Superior Casino Anmeldelse

  1. 30 Gratis Spinn Casino Bonuser
    30 gratis $1 Spinn
    Playthrough :
    50x Bonus
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    0% opp til $0
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $550 Match Bonus
    Få en MASSIV 275% casino bonus fordi vi har en spesiell promo med Superior Casino
    Playthrough :
    30 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    275% opp til $200
    Eksklusiv Bonus :
    Bare Fra AFC
    Cashable Bonus :
    Ja
    $1500 Bonus
    På den andre depositum få 150% opp til $1500.
    Playthrough :
    0
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    150% opp til $1000
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $500 I Bonus
    Ikke i spor? Deretter kan du ha en 100% bonus til bruk på alle spill
    Playthrough :
    0
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    100% opp til $500
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    Superior Casino Detaljer
    Valutaer:
    EUR, GBP, USD, AUD, ZAR
    Kontakt:
    Telefon:
    Mobile Casino:
    Ja
    Live-Spill:
    Nei
    Innskudd bare Banker:
    Pay Safe CardMastercardClick and Buy
    Full Alternativ Banker:
    ecoPayzVisaNetellerSkrill-Moneybookers
    Ta Banker:
    Bank WireCheck

    Superior Casino Anmeldelse

    Superior Casino ble lansert i 2007 etter moderselskapet kjørte Superior Poker Casino. Bygge på suksess, forfulgte de den vinnende formel og startet Superior Casino. Gjennom Rival Spill-programvare Plattformen. Overlegen Casino tilbyr ca 100 spill. Det er også  flotte kampanjer som $20 gratis, opp til $500 for spor  samt en 3 trinns Bonus - systemet.

    Kampanjer & Bonuser. Nye spillere får $20 gratis og opp til $500 for spor. Det er også en 3 trinns bonus system for spilleautomater Og den generelle Casino. For Spilleautomater3 lagdelt Bonus kan gi deg $1900, mens den generelle casino du kan få $1000 for de fleste spill. Hvert spill tilbyr forskjellige kampanjer, så du må se nøye på hvordan du kan få mest ut av pengene!

    Banktjenester alternativer.  Dette casino tilbyr et stort repertoar av banktjenester metoder, inkludert Neteller, Ecocard, UseMyBank, ClickandBuy, UseMyWallet, Click2pay, Moneybookers, eCheck, eWalletXpress, og større kredittkort.

    Sikkerhet. Superior Casino er forpliktet til å levere våre høy sikkerhet, men de har klart å gjøre denne casino et trygt sted uten å forsinke uttak som de ikke krever for mye å verifisere identitet hver gang du behandle én. Superior Casino bruker den beste teknologien for å sikre at alle transaksjoner her, helt ned til chat med kundeservice, er ordentlig kryptert. De hele tiden tilpasse ny teknologi til å holde sin sikkerhet på toppen av spillet.

    Programvare/Spill variasjon. Gjennom Rival Spill-programvare Plattform, Superior Casino tilbud om 100 spennende spill som er enkelt kategoriseres og tilgjengelig gjennom sitt pent utformet lobby. Du kan nesten se rundt for å se om du vil finne tabellen spill, Slot Spill eller video poker spill.

    Kunde støtte. Kundestøtte kan nås via e-post, telefon og live chat. Kunden støtte personalet var veldig høflig og svarte på spørsmål veldig raskt.

    Grafikk og lyd. Det overordnede Casino flott grafikk og lydeffekter.

    Utbetalingsprosent. Overlegen Casino tilbyr en utbetalingsprosent alt fra 94% til 99%, avhengig av spillet.

    Ingen som jeg kunne finne.

     Superior Casino er en fin liten casino å spille på. Deres 3-lags Bonus programmet er en smule forvirrende, så hvert spill er forskjellig. Likevel, hvis du følger, belønningen er ganske god.

    Som blir sagt, bare hviler på sin forbindelse med Overlegen Poker Casino er ikke nok til å rettferdiggjøre å gå her. Så, Superior Casino har gjort en god innsats for å skille seg ut, og de har gjort en god jobb på det også! Anbefales å spille her!

Andre Kasinoer Som Superior Casino

  1. Play Oshi
    Oshi Bonuser
    • No Deposit Bonus:€0
    • Free Spins Bonus:20
    • 100% Innskuddsbonus:€125
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Oshi Casino kjører på :
    AmaticBelatra GamesBet SoftBGAMINGBoomingEndorphinaHabaneroiSoftBetMicrogamingMr SlottyNet EntertainmentPragmatic PlaySoftswiss
    Play Domgame
    Domgame Bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 30
    • Free Spins Bonus:0
    • 250% Innskuddsbonus:$ 250
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Play DaVincis Gold
    DaVincis gull bonuser
    • No Deposit Bonus:$22
    • Free Spins Bonus:0
    • 200% Innskuddsbonus:$ 200
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Play Paradise 8
    Paradise 8 Bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 10
    • Free Spins Bonus:0
    • 300% Innskuddsbonus:$ 300
    • Gratis Spinn på Innskudd:0

Spor du kan spille på Superior Casino

  1. play the Costume Party Slot
    Costume Party is not a progressive slot machineCostume Party slot does not have a bonus roundCostume Party slot does not have a free spinsCostume Party slot does not have scatter symbolsCostume Party slot has a wild symbolCostume Party slot does not have bonus multipliers
    Rival
    Spill Linjer : 3
    Spillet Hjul : 3
    play the Diamond Dazzle Slot
    Diamond Dazzle is not a progressive slot machineDiamond Dazzle slot does not have a bonus roundDiamond Dazzle slot does not have a free spinsDiamond Dazzle slot does not have scatter symbolsDiamond Dazzle slot does not have wils symbolsDiamond Dazzle slot does not have bonus multipliers
    Rival
    Spill Linjer : 1
    Spillet Hjul : 3
    play the Hot Hand Slot
    Hot Hand is not a progressive slot machineHot Hand slot does not have a bonus roundHot Hand slot does not have a free spinsHot Hand slot does not have scatter symbolsHot Hand slot has a wild symbolHot Hand slot has a bonus multipliers
    Rival
    Spill Linjer : 5
    Spillet Hjul : 3
    play the Panda Party Slot
    Panda Party is not a progressive slot machinePanda Party slot has a bonus roundPanda Party slot has a free spin featurePanda Party slot has a scatter symbolsPanda Party slot has a wild symbolPanda Party slot has a bonus multipliers
    Rival
    Spill Linjer : 20
    Spillet Hjul : 5

Brukerundersøkelser på Superior Casino

  1. Superior tilbyr en $40 no deposit bonus code
    05-25-2020
    Superior tilbyr en $40 ingen innskudd gratis chips-kode
    05-25-2020
    40 dollar ingen innskudd bonus code for Overlegen
    05-25-2020
    Superior casino tilbyr en $45 no deposit casino bonus code
    05-19-2020
    Superior tilbyr en $45 ingen depositum bonus code
    05-19-2020
    Samlet Poengsum:
    Overall Rating4 out of 5
    Spillutvalg:
    Casino Game Selection4 out of 5
    For å spille:
    Casino play 4 out of 5
    Casino Grafikk:
    Casino Graphics 5 out of 5
    Casino Betalinger:
    Casino Payments4 out of 5
    Casino Tjenesten:
    Casino Service 4 out of 5
    Casino Moro:
    Casino Fun 4 out of 5
    Send inn din bruker-anmeldelse av 1 AFC poeng!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Superior Casino review skrevet av Xxkandii på 2018-03-22
    Igreat grafikk awesome spill
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Superior Casino review skrevet av wrinkle22 på 2017-08-19
    alle upsides er oppført nedenfor, er sant. Det eneste som er glemt er det sosiale medier interaksjon. Som en 6. stjernen til Bonus rating samt støtte rating. Elsker dette stedet og spille her ofte
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Superior Casino review skrevet av JamilKarim1234 på 2015-05-21
    Jeg ble ganske overrasket med overlegen Casino. Liten casino og visste ikke hva de hadde å tilby. Den Bonus systemet er veldig bra, og ikke alle som forvirrende når du leser inn i det. Pluss det lønner seg stort. Støtte personalet var noe av det beste jeg har jobbet med, og det var de som gikk meg gjennom lagdelt bonus system. Layout er solid og spillene er veldig lett å finne. Stress og mye moro. Spille her.
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Superior Casino review skrevet av JamilKarim1234 på 2015-02-23
    Utbetalingene var høyere enn jeg trodde på bordet spill. Likte grafikken på alle spill som dette stedet har virkelig forbedret i løpet av det siste året. Den eneste banke på dette stedet er det Bonus struktur. Det 3-lags system er sorta forvirrende og jeg hadde aldri sett det på nettet før. Kanskje jeg bare er ny til dette systemet, men det er mye annerledes enn alle andre steder jeg spille på. Annet enn at dette stedet skulle ha det du leter etter. Ingen reelle problemstillinger.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Superior Casino review skrevet av Ojisplayin på 2010-05-22
    Overlegen Casino Det VAR MIN ALLER FØRSTE Rival ERFARING - JEG ER FORTSATT EN LOJAL DEPOSITER - DE HAR FLOTTE SPILL, OG JEG TROR DE ER EN SKJULT PERLE. STØTTE HAR BLITT TOP-NOTCH! ALLE USA TILLATT, MED UNNTAK AV KENTUCKY, OG INGEN CANADA. JEG VIL SPILLE HER TIL DEN DAGEN DE LUKK ELLER JEG GJØR.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Superior Casino review skrevet av radams05 på 2008-12-06
    Jeg bryr meg ikke for Overlegen, jeg har prøvd flere ganger å få dem til å sende meg logg inn detaljer, men de vil ikke svare meg. Jeg kan ikke finne ut hva du skal gjøre. Så jeg antar at jeg bare ikke vil spille det lenger.
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Superior Casino review skrevet av angelslite2 på 2008-06-13
    Jeg likte superior. Spillet var rask, og hadde ikke stamme som de ble kontrollert. Jeg liker måten de har sine kampanjer satt opp,for å wrere de er lett tilgang. klikk -n - go.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Superior Casino review skrevet av mrjbird7 på 2008-05-18
    Jeg fikk min $20 Gratis brikke med ingen problem. Jeg spilte med det for en veldig lang tid på noen nye og svært morsomt spill.Jeg hadde litt forvirring navigerer gjennom Casino på første. Men så, jeg er ingen datamaskin geni. Grafikken var veldig bra og spill selv var svært entertaing godt. Jeg vil definitivt være tilbake til Overlegen i fremtiden. Jeg virkelig prøver hardt å finne noe å rive dem fra hverandre over, men ingen hell der. Jeg likte min tid på Superior veldig mye. Jeg gjorde ikke merke ned noe høyere enn gjennomsnittet for "Kundeservice" eller "Raske Betalinger" fordi jeg hadde ingen behov for å håndtere CS og jeg ikke føler behov for å "ta Ut" som av ennå. Alt i alt, jeg gir det en stor stor "Tommelen Opp".
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Superior Casino review skrevet av m8ryann på 2008-04-12
    Overlegen dele Casino Er en del av Rival Gruppe kasinoer og det er fylt med moro og spenning til spillerne dine. De har den største og beste Bonuser Noen gang, og når du blir en depositerende spiller de også gi ut gratis chips som vanlig..Det er morsomt å spille på superior dele Casino.