review of 4 of 5

Slots av Vegas Populære 4/ 5 basert på 17 Produktanmeldelser

Slots of Vegas is a RTG powered CasinoSlots of Vegas is an online Casino that USA players can play Slots of Vegas Casino offers a $3000 online casino deposit bonus and a great $100 no deposit casino bonus
Trinn på Vegas Strip, sjekke inn på rommet, og truffet tabeller! Slots av Vegas Online Casino Venter på å rulle ut den røde løperen for deg! De eies og drives av Gambling Lønn og lisensiert i det blomstrende jurisdiksjon over Costa Rica. Har vært på internett siden 2004, de er på ingen måte en nykommer, og har hatt tid til å formulere sine vinnende kombinasjon å tilby spillere.
  1. Spor av Vegas Casino bonuser

    $100 gratis Chip X 2 - Spor av Vegas Casino uten depositum bonus

    Cashible Bonus: JA!
    No Deposit Bonus: $ 100
    Casino Bonus Code: DOUBLEFUN100
    Wager Krav: 30x Bonus
    Max uttak: $ 200
    Det er riktig, en legit $100 ingen depositum casino bonus, gjør et lite depositum og løse inn igjen for en annen $100.
    Denne bonusen kan brukes til å spille alle spilleautomater og keno. Hvis den siste transaksjonen med spor av Vegas var et gratis casino chip, vennligst ikke løse inn denne kupongen før du gjør et innskudd som vi ikke tillate flere gratis brikke redemptions i en rad

    300 % alle spill bonus - Spor av Vegas Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    % 300 Deposit Bonus: Kjøp $300 og få $3000.
    Casino Bonus Code: Sporet300
    Wager Krav: 20x B + D
    Max uttak: $40000.
    Denne bonusen kan spilles på alle spill, Blackjack style spill krever en 40x er massevis av men men spor / keno er fortsatt bare 20x
    Depositum $30 til $1000 for å få 300 %

    Ladies Night 600% - Spor av Vegas Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    %600 Deposit Bonus: Kjøp $200 og få $1200.
    Casino Bonus Code: 600 LADIESNIGHT
    Wager Krav: 30x B + D
    Max uttak: $14000
    Dette er en enorm bonus spor. Depositum $20 eller mer og få en gigantisk 600 %
  1. Casino egenskaper som spor av Vegas

    ReelSpin Casino
    • RTG casino Software
    • ReelSpin Casino is a USA playable casino


    • No Deposit bonus:$ 0
    • 100% innskuddsbonus:
    • Playthrough
    ReelSpin Casino review and bonuses
    Grande Vegas
    • RTG casino Software
    • Grande Vegas is a USA playable casino


    • No Deposit bonus:$ 25
    • 100% innskuddsbonus:$ 100
    • Playthrough 30x B + D
    Grande Vegas review and bonuses

    Kaptein Jacks Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 100% innskuddsbonus:
    • Playthrough 30x B + D
    Captain Jacks review and bonuses
    Slots Plus Casino
    • RTG casino Software
    • Slots Plus Casino is a USA playable casino


    • No Deposit bonus:
    • 125% Innskuddsbonus:$ 125
    • Playthrough
    Slots Plus Casino review and bonuses
    Raging Bull Casino
    • RTG casino Software
    • Raging Bull Casino is a USA playable casino


    • No Deposit bonus:$ 0
    • 200% Innskuddsbonus:$ 400
    • Playthrough
    Raging Bull Casino review and bonuses
  1. Spor av Vegas Casino anmeldelser

    • Game Selection 4 out 
of 5
    • Game play 4 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 4 out of 
5
    • Customer service 4 out of 
5
    • Fun factor 4 out of 5

     
     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 4 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 5 out of 
5
    • Customer service 4 out of 
5
    • Fun factor 3 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av granducial på 2015-05-18

    Bare ønsket å komme her å nevne at de har en skikkelig kul venn tilbakevendene program så hvis du spiller med venner eller familie, er det lurt å komme i gang med denne metoden, slik at du får en additonnal 50 dollar - eller mer hvis du har med deg mange venner

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 5 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 5 out of 
5
    • Customer service 5 out of 
5
    • Fun factor 5 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av JamilKarim1234 på 2015-02-23

    Jeg er enig med noen av de siste anmeldelser her. Dette Casino Har definitivt blitt bedre i løpet av det siste året og en bit. De har lagt bedre støtte for personale, flere spill, og deres månedlige Bonuser Er like bra som jeg har sett.

    Fremskrittspartiet på SOV utbetalingen mer enn de fleste andre steder og Free Spins Er best brukt på dem. Du får ganske få gratis spinn hver gang du safe slik at sjansene for å vinne på Spilleautomater Og spesielt den progressvies er høy.

    Utbetalingene er alltid på tid for meg og jeg thikn som er et problem de har jobbet på. Har ikke hatt noen problemer med denne siden jeg startet om 16 måneder siden.

    Ganske bra opplevelse.

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 5 out of 5
    • Graphics 4 out of 5
    • Fast Payments 4 out of 
5
    • Customer service 4 out of 
5
    • Fun factor 5 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av JK121212 på 2015-01-06

    Jeg har hatt en ganske god erfaring her. Jeg bare begynte om et par måneder siden, og var litt surpirsed å lese noen av de problemene som folk hadde med utbetalingene og støttepersonell. Jeg tenkte at kunden service personalet var veldig hjelpsomme og i 2-3 måneder jeg har vært her, har jeg hadde ingen problemer med å få min Bonuser På tid.

    Utvalget av spill er lik noen Noe som er ganske bra. Du får et tonn av sporet og bord spill og variasjon er en av grunnene til at jeg fortsatte å spille her. Start opp bonuser er ganske god og de tilbyr nye bonuser regelmessig for å holde deg gående.

    Generelt ganske solid erfaring her. Jeg ville definitivt sjekke det ut selv.

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 5 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 5 out of 
5
    • Customer service 5 out of 
5
    • Fun factor 5 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av siloah på 2014-12-10

    Undertegnede opp og bestemte oss for å bruke en av sine månedlige kampanjer. var veldig kult - gitt ganske pokkers klisjéaktig - noen snøball kampen spillet noe.
    Likevel, fikk en ganske massiv 400% depositum Bonus. Hadde den standard bransjen er massevis av kravet, men jeg var greit med at ettersom verdien var så bra. jeg åpenbart liker å vinne som alle andre men jeg også liket o utvide min spillet så med 400 % lagt til jeg fikk så mange flere spinn jeg følte meg svimmel (på en god måte, lol)

    Hadde et par spørsmål og støtte var rask og høflig. toppkarakter fra meg

     
     
    • Game Selection 3 out 
of 5
    • Game play 3 out of 5
    • Graphics 4 out of 5
    • Fast Payments 4 out of 
5
    • Customer service 4 out of 
5
    • Fun factor 3 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av babyduck08 på 2014-10-26

    Bra Casino. flere nd tilgjengelige kodene. Nyt den.

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 3 out of 5
    • Graphics 3 out of 5
    • Fast Payments 1 out of 
5
    • Customer service 1 out of 
5
    • Fun factor 3 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av radams05 på 2014-01-23

    Jeg bryr meg ikke om dette stedet. Deres støtte er frekk og jeg kunne ikke få min gevinst

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 3 out of 5
    • Graphics 3 out of 5
    • Fast Payments 3 out of 
5
    • Customer service 1 out of 
5
    • Fun factor 2 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av radams05 på 2013-10-24

    Jeg vet ikke hvorfor , men for noen grunn jeg bare ikke stoler på disse mennesker. Deres live support er forferdelig.

     
     
    • Game Selection 4 out 
of 5
    • Game play 3 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 4 out of 
5
    • Customer service 4 out of 
5
    • Fun factor 4 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av raffter på 2011-02-07

    IHello, alle. Jeg kan bare anbefale denne Casino For å teste alle ikke-bindende. Ved den gjeldende koden bonus på $ 100 er svært enkelt. Selvfølgelig, jeg har også brukt og min mening. AllSlots er en av de få troverdige kasinoer i 1700 www

     
     
    • Game Selection 4 out 
of 5
    • Game play 5 out of 5
    • Graphics 4 out of 5
    • Fast Payments 5 out of 
5
    • Customer service 4 out of 
5
    • Fun factor 5 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av raffter på 2011-02-06

    Jeg foretrekker å spille i VEGAS Casino, jeg bruker litt penger og jeg kan ikke tro hvor god er withdram for eksempel tilbringer jeg 500€ og få 1290 i to timer

    Du trådløsnettverksforbindelsen prøver å spille på denne utmerkede Casino

    Fine forhold raffter

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 5 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 3 out of 
5
    • Customer service 3 out of 
5
    • Fun factor 3 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av Ojisplayin på 2011-01-30

    Spilleautomater I Vegas er et flott sted, bare så lenge du spiller uten å fornerme kupongkoder. Sørg alltid for at vilkårene blir fulgt til bokstaven, og ikke to gratis chips i en rad noensinne!

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 5 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 5 out of 
5
    • Customer service 5 out of 
5
    • Fun factor 5 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av shootist009 på 2009-08-22

    Spilleautomater I Vegas er et flott sted, bare så lenge du spiller uten å fornerme kupongkoder. Sørg alltid for at vilkårene blir fulgt til bokstaven, og ikke to gratis chips i en rad noensinne!

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 5 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 5 out of 
5
    • Customer service 5 out of 
5
    • Fun factor 5 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av mlcrunk1 på 2009-06-24

    Jeg har spilt på sov i et par år. Jeg har ennå til gode å vinne, selv en liten jackpot, så jeg prøver. Det er underholdende. De har noen ganske bra. Spilleautomater Å velge fra, jeg brukte å ha lastet. En mikroprosessorstyrt MLC

     
     
    • Game Selection 3 out 
of 5
    • Game play 3 out of 5
    • Graphics 3 out of 5
    • Fast Payments 3 out of 
5
    • Customer service 3 out of 
5
    • Fun factor 3 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av innone på 2009-04-19

    Prøv hvis koden '20Påvirk resk.' fremdeles fungerer..

     
     
    • Game Selection 4 out 
of 5
    • Game play 4 out of 5
    • Graphics 4 out of 5
    • Fast Payments 4 out of 
5
    • Customer service 4 out of 
5
    • Fun factor 4 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av dawnukiah på årene 2008-12-10

    Jeg har spilt mye på Spilleautomater I vegas og jeg har gjort det ok

     
     
    • Game Selection 5 out 
of 5
    • Game play 5 out of 5
    • Graphics 5 out of 5
    • Fast Payments 5 out of 
5
    • Customer service 5 out of 
5
    • Fun factor 5 out of 5

    Spor av Vegas anmeldelse sendt av dawnukiah på årene 2008-12-10

    Jeg har ben spiller på Spilleautomater I vegas for noen tid nå og ingen problem med dem jeg har gjort godt med dem

     
     
  1. Spor av Vegas casino banktjenester og betaling prosessorer



    Bankene kan du bruke til å sette inn og ta

    See all Neteller Casinos See all Bank Wire Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å sette inn

    See all Check Casinos 



    See all Mastercard Casinos See all Visa Casinos 

Allfreechips Fan Page