review of 5 of 5

Intertops Populære 5/ 5 basert på 14 Produktanmeldelser

Intertops is a RTG powered CasinoIntertops is an online Casino that USA players can play Intertops offers a $100 online casino deposit bonus
  1. Intertops Casino bonuser

    %100 innskuddsbonus - Intertops Casino innskudd bonus

    % 100 Deposit Bonus: Kjøp $100 og få $100
    Wager Krav: 15x B + D
    Velkomstbonus på 100% på Intertops online kasino.
Spille på Intertops Casino
  1. Intertops Casino Bonus Guide


    Intertops oversikt

     Intertops Casino Har vært på radaren de siste årene på grunn av den enorme utbetalingene de har vært å gi. $500 millioner dollar i løpet av de siste 3 årene – et av de største i bransjen! $500 MILLIONER! Det er ikke overraskende, når du ser at deres progressive jackpot spillene alene er gir bort opp til $7 millioner.

    Intertops Casino er lisensiert av Kahnawake Gaming Commission, og har eksistert siden 1996. De har vært en stor trendsetter i det siste, for eksempel å være en av de første kasinoene å gi ut velkommen Bonuser og gode tilbud. De fortsetter også å gi stor gaming og suveren kundeservice.


    Intertops høydepunkter

    Kampanjer og bonuser. Intertop Casino tilbyr nye spillere en 100% signup på opp til $100. Det er også en $100 Rookie Heve kampanjen. Det er også helg bonuser som $12000 Giveaway, og den daglige $1000 Wheel of Fortune premie. Andre Bonuser også dukke opp hele tiden, så vær på vakt.

    Banktjenester alternativer.  Intertop Casino tilbyr spillere et bredt repertoar av online betalingsløsninger, slik at de kan velge det som passer deres behov bedre, blant dem: MasterCard, Visa, Moneybookers, UseMyWallet, Penger Global, pengeoverføring, kontanter direkte, Click2pay, Neteller, ECO Kort, Bank Wire, Instadebit, PaySafe card, og EU Standard Bank overføring.

    Sikkerhet. Intertops Casino er profesjonelt regulert, kontrollert og styrt slik at kundene lett kan spille uten å bekymre deg om noe. De er også veldig åpen og transparent med revisjoner.

    Programvare / Spill Variety. Intertops casino bruker Real Time spilling Programvare for å tilby ca. 100 spill. De har et stort utvalg av bord spill, Spilleautomater, kort spill og video poker, men en spesiell omtale må gjøres om deres vanvittige progressive jackpot. De gir ut godt over $7 millioner dollar!

    Spillere kan Spill online Eller last ned den fullstendige versjonen.

    Kunde støtte. Intertops Casino oppfant god kundestøtte. Tradisjonen med excellence fortsetter, og nå kan du få tilgang til kundestøtte 24/7 via gratisnummer tall fra ulike land og e-post. Det er også live chat der de ansatte var hjelpsomme og flott.

    Grafikk og lyd. Intertops Casino har et fint og rent grensesnitt som gjør det enkelt å navigere. Grafikken på spillene er veldig realistisk.

    Utbetalingsprosent. Utbetalingen på Intertops Casino er en flott 98.03%. Absolutt en av de beste i bransjen.

    Intertops Casino ønsker spillere fra oss!


    Ulempen intertops

    Ingen som kan bli funnet.


    Intertops personlige mening

     Intertops Casino er er et godt sted å være på hvis du er en stor tid gambler. De har betalt ut mer enn $500 millioner dollar i gevinster siden begynnelsen, noe som gjør den til en av de største i bransjen. Deres anstendig spill valg og utmerket Bonuser er det flere grunner til å spille her. Kombinert med deres store utbetaling, bør du definitivt spille her hvis du er villig til å spille store. Stor risiko = stor vinner!

     
  1. Casino egenskaper som Intertops

    Kaptein Jacks Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 100% innskuddsbonus:$ 500
    • Playthrough 30x B + D
    Dette RTG casino Kaptein Jacks tilbyr massevis av moro spill sammen med en $25 ingen innskudd kasino bonus, og en betydelig 100% bonus helt opp til $500.
    Captain Jacks review and bonuses

    Prism Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$75
    • 350% Innskuddsbonus:$ 350
    • Playthrough 20x B + D
    Prisme under Malta Lisens | RTG | 5 Store Spilleautomat | $350 på 350% Bonus | $75 Ingen Depositum Bonus.
    Prism Casino review and bonuses

    Red Dog, Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 225% innskuddsbonus :$225
    • Playthrough 35x B + D
    Ingen Innskudd Red Dog kjører RTG programvare, med massevis av video slots og alle de store bordspill med en ingen innskudd bonus på $25 og en stor casino bonus på $225.
    Red Dog Casino review and bonuses

    Brølende 21 Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 210% innskuddsbonus :$2100
    • Playthrough 40x B + D
    Dette RTG casino Brølende 21 gir unike spill og spilleautomater serveres med en flott 210% bonus helt opp til $2100.
    Roaring 21 Casino review and bonuses

    Intertops Casino bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 100% innskuddsbonus:$ 100
    • Playthrough 15x B + D
    Dette RTG casino Intertops tilbyr massevis av morsomme spill og spilleautomater servert med en flott 100% bonus helt opp til $ 100.
    Intertops Casino review and bonuses
Gå Til Intertops Casino
  1. Intertops Casino anmeldelser

    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av grandglor på 2015-06-21

    Jeg har hatt en konto på Intertops For en meget lang tid. Når jeg først begynte, de var en Microgaming casino. Jeg har spilt det ganske ofte; brukte mye og vunnet mye. Når Microgaming Utestengt USA fra å spille i kasinoer som kjørte sin programvare, Intertops opprettet en Real Time spilling (RTG) versjon. Tilsynelatende, jeg fikk et VIP-status som utføres gjennom til den nye versjonen fordi jeg får sendt en gratis brikke verdt $100 hver måned. Jeg får også $100 for min bursdag. Jeg har hevet ut maks beløp ($500). Den siste tiden, jeg ba min tilbaketrekking søndag kveld og hadde en sjekk i posten av fredag. De belaster en avgift på 50 USD for en kontroller, som er høy, men jeg har aldri hatt problemer med å motta penger. Jeg håper denne Casino Fullstendig.

    Jeg vil anbefale dette kasino til andre spillere.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av queenmap på 2015-06-17

    Intertops Casino Er en av mine favoritt kasinoer å spille på. Rask utbetalingene og god kundeservice. Jeg vil absolutt anbefale.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av grandglor på 2015-02-19

    Intertops Er min favoritt RTG Casino. De har et godt rykte, noe som betyr mye for meg. Jeg kan safe det vet at hvis jeg vinner, vil jeg få betalt.

    Jeg har blitt en spiller det siden de var bare Microgaming. Jeg må si jeg likte den Microgaming versjon mye mer, bare fordi jeg foretrekker programvaren. Jeg har spilt det nok for dem å tenke meg en VIP. For mange spillere de ofte sender ut gratis sjetonger via snegle post. Også de gir ut mer tilbyr for ferier og bursdag. Som en VIP, jeg motta $100 i form av en gratis brikke hver måned.

    Selvfølgelig, det er en er massevis av, men den er ikke enorme. Jeg har hevet ut på gratis Chips det på mer enn én anledning. Max tilbaketrekking er 5x beløpet gitt. Innløsning ut $500 er en utmerket tilbake for en no deposit bonus!

    Det er nesten alltid noen form for kamp Bonuser Tilgjengelig også. Ikke så ekstravagant som andre RTG Kasinoer, men det er massevis av er mulig.

    De har turneringer tilgjengelig, iblant freerolls.

    Den eneste ulempen som kommer til å huske er tilbaketrekking prosessen. For spillere fra USA det eneste alternativet (det siste jeg visste), er en kontroller. Også de belaster $50 for å bruke dette alternativet. Når behandlet, det er levert innen et par dager.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av ArthurV på 2014-11-26

    Jeg bare startet på Intertops For noen måneder siden, men jeg ble imponert over med layout og kvalitet. Generelt har de mye bra spill, og de er ganske morsomt. Jeg endte opp med å sette ned $100 i begynnelsen, og vant et par Bonuser Høyre unna, som alltid er oppmuntrende. Selvfølgelig, jeg ble lei av deres utbetalingene - jeg hadde hørt at dette stedet hadde hatt problemer med ledetekst utbetaling systemer, så jeg slags testet dem umiddelbart å se hvor godt det fungerte. Det var langsommere enn jeg var vant til, og tok et par dager lenger enn jeg hadde forventet, men det var alle der. Jeg sendte dem en e-post som spør om det, men jeg ville ikke høre tilbake fra dem for et par dager.
    Så generelt, ikke altfor dårlig, så lenge du ikke bryr deg som pasient om utbetalingene. I tillegg har alle spillene sine var virkelig morsomt, og de har et ganske bra utvalg så jeg ikke går lei. Jeg vil gjerne se dem oppdatere noen av deres spill.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av luckyirishgirl på 2014-01-07

    Jeg har vært en lojal nedleggingsmekanisme innkjørt på Intertops For om 5 eller 6 år, og jeg begynner å stille spørsmål om hvorfor. Jeg stadig depositum penger og stadig mister den raskt. Jeg gjorde cash ut to ganger fra det, én gang på en gratis brikke, og én gang på et lite depositum. Selv depositum én jeg tror det bare var rundt 300 spenn. Her er hva jeg ikke liker. Det faktum at hvis du er fra oss, må du trekke tilbake via kontroller, og de koster deg 50 dollar! Som er obsurd. Og hvis du får en 25.00 gratis brikke, din maks cashout er $125 og den minste kan du kontanter ut er $150! Slik du vil ha til safe 25.00 bare for å gjøre det $150, og har fortsatt å betale $50 avgift for seg, så hva er poenget. Det er som du ar e å tape penger. På plussiden, de gjør hele tiden send meg gratis sjetonger via snegle post og e-post. Men igjen, hva er poenget hvis jeg ikke kontanter ut uten å måtte betale ut av lommen.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt ved PokerFace på 2013-01-17

    Jeg må si at jeg har spilt her de siste 3+ år og virkelig har hatt min tid her med Intertops Casino. Jeg vant mitt første tilfeldig Jackpot her for $4100 og mottatt min tilbaketrekking av $3,000 med 5 virkedager. Spilleautomater Noen ganger virke litt stramt, men det er en Casino, du kan vinne hver økt. Jeg vil ta meg en gjennomsnittlig 'Forum'-spiller og hver måned, jeg alltid motta en $100 no deposit bonus Med en 5x maks cashout. Alltid hyggelig å få en sjanse til med $500 for gratis hver måned. Også, fra gang til gang, Intertops har tilfeldig trekker for spillere som kan med en no deposit bonus To ganger i uken. Alt i alt tror jeg Intertops Casino Fortsetter å skinne som en respektert og klarert RTG Casino Og anbefaler dem sterkt.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av scyan på 2013-01-15

    Jeg sist gang stabling i dette RTG Casino. På først når jeg satt inn via Min e-wallet, Jeg hade en ledetråd hvor pengene gikk. Jeg kontaktet support - bare å vite at du trenger for å overføre brikkene over til Casino. Som en veldig vennlig støtte operatøren informert meg hvordan å gjøre. Så - hvis du har hatt en lignende opplevelse før, bare kontakt kundestøtte. Det er faktisk veldig enkelt. Jeg spilte mye på julen som tema Spilleautomater I julen, min favoritt Slot I øyeblikket er det elf wars - et tydelig må. Med 3 bonus funksjoner og en har garanti u må gi det en spin.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av uhdunno på 2011-10-01

    Intertops er et flott sted å spille hvis du er i USA, som de har vennlige tjenester til regionen.

    De har topp kundeservice, et flott spill utvalg som inneholder alle de nye spill, flott spill servere, enestående grafikk, god og pålitelig betaling agenda, og en total topp moro faktor.

    De sender ut mye gratis chips til vanlig innskudd, og ved kretsproblemer som selv ikke-innskudd.

    De har nå en ny person til person overføre systemet, så hvis du vinner du kan sende ut en blokk til en venn av deg å bli med på spill og vinn for. Dette er svært sjeldne i bransjen.

    I utbetalingene de tilbyr gode alternativer, inkludert muligheten til å motta ditt cashout på en Visa Gavekort.

    Alt i alt, vil jeg vurdere Intertops som den beste online, med bare påfunn av liten avgift er forbundet med utbetalinger, men den samlede tilbud av deres Casino Langt ut, veier dette lille svakhet.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av lilladybug på 2009-06-09

    Intertops røde samme gode service som før spill er nå rgt, men det er ok å elske dem for håper bare jeg kan vinne noen. Alt i alt er det bra å se dem ta Amerikanske spillere Igjen.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av lilladybug på 2008-03-28

    Vært med intertops for om et år ikke har vunnet noe ennå, men det er et flott sted for bare slippe ut damp. Elsker denne Casino.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av silkyill på 2008-03-26

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 2 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av brikken på 2007-12-18

    De har et monopol på det begrensede usa alle andre Microgaming kasinoer Ikke utfør service, 12 som i skrivende stund så den store markeder i New York og New Jersy bare har én Microgaming casino For å spille, og dette er det. På grunn av denne kontrollen vises det trenger de ikke å sette mye inn i kundeservice og tilbakeholding fordi de ganske mye fikk du hvis din i o en begrenset stat.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 2 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av db1832 på 2007-12-03

    Du er definitivt rett om Intertops. De er ikke på alle hva de synes å være. De egentlig ikke bryr seg om sine spillere og oddsen er definitivt ikke like bra som hva de gjør det til å virke. Jeg har vært en kunde av deres for et par år nå og har bare hevet ut to ganger for mindre enn $300. Hva de også forteller deg ikke er at det koster $30 av dine gevinster til safe dine gevinster ryggen. De har ingen bonuser hva så noensinne. Jeg har mistet $50 i løpet av minutter til ulike tider. Råd...ikke forvent mye fra dette Casino!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Intertops anmeldelse sendt av livefree247 på 2007-11-18

    Intertops er overvurdert i min debattinnlegget at målet bør være de har ingen : lojalitetspoeng for spillere og de aldri tilby meg noen match safe's .... og gav meg ingenting for bursdagen min
    Jeg ringte dem og spurte, og de sa nei.

     
     
  1. Intertops casino banktjenester og betaling prosessorer



    Bankene kan du bruke til å sette inn og ta

    See all Neteller Casinos See all Moneybookers Casinos See all Click2pay Casinos See all Pay Safe Card Casinos See all Instadebit Casinos See all Diners Casinos See all money Transfer Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å sette inn

    See all Mastercard Casinos See all Visa Casinos See all Visa Electron Casinos See all Visa Debit Casinos See all Pre Paid ATM Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å trekke tilbake

    See all Wire transfer Casinos