Sloto Penger Casino Anmeldelse

  1. $750 Bonus
    Allfreechips gir en søt avtale, 1500 % prosent bonus på et depositum på $50, det må være nøyaktig $50!
    Playthrough :
    50 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    1500% opp til $50
    Eksklusiv Bonus :
    Bare Fra AFC
    Cashable Bonus :
    Ja
    $26 Ingen Innskudd Kasino Bonus
    $26 ingen depositum casino bonus
    Playthrough :
    25 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    0% opp til $0
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $400 Bonus
    Få en utrolig 400% bonus opp til $400
    Playthrough :
    30 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    400% opp til $100
    Eksklusiv Bonus :
    Bare Fra AFC
    Cashable Bonus :
    Ja
    $100 Bonus
    Få 100% på innskudd på $20 til $100.
    Playthrough :
    12 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    100% opp til $100
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $200 Bonus
    Det er mer bonus penger venter på deg når du safe en gang (uansett om du har vunnet eller tapt med ditt første innskudd). Vi vil legge opp til $200 gratis!
    Playthrough :
    0
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    50% opp til $400
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $270 Match Bonus
    Vi er fortsatt ikke ferdig med gir bort gratis penger. Den tredje depositum er kvalifisert for en bonus på opptil $270 gratis!
    Playthrough :
    0
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    25% opp til $1080
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $100 Bonus
    Ikke til å spille online-spor? Ta deretter en 50 % alle spill bonus opp til $100
    Playthrough :
    33 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    50% opp til $200
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $150 Bonus
    Vi aktivt oppfordrer kundene til å bruke ett av våre alternative innskudd metoder som fordelene langt ut veier hvor enkelt det er å bruke et kredittkort.
    Playthrough :
    4x i Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    15% opp til $1000
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    Sloto Penger Casino Detaljer
    Valutaer:
    USD
    Kontakt:
    Telefon:
    Mobile Casino:
    Ja
    Live-Spill:
    Nei
    Innskudd bare Banker:
    VisaMastercard
    Full Alternativ Banker:
    ecoPayzNetellerSkrill-Moneybookers
    Ta Banker:
    check-chequeBank Wire

    Sloto Penger Casino Anmeldelse

    Dette Casino er relativt ny, og det er drevet av Rival Spill-programvare. Det har imponert mange mennesker i bransjen på grunn av kvaliteten på sine tjenester og spill som tilbys.

    Sloto Cash har stor Bonuser for low limit spillere så vel som for høy valser. De tilbyr et stort utvalg av Video og klassisk-spor Som alle vil garantert glede deg over.

    Kampanjer og bonuser. Blant de beste Bonuser som tilbys på dette nettstedet er $26 GRATIS ingen innskudd bonus og $570 trippel innskudd Bonus. De har også Klubben Spilleautomater For spillerne å bli med og få flere belønninger.

    Banking. Innskudd og uttak metoder aksepteres. Casino Er: Kredittkort, Neteller, eWallet express, ECO, bankoverføring, og telegrafisk overføring. De har også tre betalingsmåter bare for OSS spillere: wwwcard, netspend og Obopay.

    Sikkerhet. Dette casino bruker bransjens standard sikkerhetsprotokoller som 128-biters kryptering teknologi. Alle transaksjoner behandles trygt og din private informasjon er konfidensiell til alle tider.

    Programvare. Sloto Kontanter er drevet av Rival Spill-programvare som tilbyr suveren i-Slots. Spillene er av høyeste kvalitet og programvare nedlastinger enkelt og uten problemer.

    Programvaren er tilgjengelig for nedlasting og i instant play versjon.

    Utbetalingsprosent. Sloto kontanter leveres med en stor utbetaling prosentandel av 97.54%!

    AMERIKANSKE Spillere Velkommen!

    Spill Variety. Dette Casino tilbyr bare ca 70 spill for spillere å velge mellom. Dette tallet synes begrenset i forhold til mengden av spill som er tilgjengelig innenfor konkurrenter, men de tilbyr eksklusive jeg-Spor og en av de mest populære casino spill alternativer.

    Grafikk og lyd. Spillet grafikk på Sloto kontanter er fantastisk, men enkelte spillere har angitt at de ikke nyte nettsidens design. I min mening skjermen ser litt rotete, men etter jeg gjorde vinduet større det var mye bedre enn i standard størrelse. Lydene er morsomt og realistisk.

    Kundeservice. Kunden service team er vennlige og følsomme, men de er bare tilgjengelig via e-post og telefon, og jeg finner live chat for å være en viktig ting på Online Casinos I mange tilfeller.

     Sloto Kontanter er en liten casino med få, men veldig gode spill. Banktjenester alternativer er god og pålitelig, og de virkelig prøve å ta den Amerikanske publikum på Casino Gjør dem spesielle betalingsmåter. Utbetalingen prosenten er høy, og hvis du ikke bekymre deg for mye om hvordan lobbyen ser du vil ha det moro på spill.

Andre Kasinoer Som Sloto Penger Casino

  1. Play Mega 7’s
    Mega 7 Bonuser
    • No Deposit Bonus:$/€/£25
    • Free Spins Bonus:0
    • 250% Innskuddsbonus:$/€/£100
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Ingen Innskudd Mega 7’s utviklet av RTG programvaren, som tilbyr en fantastisk spilleautomater og bordspill med en ingen innskudd bonus på $25 og en stor casino bonus på $100.
    Play All Star Slots
    All Star-Spor bonuser
    • No Deposit Bonus:$
    • Free Spins Bonus:
    • 100% Innskuddsbonus:$787
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    All Star Slots under Kahnawake Lisens | RTG | Mystic Drømmer Slot Machine | $787 på 100% Bonus.
    Play Raging Bull
    Raging Bull Bonuser
    • No Deposit Bonus:$
    • Free Spins Bonus:
    • 300% Innskuddsbonus:$ 750
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Dette RTG casino Raging Bull leverer morsomme spill og spilleautomater serveres med en stor 200% bonus helt opp til $400.
    Play Wild Vegas
    Wild Vegas bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 100
    • Free Spins Bonus:0
    • 350% Innskuddsbonus:$ 350
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Wild Vegas under Malta Lisens | RTG | Mystic Drømmer Spor | $350 på 350% Bonus | $100 No Deposit Casino Bonus.

Spor du kan spille på Sloto Penger Casino

  1. play the The Big Bopper Slot
    The Big Bopper is not a progressive slot machineThe Big Bopper slot has a bonus roundThe Big Bopper slot has a free spin featureThe Big Bopper slot does not have scatter symbolsThe Big Bopper slot has a wild symbolThe Big Bopper slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 729
    Spillet Hjul : 6
    play the Caesar's Empire Slot
    Caesar's Empire is a progressive slot machineCaesar's Empire slot does not have a bonus roundCaesar's Empire slot has a free spin featureCaesar's Empire slot has a scatter symbolsCaesar's Empire slot has a wild symbolCaesar's Empire slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 20
    Spillet Hjul : 5
    play the Achilles Slot
    Achilles is a progressive slot machineAchilles slot does not have a bonus roundAchilles slot has a free spin featureAchilles slot has a scatter symbolsAchilles slot has a wild symbolAchilles slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 20
    Spillet Hjul : 5
    play the Paris Beauty Slot
    Paris Beauty is a progressive slot machineParis Beauty slot does not have a bonus roundParis Beauty slot has a free spin featureParis Beauty slot has a scatter symbolsParis Beauty slot has a wild symbolParis Beauty slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 20
    Spillet Hjul : 5

Brukerundersøkelser på Sloto Penger Casino

  1. 77 gratis spinn kode på Sloto Cash online casino
    06-03-2020
    Kreve 50 no deposit free spin bonus fra Sloto Cash online casino med en kode
    06-02-2020
    100 no deposit free spin-koden på Sloto Cash online casino
    05-30-2020
    100 no deposit free spin bonus code på Sloto Penger casino
    05-28-2020
    Motta en 35 gratis spinn bonus og en %450 innskuddsbonus fra Sloto Cash online casino
    05-28-2020
    Samlet Poengsum:
    Overall Rating4 out of 5
    Spillutvalg:
    Casino Game Selection4 out of 5
    For å spille:
    Casino play 4 out of 5
    Casino Grafikk:
    Casino Graphics 4 out of 5
    Casino Betalinger:
    Casino Payments4 out of 5
    Casino Tjenesten:
    Casino Service 4 out of 5
    Casino Moro:
    Casino Fun 4 out of 5
    Send inn din bruker-anmeldelse av 1 AFC poeng!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av Pimpin4Q på 2019-05-13
    Raske og enkle innskudd fra USA. Ingen klager.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av radams05 på 2019-04-29
    Jeg føler det som om Sloto kontanter har ikke noe spesielt. Det er mange Online Casinos med det samme aktiva. En ting som skiller seg ut, er det kundeservice.
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av giggles4u på 2019-03-18
    Jeg har satt inn her en gang. Hadde en lil problemer med å bruke Visa men de hjalp meg ut, og alt var bra. Ingen klager spill er bra. Jeg gjorde ikke har en dårlig opplevelse . jeg ønsker mine spill var en lil lenger, kanskje.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av mck707 på 2017-04-17
    Skriv inn noen coments. Beste RTG rundt for USA spillere. Hvis de hadde raskere utbetaling som bare 1ci vet... (Casino Extreme)
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av JK121212 på 2015-02-10
    Jeg er mer av en lav grense spiller så Bonuser Og kampanjer er viktige for meg. Av alle stedene jeg spiller på det er ikke en bedre ett for bonuser/kampanjer enn Sloto kontanter. Trippel safe Bonus Og club Spilleautomater Er de to beste måter å komme i gang her og jo lenger du spiller, jo mer Free Spins du vil bli tilbudt. Utbetalingene har vært ganske bra, og støtten har vært ganske god om å forklare bonuser og svare på noen spørsmål jeg har om utbetalinger. Om du er ny til dette, eller du har vært rundt på en stund, dette er et veldig bra sted å spille.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av JamilKarim1234 på 2014-12-03
    Jeg er enig med noen av de andre anmeldelsene jeg har sett. Dette Casino ga meg ingen problemer, og jeg sette inn og ta på en daglig basis. Jeg usuaully elske å spille bordspill og funnet forskjellige oppsett og bakgrunn for bordspill til å være en morsom liten tillegg til nettstedet. De fleste andre nettsteder vanligvis har en lager layout/tabell for hver Blackjack spillet. Alt i alt syntes jeg det var en god casino. Hvis du er ny og leter etter et godt sted til å komme i gang, vil jeg sterkt anbefale dette casino.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av JamilKarim1234 på 2014-12-03
    Jeg er enig med noen av de andre anmeldelsene jeg har sett. Dette Casino ga meg ingen problemer, og jeg sette inn og ta på en daglig basis. Jeg usuaully elske å spille bordspill og funnet forskjellige oppsett og bakgrunn for bordspill til å være en morsom liten tillegg til nettstedet. De fleste andre nettsteder vanligvis har en lager layout/tabell for hver Blackjack spillet. Alt i alt syntes jeg det var en god casino. Hvis du er ny og leter etter et godt sted til å komme i gang, vil jeg sterkt anbefale dette casino.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av Four44 på 2014-06-07
    Angi et par coments.jeg nylig har snublet over Slot Turneringer og er raskt i ferd med å bli en searcher av dem. Jeg har funnet Sloto kontanter Casino For å ha den mest turneringer tilgjengelig til enhver tid, alt fra gratis å delta med $0,05 legg til moduler til $50 bli med.. Jeg har selv vunnet rundt $0,22 i den siste uken.. Jeg vet det er ikke mye, men du må starte et sted... Mitt angrep starter med et lite depositum for å spille på Spilleautomater Og jeg vil vanligvis la rundt $2 i min konto til å gå over til turneringer. Start med $0 buy ins og utnytter de $2 jeg 'legge i ' til min kjører turneringer på $0,05 en go.. Sloto kontanter har så langt gitt meg den mest tilbake på mine penger i begge Free Spins / Bonus Spill og holde meg i stolen.. Jeg ikke jakten på de utspekulerte tilbaketrekking, jeg er ute etter den beste stedet som gir god verdi for mitt depositum ved veien for lang tid å spille.. Så langt Sloto kontanter er å vinne.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av queenmap på 2012-09-20
    Slotocash Casino Er en bra Casino å spille på. Raske utbetalinger og god kundeservice. Spillene er morsomme å spille, og du har et bredt utvalg av spill å velge mellom. Jeg anbefaler dette Casino.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av Salazar88 på 2012-05-14
    Jeg har ikke fått min 26 gratis brikke, men det ser bra ut, mistet av ternments
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av uhdunno 2012-01-31
    Som vi vet Sloto ' cash nå kjører på den Real-Time Gaming plattform. Jeg må berømme dem som de har gjort en god jobb i å justere den nye programvaren. De fra starten har gjort noe kort, men forfølge fortreffelighet i vare på sine spillere. De har en Facebook side som de gir bort massevis av freebies til innskytere via, samt holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene. De fra starten at du føler deg veldig velkommen, og hvor de fleste ikke vil, de vil tilby en liten bonus hvis du har en dårlig innskudd. De trenger ikke kaste en million på deg, men tilbyr hva de kan, og som taler volumer i min mening. Jeg har hatt erfaringer med kasinoer at jeg var ny på, og ved tap som 50 eller 100 svært raskt og uten mye spill, de blåste tilby meg en ny sjanse chip som følge av meg ikke å ha bygget opp at jeg er en vanlig spiller med dem. Det er ikke hva du finner på Sloto ' cash. De gjør alt de kan for å gjøre spillopplevelsen så hyggelig og rik mulighet til å vinne litt penger. Hvis du skje for å miste, finnes det flere alternativer for å ta del i, avhengig av tap. Hvis et lite tap, kanskje ta på den ukentlige trivia challenge for en $15 Gratis chip er rett opp smug! Hvis dine tap er mer betydelig om de vil sette deg opp tilsvarende, og jo lenger du har spilt det, jo mer tillit du kan ha som bonus-tilbud vil bli enda bedre! De tilbyr alle de vanlige innskudd metoder, og behandle de fleste alle uttak innen 2 dager! Det er ganske bra!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av queenmap på 2011-09-22
    Slotocash Casino Er en av mine favoritt Rival Programvare kasinoer. Jeg hadde ingen problemer med å sette ned eller innløsning ut. Meget rask utbetalingene og god kundeservice! A+ i min bok!!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av daraboy på 2008-10-11
    Takket være
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av livefree247 på 2007-11-30
    Jeg liker virkelig Sloto kontanter Casino, de alltid sende meg helgen kamper og nd Loylty bonuser jeg elsker Rival..... sjekk dem ut de er nå tilbyr en gratis $7nd bonus
    Casino Spill :
    review_games Rating1 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating1 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating1 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating1 out of 5
    Sloto Penger Casino review skrevet av crzynana2001 på 2007-11-16
    Jeg hater å gi en Casino En dårlig anmeldelse. Men jeg prøvde å signup med Sloto kontanter og ble fortalt at jeg hadde for mange Rival Type Casino Kontoer, ikke med én Casino Men med flere forskjellige. Jeg kan forstå hvis jeg hadde inadvertantly åpnet flere kontoer med ett av kasinoer, men kunde støtte var uhøflig og vil ikke la meg avslutte en setning. Jeg vil ikke anbefale dette stedet til noen.