Liberty Spor Casino anmeldelse

  1. $25 Ingen Innskudd Kasino Bonus
    Registrer deg for en ny konto, eller hvis du ikke har allerede tatt en ingen depositum bonus bruk koden!
    Playthrough :
    40x Bonus
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    0% opp til $0
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $100 Bonus
    Velkomstbonus på 100% på Liberty-Spor online kasino.
    Playthrough :
    20 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    100% opp til $100
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    0
    Liberty Slots Casino Detaljer
    Valutaer:
    AUD USD, BTC, LTC, BCH
    Kontakt:
    Telefon:
    Mobile Casino:
    Nei
    Live-Spill:
    Nei
    Innskudd bare Banker:
    litecoinSOFORT BankingVisaMastercard
    Full Alternativ Banker:
    BitcoinecoPayz
    Ta Banker:
    check-chequeBank Wire

    Liberty Spor Casino anmeldelse

    Liberty Spilleautomater har blitt lansert i 2012, så det’s et relativt nytt casino. Det er drevet av Innsatsen Spill-programvare og har over 150 spill totalt. Plattformen er ikke den største eller mest kjente, men det’s ikke det minste enten ved å spille her får du prøve noen nye spill med forskjellige alternativer og grafikk. Det er flere typer spilleautomater tilbys (3 og 5 hjul, tradisjonelle, Bonus Spor, Fremskrittspartiet), bord, video poker og spesialitet elementer.

    Oversikt.

    Med en lanseringsdato fra 2012, Liberty Slots er en god måte å tilbringe litt tid, spesielt hvis du liker titler fra Wager Gaming (utvikleren å gi den plattform som er brukt). Blant de mer populære alternativene du vil finne Betal Dirt, Mega Pengene Mine, Heldig 7s-og Øst-Dragon.

    Du får en Flash Casino alternativet her, men som vanlig et bedre valg i det lange løp er å installere programvaren. En VIP Klubb er til stede og dersom de krav som er akseptable det’s en god idé å prøve og få i slik at du kan dra nytte av deres kampanjer.

    Kampanjer og Bonuser.

    Kampanjen er tilgjengelig for en spiller som oppretter en ny konto er ganske standard og ikke’t skiller seg ut. Du får en 100% match av ditt innskudd på opptil $100. Du får også comp poeng som del av lojalitet program og du har en VIP Klubb som du bør prøve å få tilgang til hvis du oppfyller kravene.

    Det finnes ulike ukentlige og månedlige kampanjer på plass som spillere kan dra nytte av ved å gjøre andre avleiringer.

    Programvare / Spill Variety.

    Du kan’ve gjettet fra navnet på nettstedet, er det faktum at spilleautomater delen er den som får mest oppmerksomhet her. Utbygger er ikke en av de mer vanlige, og som et resultat de faktisk tilbyr det meste spilleautomat titler, og de har mindre å tilby i andre kategorier. Likevel, Wager Gaming har titler i tabellen, video poker og spesialitet kategorier. Progressive spill er bare tre, og deres navn er Mega Pengene Mine, Seier Sted eller Vise og Betal Dirt.

    Du kan bruke alternativet for å laste Flash spill hvis du vil, og du kan også installere programvaren hvis du foretrekker å gjøre det.

    Grafikk og lyd.

    Til tross for det faktum at disse gutta er ikke så godt kjent, vil du finne at spillingen er gjennomtenkt og at den støttes av grafikk og lyd-effekter som er brukt i disse spillene.

    Banking.

    Betalingsmåter som er oppført som enten tilgjengelig for innskudd eller uttak, med den tidligere starter på $35 mens sistnevnte krever minst $150. Forekomstene kan gjøres gjennom forhåndsbetalte gavekort, Visa, pengeoverføring, Neteller, Moneybookers, Ecocard, Ukash og Quick Cash. Uttak er tillatt gjennom sjekker, wire-overførsler, Neteller og Moneybookers.

    Utbetalingsprosent.

    Ikke LibertySlots’t gi ut denne informasjonen til sine spillere.

    Kunde støtte.

    Med tungt fokus på det AMERIKANSKE markedet og sin patriotiske side, kan du ganske mye å forvente at dette skal være tilgjengelig bare på engelsk. Sin gratis tall er tilgjengelig i USA bare så godt. Det andre alternativet hvis du ønsker å komme i kontakt er bruk av en e-postadresse eller live chat.

    Personlige mening.

    Hvis du’re følelsen patriotisk og du vil gi oss et sted en sjanse, Liberty-spor kan være et godt valg. De tilbyr spill fra et relativt lite kjent utvikler, slik at kan være en ulempe for noen eller en fordel siden du kan prøve noe nytt.

Andre Kasinoer Som Liberty Slots Casino

  1. Play Red Stag
    Red Stag Bonuser
    • No Deposit Bonus:$5
    • Free Spins Bonus:0
    • 275% Innskuddsbonus:$550
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Dette WGS casino Red Stag leverer unike spill med en $5 ingen depositum bonus og en stor 175% bonus helt til $350.
    Play Miami Club
    Miami Club Bonuser
    • No Deposit Bonus:$15
    • Free Spins Bonus:0
    • 100% Innskuddsbonus:$ 100
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Ingen Innskudd Miami Club opprettet av WGS-plattformen, og tilbyr fantastisk slots og alle de store bordspill med en ingen innskudd bonus på $15, og en stor innskuddsbonus på opp til $100.
    Play Intertops Classic
    Intertops Classic Bonuser
    • No Deposit Bonus:$
    • Free Spins Bonus:
    • 100% Innskuddsbonus:$ 100
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Dette WGS casino Intertops klassiske leverer unike spill og spilleautomater med en stor 100% bonus helt til $100.
    Play Lincoln
    Lincoln Bonuser
    • No Deposit Bonus:$
    • Free Spins Bonus:
    • 100% Innskuddsbonus:$ 1000
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Denne WGS casino Lincoln tilbyr masse moro spill og spilleautomater servert med en stor 100% bonus helt opp til $1000.

Spor du kan spille på Liberty Slots Casino

  1. play the Fairies Forest Slot
    Fairies Forest is not a progressive slot machineFairies Forest slot does not have a bonus roundFairies Forest slot has a free spin featureFairies Forest slot has a scatter symbolsFairies Forest slot has a wild symbolFairies Forest slot has a bonus multipliers
    WGS
    Spill Linjer : 25
    Spillet Hjul : 5
    play the Vegas Party Slot
    Vegas Party is not a progressive slot machineVegas Party slot does not have a bonus roundVegas Party slot has a free spin featureVegas Party slot has a scatter symbolsVegas Party slot has a wild symbolVegas Party slot does not have bonus multipliers
    WGS
    Spill Linjer : 25
    Spillet Hjul : 5
    play the Monster Money Slot
    Monster Money is not a progressive slot machineMonster Money slot has a bonus roundMonster Money slot has a free spin featureMonster Money slot has a scatter symbolsMonster Money slot has a wild symbolMonster Money slot has a bonus multipliers
    WGS
    Spill Linjer : 25
    Spillet Hjul : 5
    play the Coral Reef Slot
    Coral Reef is not a progressive slot machineCoral Reef slot does not have a bonus roundCoral Reef slot does not have a free spinsCoral Reef slot does not have scatter symbolsCoral Reef slot does not have wils symbolsCoral Reef slot does not have bonus multipliers
    WGS
    Spill Linjer : 4
    Spillet Hjul : 3

Brukerundersøkelser på Liberty Slots Casino

  1. Liberty Slots casino tilbyr en $50 no deposit free bonus code chip
    06-01-2020
    Liberty Slots casino tilbyr en 50 gratis spinn casino bonus code
    05-30-2020
    100 %kasino bonus og 50 gratis spinn på Liberty Slots casino
    05-22-2020
    50 no deposit free spin-koden på Liberty Slots casino
    05-21-2020
    Kreve 50 gratis spinn bonus på Fat Cat spilleautomat fra Liberty Slots casino
    05-15-2020
    Samlet Poengsum:
    Overall Rating4 out of 5
    Spillutvalg:
    Casino Game Selection4 out of 5
    For å spille:
    Casino play 4 out of 5
    Casino Grafikk:
    Casino Graphics 4 out of 5
    Casino Betalinger:
    Casino Payments4 out of 5
    Casino Tjenesten:
    Casino Service 4 out of 5
    Casino Moro:
    Casino Fun 4 out of 5
    Send inn din bruker-anmeldelse av 1 AFC poeng!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av herlis på 2019-08-02
    jeg liker også å spille her på Liberty Spor casino men har ikke prøvd å gjøre et innskudd her ennå , hverdagslige de har en freeroll-turnering som er gratis å spille bare så lenge det registrerte og det er et mye moro å spille, og jeg liker også deres spill.
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av baeb79 på 2017-04-23
    Hyggelig spill og moro
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino review skrevet av Jeff Husch på 2016-03-26
    Jeg elsker WGS Tech. min favoritt online spill
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av JamilKarim1234 på 2016-02-10
    Ta dette Casino for hva det er - sted bra for Spilleautomater men det er om det. Jeg er ikke sikker på at de prøver å være noe mer og de er ikke en stor software leverandør, men casino er definitivt en mindre og mer grasrota drift det føles. Kan være verdt å sjekke ut hvis du kan finne et par Slot spillene du liker men utvalg ikke stor her.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av JK121212 på 2015-09-27
    Jeg foretrekker å spille på oss kasinoer, men jeg var litt usikker på om Liberity fordi jeg aldri hadde hørt om wagner-programvare. De ikke' har så mange spill som en micro eller RTG Casino selv om det blir bedre. Den Bonuser Og kampanjer er bare virkelig bra her hvis du er VIP. Ellers er den sorta bare gjennomsnittlig. VIP få måte flere tilbud og kampanjer, som er fornuftig, men bare en heads up
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av michaele99 på 2015-03-05
    Jeg elsker elsker elsker denne Casino! Vegas tech programvaren er min favoritt, og den daglige gratis turneringer er alltid moro å spille. Jeg vant litt over 3000.00 og hadde absolutt ingen problemer med å ta ut gevinstene mine. Godkjenningen formen var enkel å gjennomføre og alt de ba meg om å sende tilbake var enkelt å gjøre, alt jeg trengte var en kopi av min DL, en kopi av forsiden og baksiden av kredittkortet, og en del av mail som var sendt til meg. Jeg trengte ikke å komme opp med forskjellige regninger eller noe ekstra som ville være vanskelig siden jeg ikke betale verktøy mitt land herren gjør. Jeg hadde min kontroller i løpet av 7 dager! Langt dette er min favoritt casino.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av dustnz på 2014-04-22
    Liberty Spilleautomater var som en Eksplosjon fra fortiden. Første Live Support møte jeg hadde i SOO LANG. og de gjorde det fantastisk. hadde det morsomt å spille gratis chip, og å få lov til å spille gratis daglig ruller. de ga meg en gratis chip for å feire den første måneden bestått av å bli medlem. støtte er virkelig fin selv hadde noen korte small talk har ingenting å gjøre med gaming. så langt som penger forretnings-jeg kunne ikke si fortsatt ubehagelig innskudd i hvilken som helst Casino etter billpassed så lenge siden forårsaker en casino at jeg var i lang tid medlem var rask om å betale seg ut og være hyggelig behandlet meg dårlig og en stor smerte prøver å trekke seg ut. Kanskje Liberty casino kan bli den første til å få et innskudd fra meg og gjenopplive min full glede av online gaming-igjen Når bill vedtatt å forby U. S bank og online gaming å være venner. Som ganske mye, tok all glede fra min online gaming get-aways, og inntil nylig 5 år siden var den siste gangen jeg gikk min cyber foten i noen Online Casino. Playtech Spill-plattformen var ett jeg savnet mest. Det første online casino jeg noensinne undertegnet opp var engelsk havn og liberty 7 Slot Var det første jeg spilte i over et tiår siden. bestemmer å komme besøk den aller første sted som tok meg det (av cyber charter buss) allfreechip (én av bare to) fora som har blitt en permanent del av så mye moro som jeg brukte å ha spilt. Jeg bestemte meg for å prøve noen onling spill igjen, og hadde egentlig les hva Vegas tech Er. Var veldig glad når jeg så playtech spor.. Veldig SPENT.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av luckyirishgirl på 2014-03-12
    Elsker programvare. Jeg anbefaler dette Casino. Spillene er morsomme, CSR er fint.
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av hulloh på 2014-03-07
    Jeg spille Slot På Liberty Spor casino(freeroll hver dag), så vel som å ha penger i konto for å spille/betale. Den Casino Ikke ha mye forstyrrelser eller feil spill. Kunden service folk er kul også!!Skriv inn et par coments.
    Casino Spill :
    review_games Rating1 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Liberty Slots Casino review skrevet av radams05 på 2013-07-21
    Jeg liker virkelig dette Casino, men jeg ikke liker det faktum at noen av spillene er ikke tilgjengelig for alle spillere. De trenger å forbedre sin kundeservice.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av giggles4u på 2013-01-14
    Jeg elsker Liberty Spilleautomater Casino. Den gratis turneringer er flott, og de er hver dag i uken. Jeg har min daglige rutine for å spille hver kveld før sengen. Jeg hadde en flott tid å spille min bonus. Planlegger å safe snart. Vi vil se hvordan det går. Ellers flott sted å spille. Spillet valg hvis det beste så langt.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av sebassstooo på 2012-07-04
    Très bonne première inntrykk!!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino review skrevet av slotomaniac på 2012-04-01
    Liberty Spilleautomater er virkelig flott! Samme casinosoftware som superslots, millioner eller silver dollar Casino som lukket i det siste. De har daglig en freeroll Slot - turnering hvor den første 50 spillere! vinne priser (bonusmoney) Jeg har en masse moro er det. Rask støtte mange Spilleautomater. Jeg vil gjerne vite om det er noen andre Casino Ved hjelp av denne programvaren?
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino review skrevet av Ojisplayin på 2012-03-20
    Jeg har alltid elsket den gamle (Vegas tech) Slot Spill og var glad for å finne de gode, pluss mye mer!! USA-vennlige, løs med sine gratisting, og A-1-støtte gjør meg danse mitt depositum i. Jeg er fornøyd og håper de stick rundt en lang tid!!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating2 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av Crawdad på 2012-03-11
    Jeg anbefaler ikke å spille her. Bonus ble det, men når jeg begynte å lage noen penger, de sperret min konto. Deres kundeservice sa at min konto hevet 'røde flagg' med deres sikkerhet avdeling. Det er bare ikke lyd kosher til meg i det hele tatt. :(
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av HAPPYFEET på 2012-03-08
    Jeg likte SPILL OG JEG SPILTE EN FREEROLL TURNERING MENS JEG VAR DER. OH HVA MORO JEG HADDE . Nå HVIS JEG FÅR MINE $15.00 ND BONUS JEG BLE TILBUDT VIL JEG GÅ SPILLE IGJEN OG IGJEN! Hva MORO JEG HADDE!! ALLFREECHIPS TAKK .
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av TenJacSuited på 2012-02-12
    Hei medlemmer,..i regaurds til Liberty Casino.. Etter at jeg har mottatt en e-post fra er sted her, forteller meg at LIBERTY Casino Er tilbake i USA, og de har en $25.00 Velkommen brikke, .. Jeg var svært fornøyd etter alle, Horbor & Liberty CasinoS var de jeg først ble med.. Jeg hadde gode resultater med dem, ble jeg plukket for beste kommentar, et spill de hadde Amerikanske spillere Gjøre, kontert legge til en ny Slot..Betalte meg 100..Uansett, jeg likte det mye, aldri dritt på det foran døren, ingen dårlig sjekker ingen kreditt problemer Ingenting i det hele tatt før De slått Sammen til en annen..Er hvordan de sa det, Søster Nettsteder, Som om de kan være ekspanderende,!! Vokser enda!..lol.. Diferant Nettsteder/Grand Åpninger/og større utbetalinger!!..Har nyheter for deg, De alle opperate og Logg i samme Bok. det samme general ledger, og Denne er ware det gikk dårlig tror jeg. når de hadde å luke ut og dokument som brukte mer enn 1 chip..som til standard spillere! .Mitt Poeng er dette .De er nå, som de var Da.. Samme Området Selskap.. Nettsteder med differant navn? Da jeg gikk for å bli med Liberty i Dag, De sa jeg var flagget og låst ut av Området, Nettsteder, ikke å la meg, for jeg var ansett som Uverdig på grunn av Banktjenester Problemer/Kreditt Problemer/Multi chip bruk/Multi-kontoer/ for ikke å nevne, over alt annet,,Im er en Høy Risiko-Spiller? lol vel ok, jeg brukte mer enn 1 Chip, helvete de sender dem til oss! Men Mitt bevis på dette er ved starten av den såkalte søster nettsteder , de var poping opp så fort, du ble med dem! De var Nye! Pluss at de ga ut store bonuser, lol, men da 1 eier, eier 4 nettsteder, og du ble med når han hadde 2? Så bli med disse Områdene i fremtiden av samme Selskap, er en automatisk matic Multi-konto misbruk, som bruker flere sjetonger så vel... og så langt som Bank og kreditter være en Risiko? Det ut av defualting Sinn..lol Så, På mine vegne, som en av de tiltalte! Siden Da, Gjorde Noen av De, Løgn, Cheaten, Finne en måte å Avdramatisere ya! Differant Navn, Men Spiller det Samme Spillet, Off Shore Kasinoer noen Gang, Noensinne! Gjør alle typer.... Kontant Transaksjon, Sjekk Transaksjonen, Kreditt Trans Aksjon, Uten Konformasjon av forsikring!
    Casino Spill :
    review_games Rating1 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating1 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating1 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating1 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av lysal på 2012-02-12
    De sa din bonus oppført er ikke gyldig! Bjørnar i live støtte var veldig frekk!
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Liberty Slots Casino vurdering innsendt av lysal på 2012-02-12
    Jeg prøvde å få bonusen min, og de fortalte meg at jeg hadde en sikkerhets-flagg og kan ikke spille det. De sa jeg hadde problemer, og det er en LØGN!! Jeg har avleiret seg w deres søster kasinoer w forhåndsbetalte kort bare!