Intertops Casino gjennomgang

  1. $100 Bonus
    Velkomstbonus på 100% på Intertops online kasino.
    Playthrough :
    15 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    0
    Deposit Bonus:
    100% opp til $100
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    0
    Intertops Casino Detaljer
    Valutaer:
    Kontakt:
    Telefon:
    Mobile Casino:
    Nei
    Live-Spill:
    Nei
    Innskudd bare Banker:
    Wire transfer
    Full Alternativ Banker:
    DinersInstadebitPay Safe CardClick2payMoneybookersNetellermoney Transfer
    Ta Banker:
    Visa DebitVisa ElectronVisaMastercardPre Paid ATM

    Intertops Casino gjennomgang

     Intertops Casino Har vært på radaren de siste årene på grunn av den enorme utbetalingene de har vært å gi. $500 millioner dollar i løpet av de siste 3 årene – et av de største i bransjen! $500 MILLIONER! Det er ikke overraskende, når du ser at deres progressive jackpot spillene alene er gir bort opp til $7 millioner.

    Intertops Casino er lisensiert av Kahnawake Gaming Commission, og har eksistert siden 1996. De har vært en stor trendsetter i det siste, for eksempel å være en av de første kasinoene å gi ut velkommen Bonuser og gode tilbud. De fortsetter også å gi stor gaming og suveren kundeservice.

    Kampanjer og bonuser. Intertop Casino tilbyr nye spillere en 100% signup på opp til $100. Det er også en $100 Rookie Heve kampanjen. Det er også helg bonuser som $12000 Giveaway, og den daglige $1000 Wheel of Fortune premie. Andre Bonuser også dukke opp hele tiden, så vær på vakt.

    Banktjenester alternativer.  Intertop Casino tilbyr spillere et bredt repertoar av online betalingsløsninger, slik at de kan velge det som passer deres behov bedre, blant dem: MasterCard, Visa, Moneybookers, UseMyWallet, Penger Global, pengeoverføring, kontanter direkte, Click2pay, Neteller, ECO Kort, Bank Wire, Instadebit, PaySafe card, og EU Standard Bank overføring.

    Sikkerhet. Intertops Casino er profesjonelt regulert, kontrollert og styrt slik at kundene lett kan spille uten å bekymre deg om noe. De er også veldig åpen og transparent med revisjoner.

    Programvare / Spill Variety. Intertops casino bruker Real Time spilling Programvare for å tilby ca. 100 spill. De har et stort utvalg av bord spill, Spilleautomater, kort spill og video poker, men en spesiell omtale må gjøres om deres vanvittige progressive jackpot. De gir ut godt over $7 millioner dollar!

    Spillere kan Spill online Eller last ned den fullstendige versjonen.

    Kunde støtte. Intertops Casino oppfant god kundestøtte. Tradisjonen med excellence fortsetter, og nå kan du få tilgang til kundestøtte 24/7 via gratisnummer tall fra ulike land og e-post. Det er også live chat der de ansatte var hjelpsomme og flott.

    Grafikk og lyd. Intertops Casino har et fint og rent grensesnitt som gjør det enkelt å navigere. Grafikken på spillene er veldig realistisk.

    Utbetalingsprosent. Utbetalingen på Intertops Casino er en flott 98.03%. Absolutt en av de beste i bransjen.

    Intertops Casino ønsker spillere fra oss!

    Ingen som kan bli funnet.

     Intertops Casino er er et godt sted å være på hvis du er en stor tid gambler. De har betalt ut mer enn $500 millioner dollar i gevinster siden begynnelsen, noe som gjør den til en av de største i bransjen. Deres anstendig spill valg og utmerket Bonuser er det flere grunner til å spille her. Kombinert med deres store utbetaling, bør du definitivt spille her hvis du er villig til å spille store. Stor risiko = stor vinner!

Andre Kasinoer Som Intertops Casino

  1. Play Cafe
    Cafe Bonuser
    • No Deposit Bonus:$
    • Free Spins Bonus:
    • 100% Innskuddsbonus:$ 1000
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Cafe Casino kjører på:
    ProprietaryRivalRTG
    Play Jack Million
    Jack Millioner Bonuser
    • No Deposit Bonus:$
    • Free Spins Bonus:
    • 200% Innskuddsbonus:$ 500
    • Gratis Spinn på Innskudd:150
    Jack Millioner drevet av RTG programvaren, med mange video slots og video poker med et stort innskudd bonus i dag på $500.
    Play Free Spin
    Gratis Spin bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 25
    • Free Spins Bonus:0
    • 250% Innskuddsbonus:$2500
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Dette RTG casino Gratis Spinn leverer unike spill sammen med en $25 ingen innskudd casino bonus og et stort 250% bonus helt opp til $2500.
    Play Uptown Aces
    Uptown Aces Bonuser
    • No Deposit Bonus:$5
    • Free Spins Bonus:0
    • 100% Innskuddsbonus:$ 1000
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Ingen Innskudd Uptown Ess opprettet av RTG programvaren, som tilbyr mange spilleautomater og video poker med en ingen innskudd bonus på $5 og en stor casino bonus i dag på $1000.

Spor du kan spille på Intertops Casino

  1. play the Aladdin's Wishes Slot
    Aladdin's Wishes is a progressive slot machineAladdin's Wishes slot has a bonus roundAladdin's Wishes slot has a free spin featureAladdin's Wishes slot has a scatter symbolsAladdin's Wishes slot has a wild symbolAladdin's Wishes slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 20
    Spillet Hjul : 5
    play the Bubble Bubble 2 Slot
    Bubble Bubble 2 is not a progressive slot machineBubble Bubble 2 slot has a bonus roundBubble Bubble 2 slot has a free spin featureBubble Bubble 2 slot has a scatter symbolsBubble Bubble 2 slot has a wild symbolBubble Bubble 2 slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 50
    Spillet Hjul : 5
    play the Triton's Treasure Slot
    Triton's Treasure is a progressive slot machineTriton's Treasure slot has a bonus roundTriton's Treasure slot has a free spin featureTriton's Treasure slot has a scatter symbolsTriton's Treasure slot has a wild symbolTriton's Treasure slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 25
    Spillet Hjul : 5
    play the Polar Explorer Slot
    Polar Explorer is a progressive slot machinePolar Explorer slot has a bonus roundPolar Explorer slot has a free spin featurePolar Explorer slot has a scatter symbolsPolar Explorer slot has a wild symbolPolar Explorer slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 25
    Spillet Hjul : 5

Brukerundersøkelser på Intertops Casino

  1. intertoops gratis chip $12
    04-23-2018
    Intertops røde gratis chip, og nye casino regler hot off the press
    03-30-2018
    Intertops Red Casino gratis chip
    01-31-2018
    Samlet Poengsum:
    Overall Rating5 out of 5
    Spillutvalg:
    Casino Game Selection5 out of 5
    For å spille:
    Casino play 5 out of 5
    Casino Grafikk:
    Casino Graphics 5 out of 5
    Casino Betalinger:
    Casino Payments5 out of 5
    Casino Tjenesten:
    Casino Service 4 out of 5
    Casino Moro:
    Casino Fun 5 out of 5
    Send inn din bruker-anmeldelse av 1 AFC poeng!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av grandglor på 2015-06-21
    Jeg har hatt en konto på Intertops For en meget lang tid. Når jeg først begynte, de var en Microgaming casino. Jeg har spilt det ganske ofte; brukte mye og vunnet mye. Når Microgaming Utestengt USA fra å spille i kasinoer som kjørte sin programvare, Intertops opprettet en Real Time spilling (RTG) versjon. Tilsynelatende, jeg fikk et VIP-status som utføres gjennom til den nye versjonen fordi jeg får sendt en gratis brikke verdt $100 hver måned. Jeg får også $100 for min bursdag. Jeg har hevet ut maks beløp ($500). Den siste tiden, jeg ba min tilbaketrekking søndag kveld og hadde en sjekk i posten av fredag. De belaster en avgift på 50 USD for en kontroller, som er høy, men jeg har aldri hatt problemer med å motta penger. Jeg håper denne Casino helt. Jeg anbefaler dette casinoet til andre spillere.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Intertops Casino review skrevet av queenmap på 2015-06-17
    Intertops Casino Er en av mine favoritt kasinoer å spille på. Rask utbetalingene og god kundeservice. Jeg vil absolutt anbefale.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av grandglor på 2015-02-19
    Intertops Er min favoritt RTG Casino. De har et godt rykte, noe som betyr mye for meg. Jeg kan sette det i visshet om at hvis jeg vinner, vil jeg få betalt. Jeg har vært en spiller er det siden de var bare Microgaming. Jeg må si jeg likte den Microgaming versjonen mye mer, bare fordi jeg foretrekker programvaren. Jeg har spilt det nok for dem til å betrakte meg som en VIP. For mange spillere de ofte sender ut Gratis Chips via brevpost. Også de gi ut flere tilbud for ferie og bursdag. Som en VIP, jeg får $100 i form av en Gratis Chip hver måned. Selvfølgelig, det er en playthrough, men det er ikke kjempestor. Jeg har utbetalt på Gratis Chips det på mer enn én anledning. Maks uttak er 5x beløpet. Ta ut $500 er en utmerket tilbake for en no deposit bonus! Det er nesten alltid en eller annen form for kamp Bonuser Tilgjengelig også. Ikke så ekstravagant som andre RTG kasinoer, men playthrough er mulig. De har turneringer, noen ganger freerolls. Den eneste ulempen som kommer til tankene er uttaksprosessen. For spillere fra Usa er det eneste alternativet (det siste jeg visste), er en sjekk. Også de kostnad på $50 for å bruke dette alternativet. Når behandlet selv, det er levert innen et par dager.
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av ArthurV på 2014-11-26
    Jeg bare startet på Intertops For noen måneder siden, men jeg ble imponert over med layout og kvalitet. Generelt har de mye bra spill, og de er ganske morsomt. Jeg endte opp med å sette ned $100 i begynnelsen, og vant et par Bonuser høyre unna, noe som er alltid oppmuntrende. Selvfølgelig, jeg var skeptisk til sine utbetalinger - jeg hadde hørt at dette området hadde hatt problemer med rask utbetaling systemer, så jeg slags testet dem rett bort for å se hvor godt det fungerte. Det var tregere enn jeg var vant til, og tok et par dager lenger enn jeg hadde forventet, men det var det. Jeg sendte dem en e-post spør om det, men jeg ville ikke høre tilbake fra dem for et par dager. Så totalt sett, ikke så ille, så lenge du ikke har noe imot å være tålmodig om utbetalinger. I tillegg, alle deres spill var virkelig gøy, og de har et ganske godt utvalg, så jeg ikke blir lei. Jeg ønsker å se dem oppdatere noen av deres spill om.
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av luckyirishgirl på 2014-01-07
    Jeg har vært en lojal nedleggingsmekanisme innkjørt på Intertops For om 5 eller 6 år, og jeg begynner å stille spørsmål om hvorfor. Jeg stadig depositum penger og stadig mister den raskt. Jeg gjorde cash ut to ganger fra det, én gang på en gratis brikke, og én gang på et lite depositum. Selv depositum én jeg tror det bare var rundt 300 spenn. Her er hva jeg ikke liker. Det faktum at hvis du er fra oss, må du trekke tilbake via kontroller, og de koster deg 50 dollar! Som er obsurd. Og hvis du får en 25.00 gratis brikke, din maks cashout er $125 og den minste kan du kontanter ut er $150! Slik du vil ha til safe 25.00 bare for å gjøre det $150, og har fortsatt å betale $50 avgift for seg, så hva er poenget. Det er som du ar e å tape penger. På plussiden, de gjør hele tiden send meg gratis sjetonger via snegle post og e-post. Men igjen, hva er poenget hvis jeg ikke kontanter ut uten å måtte betale ut av lommen.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av PokerFace på 2013-01-17
    Jeg må si at jeg har spilt her de siste 3+ år og virkelig har hatt min tid her med Intertops Casino. Jeg vant mitt første tilfeldig Jackpot her for $4100 og mottatt min tilbaketrekking av $3,000 med 5 virkedager. Spilleautomater Noen ganger virke litt stramt, men det er en Casino, du kan vinne hver økt. Jeg vil ta meg en gjennomsnittlig 'Forum'-spiller og hver måned, jeg alltid motta en $100 no deposit bonus Med en 5x maks cashout. Alltid hyggelig å få en sjanse til med $500 for gratis hver måned. Også, fra gang til gang, Intertops har tilfeldig trekker for spillere som kan med en no deposit bonus To ganger i uken. Alt i alt tror jeg Intertops Casino Fortsetter å skinne som en respektert og klarert RTG Casino Og anbefaler dem sterkt.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Intertops Casino review skrevet av scyan på 2013-01-15
    Jeg sist gang stabling i dette RTG Casino. På først når jeg satt inn via Min e-wallet, Jeg hade en ledetråd hvor pengene gikk. Jeg kontaktet support - bare å vite at du trenger for å overføre brikkene over til Casino. Som en veldig vennlig støtte operatøren informert meg hvordan å gjøre. Så - hvis du har hatt en lignende opplevelse før, bare kontakt kundestøtte. Det er faktisk veldig enkelt. Jeg spilte mye på julen som tema Spilleautomater I julen, min favoritt Slot I øyeblikket er det elf wars - et tydelig må. Med 3 bonus funksjoner og en har garanti u må gi det en spin.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Intertops Casino review skrevet av uhdunno på 2011-10-01
    Intertops er et flott sted å spille hvis du er i u.s., som de har vennlige tjenester til regionen. De har top notch kundeservice, et bra utvalg av spill som inkluderer alle nye spill, flott spill servere, eksepsjonell grafikk, god og pålitelig betaling agenda, og en samlet top notch moro-faktoren. De sender ut masse gratis chips til vanlige innskytere, og noen ganger de selv ikke-innskytere. De har nå en ny person til person transfer system, så hvis du vinner kan du sende ut en del til en venn av deg for å komme inn på spille og vinne også. Dette er svært sjelden i bransjen. I utbetalinger de tilbyr gode alternativer, inkludert muligheten til å motta din uttak på en Visa gavekort. Totalt sett vil jeg rangere Intertops som beste online, med den eneste innfall av liten avgift for å være assosiert med uttak, men det samlede tilbud av deres Casino Langt ut, veier dette lille svakhet.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av lilladybug på 2009-06-09
    Intertops røde samme gode service som før spill er nå rgt, men det er ok å elske dem for håper bare jeg kan vinne noen. Alt i alt er det bra å se dem ta Amerikanske spillere Igjen.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av lilladybug på 2008-03-28
    Vært med intertops for om et år ikke har vunnet noe ennå, men det er et flott sted for bare slippe ut damp. Elsker denne Casino.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating2 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Intertops Casino review skrevet av Chip på 2007-12-18
    De har et monopol på det begrensede usa alle andre Microgaming kasinoer Ikke utfør service, 12 som i skrivende stund så den store markeder i New York og New Jersy bare har én Microgaming casino For å spille, og dette er det. På grunn av denne kontrollen vises det trenger de ikke å sette mye inn i kundeservice og tilbakeholding fordi de ganske mye fikk du hvis din i o en begrenset stat.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating2 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av db1832 på 2007-12-03
    Du er definitivt rett om Intertops. De er ikke på alle hva de synes å være. De egentlig ikke bryr seg om sine spillere og oddsen er definitivt ikke like bra som hva de gjør det til å virke. Jeg har vært en kunde av deres for et par år nå og har bare hevet ut to ganger for mindre enn $300. Hva de også forteller deg ikke er at det koster $30 av dine gevinster til safe dine gevinster ryggen. De har ingen bonuser hva så noensinne. Jeg har mistet $50 i løpet av minutter til ulike tider. Råd...ikke forvent mye fra dette Casino!
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Intertops Casino vurdering innsendt av livefree247 på 2007-11-18
    Intertops er overvurdert i min opinon de har ingen : lojalitet poeng for spillere og de har aldri gi meg noen match innskudds.... og ga meg ingenting for min bursdag Jeg ringte dem og spurte, og de sa nei.