review of 4 of 5

Sloto kontanter Populære 4/ 5 basert på 15 Produktanmeldelser

Sloto Cash is a RTG powered CasinoSloto Cash is an online Casino that USA players can play Sloto Cash Casino offers a $750 online casino deposit bonus and a great $26 no deposit casino bonus
  1. Sloto kontanter Casino bonuser

    $1500% på $50 eksklusive spor Bonus - Sloto kontanter Casino innskudd bonus

    Bonus er for spill : Video Slots
    Cashible Bonus: JA!
    %1500 Deposit Bonus: Kjøp $50 og få $750.
    Casino Bonus Code: ALLFREE1500
    Wager Krav: 50x B + D
    Max uttak: $ 500
    Exclusive bonus from All
Free ChipsAllfreechips gir en søt avtale, 1500 % prosent bonus på et depositum på $50, det må være nøyaktig $50!

    AFC eksklusive $26 ingen depositum Bonus - Sloto kontanter Casino uten depositum bonus

    Cashible Bonus: JA!
    No Deposit Bonus: $26
    Wager Krav: 25x B + D
    Max uttak: $ 150
    $26 ingen depositum casino bonus

    Spesielle 400% AFC Bonus - Sloto kontanter Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    %400 Deposit Bonus: Kjøp $100 og få $400.
    Wager Krav: 30x B + D
    Exclusive bonus from All
Free ChipsFå en utrolig 400% bonus opp til $400

    Første innskudd bonus - Sloto kontanter Casino innskudd bonus

    Bonus er for spill : Video Slots
    Cashible Bonus: JA!
    % 100 Deposit Bonus: Kjøp $100 og få $100
    Wager Krav: 12x B+D
    Få 100% på innskudd på $20 til $100.

    2 registreringsbonus på 50 % - Sloto kontanter Casino innskudd bonus

    Bonus er for spill : Video Slots
    Cashible Bonus: JA!
    %50 Deposit Bonus: Kjøp $400 og få $200.
    Wager Krav: 50x B+D
    Det er mer bonus penger venter på deg når du safe en gang (uansett om du har vunnet eller tapt med ditt første innskudd). Vi vil legge opp til $200 gratis!

    3. Depositum bonus på 25% - Sloto kontanter Casino innskudd bonus

    Bonus er for spill : Video Slots
    Cashible Bonus: JA!
    %25 Deposit Bonus: Kjøp $1080 og få $270
    Wager Krav: 50x B+D
    Vi er fortsatt ikke ferdig med gir bort gratis penger. Den tredje depositum er kvalifisert for en bonus på opptil $270 gratis!

    $100 og spillet bonus - Sloto kontanter Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    %50 Deposit Bonus: Kjøp $200 og få $100
    Wager Krav: 33x B + D
    Ikke til å spille online-spor? Ta deretter en 50 % alle spill bonus opp til $100

    15% Alternativ Betaling Bonus - Sloto kontanter Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    %15 Deposit Bonus: Kjøp $300 og få $150
    Wager Krav: 4x B + D
    Vi aktivt oppfordrer kundene til å bruke ett av våre alternative innskudd metoder som fordelene langt ut veier hvor enkelt det er å bruke et kredittkort.
Spille på Sloto Penger Casino
  1. Sloto kontanter Casino Bonus Guide


    Sloto kontanter oversikt

    Dette Casino er relativt ny, og det er drevet av Rival Spill-programvare. Det har imponert mange mennesker i bransjen på grunn av kvaliteten på sine tjenester og spill som tilbys.

    Sloto Cash har stor Bonuser for low limit spillere så vel som for høy valser. De tilbyr et stort utvalg av Video og klassisk-spor Som alle vil garantert glede deg over.


    Sloto kontanter høydepunkter

    Kampanjer og bonuser. Blant de beste Bonuser som tilbys på dette nettstedet er $26 GRATIS ingen innskudd bonus og $570 trippel innskudd Bonus. De har også Klubben Spilleautomater For spillerne å bli med og få flere belønninger.

    Banking. Innskudd og uttak metoder aksepteres. Casino Er: Kredittkort, Neteller, eWallet express, ECO, bankoverføring, og telegrafisk overføring. De har også tre betalingsmåter bare for OSS spillere: wwwcard, netspend og Obopay.

    Sikkerhet. Dette casino bruker bransjens standard sikkerhetsprotokoller som 128-biters kryptering teknologi. Alle transaksjoner behandles trygt og din private informasjon er konfidensiell til alle tider.

    Programvare. Sloto Kontanter er drevet av Rival Spill-programvare som tilbyr suveren i-Slots. Spillene er av høyeste kvalitet og programvare nedlastinger enkelt og uten problemer.

    Programvaren er tilgjengelig for nedlasting og i instant play versjon.

    Utbetalingsprosent. Sloto kontanter leveres med en stor utbetaling prosentandel av 97.54%!

    AMERIKANSKE Spillere Velkommen!


    Sloto kontanter ulempen

    Spill Variety. Dette Casino tilbyr bare ca 70 spill for spillere å velge mellom. Dette tallet synes begrenset i forhold til mengden av spill som er tilgjengelig innenfor konkurrenter, men de tilbyr eksklusive jeg-Spor og en av de mest populære casino spill alternativer.

    Grafikk og lyd. Spillet grafikk på Sloto kontanter er fantastisk, men enkelte spillere har angitt at de ikke nyte nettsidens design. I min mening skjermen ser litt rotete, men etter jeg gjorde vinduet større det var mye bedre enn i standard størrelse. Lydene er morsomt og realistisk.

    Kundeservice. Kunden service team er vennlige og følsomme, men de er bare tilgjengelig via e-post og telefon, og jeg finner live chat for å være en viktig ting på Online Casinos I mange tilfeller.


    Sloto kontanter personlige mening

     Sloto Kontanter er en liten casino med få, men veldig gode spill. Banktjenester alternativer er god og pålitelig, og de virkelig prøve å ta den Amerikanske publikum på Casino Gjør dem spesielle betalingsmåter. Utbetalingen prosenten er høy, og hvis du ikke bekymre deg for mye om hvordan lobbyen ser du vil ha det moro på spill.

     
  1. Casino egenskaper som Sloto kontanter

    Wild Joker Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 150% Innskuddsbonus:$ 500
    • Playthrough 0x B + D
    Dette RTG casino Wild Joker tilbyr massevis av spennende spill sammen med en $25 ingen innskudd casino bonus og et stort 150% bonus helt opp til $500.
    Wild Joker Casino review and bonuses

    Slotastic Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 150% Innskuddsbonus:$ 300
    • Playthrough 30x B + D
    Slotastic under Malta Lisens | RTG | Mistilpasset Lekeland Slots | $300 på 150% Kasino Bonus | $25 Ingen Depositum Bonus.
    Slotastic Casino review and bonuses

    Wild Vegas Casino bonuser

    • No Deposit bonus:$ 100
    • 350% Innskuddsbonus:$ 350
    • Playthrough 30x B + D
    Ingen Innskudd Wild Vegas drevet av RTG-plattformen, som støtter hundrevis av spilleautomater og alle de store bordspill med en ingen innskudd bonus på $100 og en stor casino bonus på $350.
    Wild Vegas Casino review and bonuses

    Brølende 21 Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 210% innskuddsbonus :$2100
    • Playthrough 40x B + D
    Dette RTG casino Brølende 21 gir unike spill og spilleautomater serveres med en flott 210% bonus helt opp til $2100.
    Roaring 21 Casino review and bonuses

    Grand Rush Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 200% Innskuddsbonus:$ 1000
    • Playthrough 0x B + D
    Grand Rush under Malta Lisens | RTG | Treasure Island Spilleautomat | $1000 på 200% Online Casino Bonus.
    Grand Rush Casino review and bonuses
Gå Til Sloto Penger Casino
  1. Sloto kontanter Casino anmeldelser

    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto Cash Gjennomgang innsendt av Pimpin4Q på 2019-05-13

    Raske og enkle innskudd fra USA. Ingen klager.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Sloto Cash Gjennomgang innsendt av radams05 på 2019-04-29

    Jeg føler det som om Sloto kontanter har ikke noe spesielt. Det er mange Online Casinos med det samme aktiva.
    En ting som skiller seg ut, er det kundeservice.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Sloto Cash Gjennomgang innsendt av giggles4u på 2019-03-18

    Jeg har satt inn her en gang. Hadde en lil problemer med å bruke Visa men de hjalp meg ut, og alt var bra. Ingen klager spill er bra. Jeg gjorde ikke har en dårlig opplevelse . jeg ønsker mine spill var en lil lenger, kanskje.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto Cash gjennomgang innsendt av mck707 på 2017-04-17

    Skriv inn noen coments. Beste RTG rundt for USA spillere. Hvis de hadde raskere utbetaling som bare 1ci vet... (Casino Extreme)

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av JK121212 på 2015-02-10

    Jeg er mer av en lav grense spiller så Bonuser Og kampanjer er viktige for meg. Av alle stedene jeg spiller på det er ikke en bedre ett for bonuser/kampanjer enn Sloto kontanter. Trippel safe Bonus Og club Spilleautomater Er de to beste måter å komme i gang her og jo lenger du spiller, jo mer Free Spins Du vil bli tilbudt.

    Utbetalingene har vært ganske bra og støttepersonell er blitt ganske bra om forklarer bonuser og svare på noen spørsmål jeg har om utbetalingene.

    Uansett om du er ny til dette eller du har vært rundt en stund, dette er et virkelig bra sted å spille.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av JamilKarim1234 på 2014-12-03

    Jeg er enig med noen av de andre anmeldelsene jeg har sett. Dette Casino Ga meg ingen problemer og jeg safe og trekk på en daglig basis.

    Jeg elsker usuaully spiller tabellen spill og funnet de ulike layouter og bakgrunner for tabellen spill å være et morsomt lite tillegg til stedet. De fleste andre steder har vanligvis ett lager layout/tabell for hver Blackjack spillet.

    Alt i alt syntes jeg det var et bra casino. Hvis du er ny og leter etter et bra sted for å komme i gang, ville jeg anbefale dette casino.



     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av JamilKarim1234 på 2014-12-03

    Jeg er enig med noen av de andre anmeldelsene jeg har sett. Dette Casino Ga meg ingen problemer og jeg safe og trekk på en daglig basis.

    Jeg elsker usuaully spiller tabellen spill og funnet de ulike layouter og bakgrunner for tabellen spill å være et morsomt lite tillegg til stedet. De fleste andre steder har vanligvis ett lager layout/tabell for hver Blackjack spillet.

    Alt i alt syntes jeg det var et bra casino. Hvis du er ny og leter etter et bra sted for å komme i gang, ville jeg anbefale dette casino.



     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av fire44 på 2014-06-07

    Angi et par coments.jeg nylig har snublet over Slot Turneringer og er raskt i ferd med å bli en searcher av dem. Jeg har funnet Sloto kontanter Casino For å ha den mest turneringer tilgjengelig til enhver tid, alt fra gratis å delta med $0,05 legg til moduler til $50 bli med.. Jeg har selv vunnet rundt $0,22 i den siste uken.. Jeg vet det er ikke mye, men du må starte et sted... Mitt angrep starter med et lite depositum for å spille på Spilleautomater Og jeg vil vanligvis la rundt $2 i min konto til å gå over til turneringer. Start med $0 buy ins og utnytter de $2 jeg 'legge i ' til min kjører turneringer på $0,05 en go.. Sloto kontanter har så langt gitt meg den mest tilbake på mine penger i begge Free Spins / Bonus Spill og holde meg i stolen.. Jeg ikke jakten på de utspekulerte tilbaketrekking, jeg er ute etter den beste stedet som gir god verdi for mitt depositum ved veien for lang tid å spille.. Så langt Sloto kontanter er å vinne.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av queenmap på 2012-09-20

    Slotocash Casino Er en bra Casino Å spille på. Rask utbetalingene og god kundeservice. Spillene er morsomme å spille, og du har et bredt utvalg av spill å velge mellom.

    Jeg anbefaler denne Casino.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av Salazar88 på 2012-05-14

    Jeg har ikke fått min 26 gratis brikke, men det ser bra ut, mistet av ternments

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av uhdunno på 2012-01-31

    Som vi vet Sloto ' cash nå kjører på den Real-Time Gaming plattform. Jeg må berømme dem som de har gjort en god jobb i å justere den nye programvaren. De fra starten har gjort noe kort, men forfølge fortreffelighet i vare på sine spillere. De har en Facebook side som de gir bort massevis av freebies til innskytere via, samt holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene. De fra starten at du føler deg veldig velkommen, og hvor de fleste ikke vil, de vil tilby en liten bonus hvis du har en dårlig innskudd. De trenger ikke kaste en million på deg, men tilbyr hva de kan, og som taler volumer i min mening. Jeg har hatt erfaringer med kasinoer at jeg var ny på, og ved tap som 50 eller 100 svært raskt og uten mye spill, de blåste tilby meg en ny sjanse chip som følge av meg ikke å ha bygget opp at jeg er en vanlig spiller med dem. Det er ikke hva du finner på Sloto ' cash. De gjør alt de kan for å gjøre spillopplevelsen så hyggelig og rik mulighet til å vinne litt penger. Hvis du skje for å miste, finnes det flere alternativer for å ta del i, avhengig av tap. Hvis et lite tap, kanskje ta på den ukentlige trivia challenge for en $15 Gratis chip er rett opp smug! Hvis dine tap er mer betydelig om de vil sette deg opp tilsvarende, og jo lenger du har spilt det, jo mer tillit du kan ha som bonus-tilbud vil bli enda bedre!

    De har alle vanlige innskudd metoder, og behandle de fleste alle uttak innen 2 dager! Det er ganske bra!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av queenmap på 2011-09-22

    Slotocash Casino Er en av mine favoritt Rival Programvare kasinoer. Jeg hadde ingen problemer med å sette ned eller innløsning ut. Meget rask utbetalingene og god kundeservice! A+ i min bok!!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av daraboy på 2008-10-11

    Takket være

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av livefree247 på 2007-11-30

    Jeg liker virkelig Sloto kontanter Casino, de alltid sende meg helgen kamper og nd Loylty bonuser jeg elsker Rival..... sjekk dem ut de er nå tilbyr en gratis $7nd bonus

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 1 out
of 5
    • For å spille:Game play 1 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 1 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 1 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 1 out of 5

    Sloto kontanter anmeldelse sendt av crzynana2001 på 2007-11-16

    Jeg hater å gi en Casino En dårlig anmeldelse. Men jeg prøvde å signup med Sloto kontanter og ble fortalt at jeg hadde for mange Rival Type Casino Kontoer, ikke med én Casino Men med flere forskjellige. Jeg kan forstå hvis jeg hadde inadvertantly åpnet flere kontoer med ett av kasinoer, men kunde støtte var uhøflig og vil ikke la meg avslutte en setning. Jeg vil ikke anbefale dette stedet til noen.

     
     
  1. Sloto kontanter casino banktjenester og betaling prosessorer



    Bankene kan du bruke til å sette inn og ta

    See all Neteller Casinos See all ecoPayz Casinos See all Skrill-Moneybookers Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å sette inn

    See all Bank Wire Casinos See all check-cheque Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å trekke tilbake

    See all Mastercard Casinos See all Visa Casinos