konto allerede neste dag.

    Ingen spillere liker å miste; etter alt å vinne er navnet på spillet. Hvis du ikke ha lykke til du er fortsatt en vinner med den ukentlige Cashback tilbudet.
    Himmelen er grensen for antall henvisninger du sende Winbig 21’s måte med en lukrativ belønning for deg. Hver venn du inviterer vil tjene en søt Gratis Bonus når de gjør det nødvendig innskudd.
    Den Winbig21 VIP Club tilbyr et fantastisk lojalitetsprogram. Spille ofte, og være lojale og du skal bli bortskjemt med fantastiske fordeler. VIP-medlemmer kan se frem til Bursdag gaver, Gratis turer, gaver og mye mer.

Andre Kasinoer Som Winbig21 Casino

  1. Play Yoyo
    Yoyo Bonuser
    • No Deposit Bonus:
    • Free Spins Bonus:
    • 100% Innskuddsbonus:€ 500
    • Gratis Spinn på Innskudd:200
    Yoyo Casino kjører på :
    AinsworthAmaticAmayaBet SoftElk StudiosEuro Games TechnologyEvolution GamingGameArtHabaneroIgrosoftiSoftBetMicrogamingNet EntertainmentNYXPragmatic PlayPush GamingQuickspinRed RakeRivalThunderkickYggdrasil
    Play Lotus Asia
    Lotus Asia bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 0
    • Free Spins Bonus:45
    • 100% Innskuddsbonus:$ 200
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Lotus Asia Casino kjører på :
    Bet SoftRivalSaucify
    Play JVSpin
    • No Deposit Bonus:
    • Free Spins Bonus:
    • 100% Innskuddsbonus:€ 300
    • Gratis Spinn på Innskudd:30

    AmaticApollo GamesAugust GamingAuthentic GamingBBINBet SoftBetixonBF GamesBGAMINGBig Time GamingBoomingBooongoCayetanoConcept GamingDLVEndorphinaEspresso GamesEvoPlayFaziFugasoGameArtGameplayGamevyGamomatGamshyGanapatiGeniiHabaneroIgrosoftIron Dog StudioiSoftBetKA GamingKalamba GamesLeanderLightning BoxMGAMicrogamingMobilotsMr SlottyNet EntertainmentNolimit CityOMI GamingOneTouchOryx GamingPariplayPlay N GoPlay PearlsPlaysonPlaystarPragmatic PlayPush GamingQuickspinRealisticRed RakeRed TigerReelNRGRivalRTGRuby PlaySA GamingSlotVisionSpigoSpinmaticSpinomenalSynot GamesTainThunderkickThunderSpinTom Horn GamingTriple CherryVela GamingWe Are CasinoXplosiveZeus ServicesZitro
    Play Bovada
    Bovada Bonuser
    • No Deposit Bonus:$
    • Free Spins Bonus:
    • 100% Innskuddsbonus:$ 1000
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Bovada Casino kjører på :
    Makitone GamingProprietaryRevolver GamingRivalRTGVisionary iGaming

Spor du kan spille på Winbig21 Casino

  1. play the Arabian Tales Slot
    Arabian Tales is not a progressive slot machineArabian Tales slot does not have a bonus roundArabian Tales slot has a free spin featureArabian Tales slot has a scatter symbolsArabian Tales slot has a wild symbolArabian Tales slot has a bonus multipliers
    Rival
    Spill Linjer : 40
    Spillet Hjul : 5
    play the Pirate's Pillage Slot
    Pirate's Pillage is not a progressive slot machinePirate's Pillage slot does not have a bonus roundPirate's Pillage slot does not have a free spinsPirate's Pillage slot does not have scatter symbolsPirate's Pillage slot does not have wils symbolsPirate's Pillage slot has a bonus multipliers
    Rival
    Spill Linjer : 1
    Spillet Hjul : 3
    play the Almighty Dollar Slot
    Almighty Dollar is not a progressive slot machineAlmighty Dollar slot does not have a bonus roundAlmighty Dollar slot has a free spin featureAlmighty Dollar slot has a scatter symbolsAlmighty Dollar slot has a wild symbolAlmighty Dollar slot has a bonus multipliers
    Rival
    Spill Linjer : 5
    Spillet Hjul : 3
    play the Diamond Cherries Slot
    Diamond Cherries is not a progressive slot machineDiamond Cherries slot does not have a bonus roundDiamond Cherries slot does not have a free spinsDiamond Cherries slot has a scatter symbolsDiamond Cherries slot has a wild symbolDiamond Cherries slot has a bonus multipliers
    Rival
    Spill Linjer : 1
    Spillet Hjul : 3

Brukerundersøkelser på Winbig21 Casino

  1. Winbig21 casino tilbyr en $395 ingen depositum bonus
    11-17-2017
    ingen depositum bonus på winbig21 casino
    06-30-2017
    Gratis $50 no deposit gratis chip koden fra Winbig21 casino
    06-26-2017
    825% innskudd kampanjen på Winbig21 casino
    06-16-2017
    Samlet Poengsum:
    Overall Rating3 out of 5
    Spillutvalg:
    Casino Game Selection4 out of 5
    For å spille:
    Casino play 4 out of 5
    Casino Grafikk:
    Casino Graphics 4 out of 5
    Casino Betalinger:
    Casino Payments3 out of 5
    Casino Tjenesten:
    Casino Service 3 out of 5
    Casino Moro:
    Casino Fun 3 out of 5
    Send inn din bruker-anmeldelse av 1 AFC poeng!
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating1 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating1 out of 5
    Winbig21 Casino vurdering innsendt av Erkens på 2018-08-08
    For å være ærlig, jeg vet ikke om noen, eller alle, er å vinne stort på Winbig21 casino, men jeg kan helt sikkert si at grensesnittet, logo og se og føle hører til en tidligere tiår. Beklager folkens, casino spillere har blitt mer sofistikert enn dette. Videre, jeg gikk gjennom casino?s ulike funksjoner for å finne kanskje en forløsende element, men, dessverre, ikke mange som klikket, selv den minste innskudd virker litt for høy.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Winbig21 Casino vurdering innsendt av Noodle på 2017-12-24
    Jeg fikk $396 Bonus etter 35 minutter jeg utbetalt 4 Fase 2 $228 nå har jeg å gjøre et innskudd på $25 og spille gjennom 40 ganger for å ta ut penger for $213 ikke en dårlig 35 minutter igjen av arbeid
    Casino Spill :
    review_games Rating2 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating2 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating2 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating2 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Winbig21 Casino vurdering innsendt av JamilKarim1234 på 2016-05-16
    Ikke spille her. Tok måneder å få pengene mine og når jeg gjorde jeg gikk aldri tilbake. Slik en hassle. Aldri fikk alle meg Bonus penger. Stay unna og finne et annet sted å spille!
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating1 out of 5
    Winbig21 Casino vurdering innsendt av sissi1 på 2014-07-05
    Jeg må skrive om min verste opplevelse med denne Casino!!!!!!!! Før jeg skriver allerede om min erfaring, men dette er helt tull!!!! Jeg går til kasinoet, og gå til kassen. I min kasse jeg hadde Bonus tilbud - 555%, 100%, 610% osv. Og ett tilbud - Ubegrenset antall uttak tilbyr - 250% bonus. OK, jeg går. Jeg klikker på denne ubegrenset tilbyr, jeg har gjort innskudd 250 eur, jeg fikk bonus og jeg begynner å spille. Alt ok, så? Neste - etter min første seier i min kasse opprykk forsvant!!!!! Så, jeg skriver med støtte, og at grunnen til dette???? Støtte - beklager, teknisk feil. /kampanjen er svært viktig i kassen fordi jeg må spille satser - for uttak/. Ok, kampanjen er igjen i kassen, jeg spiller neste. Etter min neste vinner - igjen dette problemet, igjen, kontakt support, ok, reparasjon. Så, fra 875 EURO jeg vinne opp til 10 000 euro! Vav, jeg er glad jeg VINNER!!!! Så, jeg fortsette å spille for oppfyllelse satser. Spille, spille, min konto fortsatt på mellom 9.000 -10.000 , vinn-miste, vinn-miste. Satser 50% allerede oppfyllelse. Jeg spiller fortsatt....................................................og!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ENE ØYEBLIKKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLUTSELIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDER PLAY!!!!!! JEG HAR 0 - 000000 - PÅ MIN KONTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG SJOKKERT - HVOR ER PENGENE MINE????????????????????? HVOR ER MIN VINNER??????????????? BARE 0 - NULL - PÅ MIN KONTO!!!!! SÅ, jeg SKRIVER SUPPORT - Gi meg tilbake PENGENE MINE, WTF?????? OG VENNLIGST LES - STØTTE SKRIVE MEG - BEKLAGER, DU ikke har rett til denne bonusen!!!!!!!!! Jeg har ingen rett til denne bonusen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Forstår du?????????????? CASINO STJAL PENGENE MINE OG SKRIVE MEG SOM BONUS , HVA ER I MIN KASSE - IKKE FOR MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DETTE ER SPØK?????????????? DETTE ER SKITT!!!!!!!!! DENNE ER VELDIG STOR GRUNN TIL Å LUKKE DETTE CASINO OG STORNO LISENS FOR DETTE CASINO!!!!! Jeg har complet historien min vinne i kassen, powerpoint foto og Prtscr min vinne!!!!! DE STJAL MIN 9000!!!!!! VENNLIGST LES OG IKKE SPILLE PÅ DETTE CASINO!!!!
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Winbig21 Casino vurdering innsendt av luckyirishgirl på 2014-03-12
    Alt i alt, Casino Er gjennomsnittlig. Akkurat som med Rival casino. Elsker spill, og det er mye å velge fra. Ikke for mange gratis chips, unntatt for mult trinn, og jeg hater dem. Gi det en tommel opp.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating2 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating1 out of 5
    Winbig21 Casino vurdering innsendt av lilbrat21 på 2013-03-29
    Dette CasinoS kundeservice suger. De prøver å tvinge meg til å ta deres Bonus Som har svært urimelig vilkår. Jeg kontaktet dem før du spiller et spill etter at jeg satt og de nekter å fjerne deres Bonus Penger. De fortalte meg at hvis de fjerner den Bonus Det vil sette min balanse til $0 stjeler mitt depositum. Paul fra live chat medgir jeg har ikke spilt på den, men likevel nekter å ta det fra min konto! De er bedrageri@!!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Winbig21 Casino review skrevet av queenmap på 2013-01-02
    Winbig21 Casino Er en bra Casino. Ingen problemer med programvaren eller kundeservice. Elsker spill. Jeg personlig liker å spille her når du ser etter spill andre enn RTG. :)
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Winbig21 Casino vurdering innsendt av aprylcook på 2012-10-17
    DE SUGER!!!! Jeg har fulgt alle regler for blant annet å gjøre et innskudd nå det virker som de ikke ønsker å betale meg det har vært nesten 2 uker med meg på e-post og snakker med støtte flere ganger om dagen. de har mange unnskyldninger første de kan ikke åpne mine dokumenter, nå sin tekniske, aldri en veileder som er tilgjengelig, og de har ikke svart på mine e-poster for 2 dager nå. Jeg er ikke glad for det koste meg $35 bare å sette inn $25 pluss å ha åpne sparekonto å ha innskudd gjort til. Jeg vant alt dette av gratis chip tenke deg. Kontanter inkluderer 25 var $385.00 jeg håper de betaler snart, men det ser ut som de ikke
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Winbig21 Casino review skrevet av Ojisplayin på 2012-10-15
    Jeg er glad i alle Rival Som betaler sine vinnende kunder på en riktig måte, og selvfølgelig tar USA. Jeg liker denne Casino Fordi de gjør USA, en rekke spill valg, og signup-til-Prøv-gratisspillet!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Winbig21 Casino review skrevet av queenmap på 2012-10-01
    WinBig21 Casino Er en Rival Strøm Spill-programvare! Veldig moro å spille sitt spill. Skummelt rik er min favoritt. Deres kundeservice er vennlige og hjelpsomme.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Winbig21 Casino review skrevet av queenmap på 2012-09-12
    Winbig21 Casino Er en Rival Basert Spill-programvare. Jeg har spilt her et par ganger og elsker spill. Jeg hadde ingen problemer med deres kundeservice. Jeg har ikke hatt mulighet til å cashout ennå, men har hørt det er ikke veldig rask.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating1 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating2 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating1 out of 5
    Winbig21 Casino vurdering innsendt av whycali på 2012-08-13
    Vanskelig å finne ut hvordan du får gratis sjetonger - navigasjon var confuzing - spill ukjente - var ikke klart hvilke spill som ble blokkert og som du kan spille. Kveilet opp bedre større enn jeg trodde fordi brukergrensesnittet er så forvirrende. Den Casino Suger ærlig.