review of 4 of 5

Liberty Slots Populære 4/ 5 basert på 18 Produktanmeldelser

Liberty Slots is a WGS powered CasinoLiberty Slots is an online Casino that USA players can play Liberty Slots Casino offers a $100 online casino deposit bonus and a great $25 no deposit casino bonus
  1. Liberty Spor Casino bonuser

    $25 No Deposit Bonus - Liberty Slots Casino Ingen Depositum Bonus

    Cashible Bonus: JA!
    No Deposit Bonus: $ 25
    Casino Bonus Code: LC25FREE
    Wager Krav: 40x Bonus
    Max uttak: $ 150
    Registrer deg for en ny konto, eller hvis du ikke har allerede tatt en ingen depositum bonus bruk koden!

    %100 innskuddsbonus - Liberty Spor Casino innskudd bonus

    % 100 Deposit Bonus: Kjøp $100 og få $100
    Wager Krav: 20x B + D
    Velkomstbonus på 100% på Liberty-Spor online kasino.
  1. Liberty Spor Casino Bonus Guide


    Liberty Spor Casino anmeldelse

    Liberty Slots Har blitt lansert i 2012, så det’s et relativt nytt casino. Det er drevet av innsats Spill-programvare Og har over 150 spill totalt. Plattformen er ikke det største eller mest kjent, men det’s ikke det minste enten og ved å spille her får du prøve noen nye spill med ulike alternativer og grafikk. Det er flere typer Spilleautomater Tilbys (3 og 5 haspel, tradisjonelle, Bonus Spor, Fremskrittspartiet), bord, video poker og spesialitet elementer.

    Oversikt.

    Med en lanseringsdato fra 2012, Liberty-spor er en god måte å tilbringe litt tid, spesielt hvis du liker spillene fra innsats spilling (utvikleren gir den plattformen som brukes). Blant de mer populære alternativer vil du finne Betal smuss, Mega pengene mine, Lucky 7s og Eastern Dragon.

    Du får en Flash casino alternativet her, men som vanlig bedre valg i det lange løp er å installere programvaren. En VIP Club er tilstede og hvis kravene er akseptabelt det’s en god idé å prøve å få i, slik at du kan dra nytte av deres kampanjer.

    Kampanjer og bonuser.

    Kampanjen er tilgjengelig for en spiller som oppretter en ny konto er ganske standard og ikke’t skiller seg ut. Du får en 100% match av ditt innskudd på opptil $100. Du får også comp poeng som del av lojalitet program og du har en VIP Klubb som du bør prøve å få tilgang til hvis du oppfyller kravene.

    Det finnes ulike ukentlige og månedlige kampanjer på plass som spillere kan dra nytte av ved å gjøre andre avleiringer.

    Programvare / Spill Variety.

    Du kan’ve gjettet fra navnet på stedet, det faktum at sporene avsnitt er det ett å få mest oppmerksomhet her. Utvikleren er ikke en av de mer vanlige, og som et resultat de faktisk har det meste Slot Titler og de har mindre å tilby i andre kategorier. Likevel, innsats spilling har titler i tabellen, video poker og spesialitet kategorier. Progressive spill er bare tre og deres navn er Mega pengene mine, vinne plasser eller vis og Betal smuss.

    Du kan bruke alternativet for å laste Flash spill hvis du vil, og du kan også installere programvaren hvis du foretrekker å gjøre det.

    Grafikk og lyd.

    Til tross for det faktum at disse gutta er ikke så godt kjent, vil du finne at spillingen er gjennomtenkt og at den støttes av grafikk og lyd-effekter som er brukt i disse spillene.

    Banking.

    Betalingsmåter som er oppført som enten tilgjengelig for innskudd eller uttak, med den tidligere starter på $35 mens sistnevnte krever minst $150. Forekomstene kan gjøres gjennom forhåndsbetalte gavekort, Visa, pengeoverføring, Neteller, Moneybookers, Ecocard, Ukash og Quick Cash. Uttak er tillatt gjennom kontroll, overføringer, Neteller og Moneybookers.

    Utbetalingsprosent.

    Ikke LibertySlots’t gi ut denne informasjonen til sine spillere.

    Kunde støtte.

    Med tung fokus på det amerikanske markedet og dets patriotisk side, kan du ganske mye forventer at dette skal bare være tilgjengelig på engelsk. Den avgiftsfrie Tall Er tilgjengelig i oss bare så godt. Det andre alternativet hvis du ønsker å komme i kontakt er bruk av en e-postadresse eller live chat.

    Personlige mening.

    Hvis du’re følelsen patriotisk og du vil gi oss et sted en sjanse, Liberty-spor kan være et godt valg. De tilbyr spill fra et relativt lite kjent utvikler, slik at kan være en ulempe for noen eller en fordel siden du kan prøve noe nytt.

     
  1. Casino egenskaper som Liberty-spor

    Miami Club Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$15
    • 100% innskuddsbonus:$ 100
    • Playthrough 20x Bonus
    Dette WGS Miami Club casino tilbyr mange unike spill sammen med en $15 no deposit bonus, og en stor 100% bonus helt opp til $100.
    Miami Club Casino review and bonuses

    Red Stag Casino bonuser

    • No Deposit bonus:$5
    • 175% innskuddsbonus:$ 350
    • Playthrough 30x Bonus
    Ingen Innskudd Red Stag lisensiert under WGS-plattformen, med over 100 video slots og bordspill med en ingen innskudd bonus på $5 og en sjenerøs casino bonus opp til $350.
    Red Stag Casino review and bonuses

    Liberty Slots Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 100% innskuddsbonus:$ 100
    • Playthrough 20x Bonus
    Dette WGS Liberty Slots casino tilbyr massevis av underholdende spill sammen med en $25 ingen innskudd kasino bonus, og en betydelig 100% bonus helt opp til $100.
    Liberty Slots review and bonuses

    Intertops Classic Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 100% innskuddsbonus:$ 100
    • Playthrough 30x B + D
    Intertops Klassisk under Malta Lisens | WGS | A-Bryteren I tidsluke | $100 ved 100% Online Casino Bonus.
    Intertops Classic review and bonuses

    Lincoln Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 100% innskuddsbonus:$ 1000
    • Playthrough 20x B + D
    Lincoln opprettet av WGS-programvare, med mange video slots og video poker med et stort innskudd bonus opp til $1000.
    Lincoln Casino review and bonuses
  1. Liberty Spor Casino anmeldelser

    • Spillutvalg:Game Selection 4 out 
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Liberty spor Review skrevet av baeb79 på 2017-04-23

    Hyggelig spill og moro

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor Review skrevet av Jeff Husch på 2016-03-26

    Jeg elsker WGS Tech. min favoritt online spill

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out 
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Liberty spor Review skrevet av JamilKarim1234 på 2016-02-10

    Ta dette Casino for hva det er - sted bra for Spilleautomater men det er om det. Jeg er ikke sikker de prøver å være noe mer og de ikke er en stor programvareleverandør, men kasinoet er definitivt en mindre og mer grasrota drift det føles.

    Kan være verdt en sjekk ut hvis du kan finne noen Slot spillene du liker men utvalg ikke stor her.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out 
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av JK121212 på 2015-09-27

    Jeg foretrekker å spille på oss kasinoer, men jeg var litt usikker på om Liberity fordi jeg aldri hadde hørt om wagner-programvare. De ikke' har så mange spill som en micro eller RTG Casino Selv om det blir bedre.

    Den Bonuser Og kampanjer er bare virkelig bra her hvis du er VIP. Ellers er den sorta bare gjennomsnittlig. VIP få måte flere tilbud og kampanjer, som er fornuftig, men bare en heads up

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av michaele99 på 2015-03-05

    Jeg elsker elsker elsker denne Casino! Vegas tech Programvaren er min favoritt og den daglige gratis turneringer er alltid gøy å spille. Jeg vant en litt over 3000.00 og hadde absolutt ingen problemer innløsning ut mine gevinster. Verifikasjonen var enkel å fullføre og alt de ba meg om å sende tilbake var enkel å gjøre, alt jeg trengte var en kopi av min DL, en kopi av forsiden og baksiden av kredittkort og et stykke av mail som ble sendt til meg. Jeg trengte ikke å komme opp med ulike regninger eller noe ekstra som vil være vanskelig siden jeg ikke betale utilities mitt land Herren gjør. Jeg hadde min kontroller innen 7 dager! Ved langt dette er min favoritt kasino.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av dustnz på 2014-04-22

    Liberty Spilleautomater Var som et skudd fra fortiden. Første Live støtte opplever jeg hadde i
    Såå lenge. Og de gjorde det fantastisk. Hadde det gøy å spille gratis brikke og er tillatt å spille daglig gratis rundstykker. ga de meg en gratis brikke for å feire den første måned passerer over å bli medlem. støtte er virkelig fint selv hadde noen kort small talk har ingenting å gjøre med spill. så langt pengene bedriften kunne jeg ikke si fortsatt ubehagelig innskudd i alle Casino Etter at billpassed så lenge siden forårsaker et kasino som jeg var lenge medlem ble raskt om betaler ut og være hyggelige behandlet meg dårlig og en stor pain prøver å trekke. Kanskje Liberty casino kan være de første til å få en safe fra meg og gjenopplive min full nytelse av online-spilling på nytt

    Når vekselen sendes utestengelser U.S bank- og online-spilling for å være venner. Som ganske mye tok alle glede fra min online spill få-away og inntil nylig 5 år siden ble sist gang jeg gikk min cyber foten i noen Online Casino. Playtech Spill-plattformen var ett jeg savnet mest. Det første online casino jeg noensinne undertegnet opp var engelsk havn og liberty 7 Slot Var det første jeg spilte i over et tiår siden. bestemmer å komme besøk den aller første sted som tok meg det (av cyber charter buss) allfreechip (én av bare to) fora som har blitt en permanent del av så mye moro som jeg brukte å ha spilt. Jeg bestemte meg for å prøve noen onling spill igjen, og hadde egentlig les hva Vegas tech Er. Var veldig glad når jeg så playtech spor.. Veldig SPENT.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av luckyirishgirl på 2014-03-12

    Elsker programvare. Jeg anbefaler dette Casino. Spillene er morsomme, CSR er fint.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out 
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av hulloh på 2014-03-07

    Jeg spille Slot På Liberty Spor casino(freeroll hver dag), så vel som å ha penger i konto for å spille/betale. Den Casino Ikke ha mye forstyrrelser eller feil spill. Kunden service folk er kul også!!Skriv inn et par coments.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 1 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av radams05 på 2013-07-21

    Jeg liker virkelig dette Casino, men jeg ikke liker det faktum at noen av spillene er ikke tilgjengelig for alle spillere. De trenger å forbedre sin kundeservice.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av knisende4u på 2013-01-14

    Jeg elsker Liberty Spilleautomater Casino. Den gratis turneringer er flott, og de er hver dag i uken. Jeg har min daglige rutine for å spille hver kveld før sengen. Jeg hadde en flott tid å spille min bonus. Planlegger å safe snart. Vi vil se hvordan det går. Ellers flott sted å spille. Spillet valg hvis det beste så langt.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av sebassstooo på 2012-07-04

    TrÃs bonne premiÃre inntrykk!!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av slotomaniac på 2012-04-01

    Liberty Spilleautomater Er virkelig flott!
    Samme casinosoftware som superslots, budsjettgruppa eller silver dollar Casino Som lukket i fortiden.
    De har daglig en freeroll Slot Turneringen der de første 50 spillere! Vinne priser (bonusmoney)
    Jeg har mye moro med det.
    Rask støtte mange Spilleautomater.
    Jeg vil gjerne vite om det er noen andre Casino Ved hjelp av denne programvaren?

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av Ojisplayin på 2012-03-20

    Jeg har alltid elsket den gamle (Vegas tech) Slot Spill og var glad for å finne de gode, pluss mye mer!! USA-vennlige, løs med sine gratisting, og A-1-støtte gjør meg danse mitt depositum i. Jeg er fornøyd og håper de stick rundt en lang tid!!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 1 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 2 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av Crawdad på 2012-03-11

    Jeg anbefaler ikke å spille her. Bonus ble det, men når jeg begynte å lage noen penger, de sperret min konto. Deres kundeservice sa at min konto hevet 'røde flagg' med deres sikkerhet avdeling. Det er bare ikke lyd kosher til meg i det hele tatt. :(

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av HAPPYFEET på 2012-03-08

    Jeg likte SPILL OG JEG SPILTE EN FREEROLL TURNERING MENS JEG VAR DER. OH HVA MORO JEG HADDE . Nå HVIS JEG FÅR MINE $15.00 ND BONUS JEG BLE TILBUDT VIL JEG GÅ SPILLE IGJEN OG IGJEN! Hva MORO JEG HADDE!! ALLFREECHIPS TAKK .

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av TenJacSuited på 2012-02-12

    Hei medlemmer,..i regaurds til Liberty Casino.. Etter at jeg har mottatt en e-post fra er sted her, forteller meg at LIBERTY Casino Er tilbake i USA, og de har en $25.00 Velkommen brikke, .. Jeg var svært fornøyd etter alle, Horbor & Liberty CasinoS var de jeg først ble med.. Jeg hadde gode resultater med dem, ble jeg plukket for beste kommentar, et spill de hadde Amerikanske spillere Gjøre, kontert legge til en ny Slot..betalte meg 100..Uansett, jeg likte det allot aldri shit på det fremre dør, ingen dårlig sjekker ingen kredittproblemer ingenting på alle 30-11 de fusjonerte til hverandre..er hvordan de satte det, Søster steder, så hvis de kan være ekspanderende,!! Økende selv!..lol.. Diferant steder/Grand åpninger/og større utbetalinger!!..har nyheter for ya, de alle opperate og logge deg på den samme boken. Den samme regnskap,, og dette er ware det gikk dårlig synes jeg. Når de hadde for å luke ut og dokumentet som brukes mer deretter 1 brikke..så til standard spillere! .Poenget mitt er dette, .De er nå, som de var da.. Samme sted selskap.. Områder med annet navn? Da jeg gikk for å bli med i Liberty i dag, de sa jeg ble flagget og låst ut av det stedet, webområder, kan ikke la meg i, for jeg ble ansett da uverdige på grunn av banktjenester problemer/spørsmål om kreditt/Multi-brikke bruk/Multi kontoer/ ikke å nevne, fremfor alt annet,,Im en høy risiko-spiller? Lol vel ok, jeg brukte mer enn 1 brikke, helvete de sender dem til oss! Men mitt bevis på dette er i begynnelsen av den såkalte søster steder , de var poping opp så raskt at du ble med dem! De var nye! I tillegg gav de ut store bonuser, lol men når 1 eier, eier 4 områder, og du ble med når han hadde 2? Deretter deltar de stedene i fremtiden av samme selskap, er en auto matisk Multi konto mishandler, som bruker flere sjetonger så vel... og så langt som banktjenester og kreditter som en risiko i tillegg? Det ut av det defualting sinn..lol.

    Så, på mine vegne, om å være en av de anklaget!! Siden da, har noen av disse, Løgnaktige, Cheaten, finne en måte å Defualt ya! Annet navn, men spiller det samme spillet, Off Shore kasinoer noensinne, noensinne! Er det noen type.... Likviditetstransaksjonen, kontrollere transaksjonen, Kreditt Trans handling, uten bekreftelse av assurance!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 1 out 
of 5
    • For å spille:Game play 1 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 1 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 1 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 1 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av lysal på 2012-02-12

    De sa din bonus oppført er ikke gyldig! Bjørnar i live støtte var veldig frekk!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty spor anmeldelse sendt av lysal på 2012-02-12

    Jeg prøvde å få bonusen min, og de fortalte meg at jeg hadde en sikkerhets-flagg og kan ikke spille det. De sa jeg hadde problemer, og det er en LØGN!! Jeg har avleiret seg w deres søster kasinoer w forhåndsbetalte kort bare!

     
     
  1. Liberty spor casino banktjenester og betaling prosessorer



    Bankene kan du bruke til å sette inn og ta

    See all Mastercard Casinos See all Visa Casinos See all Neteller Casinos See all money Transfer Casinos See all Skrill-Moneybookers Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å sette inn

    See all Check Casinos See all Bank Wire Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å trekke tilbake

    See all Pay Safe Card Casinos See all SOFORT Banking Casinos