review of 5 of 5

INET bettet. Populære 5/ 5 basert på 28 Produktanmeldelser

iNET Bet is a RTG powered CasinoiNET Bet is an online Casino that USA players can play iNET Bet Casino offers a $125 online casino deposit bonus and a great $30 no deposit casino bonus
  1. inet Bet Casino Bonuser

    INET vedder Casino uten depositum bonus

    No Deposit Bonus: $ 30
    Casino Bonus Code: AFC30
    Wager Krav: 20x Bonus
    Max uttak: $ 50
    Exclusive bonus from All
Free Chips$30 ingen depositum bonus

    100% første innskudd bous - iNET vedder Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    % 100 Deposit Bonus: Kjøp $ 50 og få $ 50
    Casino Bonus Code: ANYWG
    Wager Krav: 20x B + D
    Depositum mellom $10-$50 for å få 100% match bonus

    500% Spor bare bonus - iNET vedder Casino innskudd bonus

    Bonus er for spill : Video Slots
    Cashible Bonus: JA!
    %500 Deposit Bonus: Kjøp $25 og få $125
    Casino Bonus Code: AFC150
    Wager Krav: 30x B + D
    Max uttak: $ 250
    Få 500% på innskudd på $10 til $50.
Spille på iNET Bet Casino
  1. INET vedder Casino Bonus Guide


    INET vedder på et høyt vurderte Real-Time Spill Casino...

    En verden av gevinster pent kompilert, og tilbyr deg alt du trenger i underholdning og Online Gambling. I løpet av sekunder med denne prisbelønte Casino imponerer og berømmelse deres er bekreftet med “Beste Online Casino Award” i 2008, “Best Casino Manager” i 2006, “Best Casino Manager” i 2005 og iNetBet var 1. Real Time spilling Casino å være anbefaler av Casinomeister. INetBet ble etablert i April 1999 og drives av Internett Gaming Tjenester.

    Oversikt.

    INetBet casino tilbyr samme dag utbetalingene 24/7, 200% sign-up bonus, over 150 spill, multiplayer-turneringer og enorm progressive jackpotter. Dette kasinoet gjør sitt ytterste for å gi høy sikkerhet, integritet og den beste spillopplevelsen mulig til alle medlemmer. Medlemmer kan få tilgang til spill på stasjonære PC-er og mobile enheter som gjør det enkelt å spille når du har tilgang overalt.   

    Kampanjer og Bonuser.

    Opp til €1000 gratis er det nye medlemmer tilbys på iNetBet Casino, og du har muligheten til å doble eller tredoble spillemåte med ditt første innskudd, når et medlem dette kasinoet vil åpne opp et bredt utvalg av de mest spennende kampanjer med daglig variasjon. Kampanjer passer for spor og bord spill og spillerne vil ha en grunn til å komme tilbake daglig. Kampanjer tilbyr også personlig preg og er også sendt, som omfatter spesielle hendelser, spesielle turneringer og gratis chips med mye mer.

    Programvare / Spill Variety.

    Den Ekte Tid Spill-programvare benyttes av iNetBet og tilbyr spillere et enormt utvalg av spill, inkludert bordspill med alternativer som blackjack, la em ride, Caribbean hold ‘em og mer, video poker, bringer den glede av spill som joker poker, jacks or better og pick ' em poker. Multi Hand VIP har aces & åttere og double double bonus poker  Og spesialitet spill vil bli overrasket med bonus Bingo, keno, roulette og skrapelodd. Spilleautomater bringer et utvalg som spenner fra 3 hjul til den siste videoslots inkludert 5-hjuls spilleautomater, 243 måter å vinne på jackpot bonuser og progressive jackpot Spilleautomater.

    Grafikk og lyd.

    De mest teknologisk avanserte programvaren i verden ble valgt for iNetBet spillere og Real Time Gaming tilbyr stolt fenomenal grafikk og lyd. Spill tilbys i nedlasting og instant play og med RTG teknologi nedlastinger er garantert å være super-rask. Spille i tillit til dette kasino tilbyr Rettferdige Spill tilfeldig nummer generator og Technical Systems Testing. 

    Banking.

    Et stort utvalg av alternativer, tilbys for innskudd og uttak for å tilby spillerne enkel og rask tilgang, for eksempel store kredittkort ,EZIPay, overføringer og mange flere. INetBet er en av svært få kasinoer å tilby spillere en samme dag utbetaling service og enda mer imponerende er den enkle 2 trinn for å fullføre bekreftelse av konto-prosessen og gir kontoinformasjon for tilbaketrekking metode.

    Utbetalingsprosent.

    INetBet casino tilbyr et gjennomsnitt av  97.21% utbetaling

    Kunde støtte.

    Med besluttsomhet for å sikre fullstendig våre tilfredshet mange kontakt metoder er på plass starter med INetBet støtte form, post adresse og en ny ring meg tilbake med tre alternativer å velge den tilhørende avdeling fra.

    Personlige mening.

    INetBet tilbyr super organiserte tjenester med fokus på kundeservice og de beste som tilbys i underholdning gjennom kontinuerlig oppdaterte kampanjer og månedlige lanseringer av nye spill.

     
  1. Casino egenskaper som iNET bettet.

    Prism Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$75
    • 350% Innskuddsbonus:$ 350
    • Playthrough 20x B + D
    Ingen Innskudd Prisme kjører RTG programvare, med hundrevis av video slots og tabell basert spill med en ingen innskudd bonus på $75 og en stor innskuddsbonus på $350.
    Prism Casino review and bonuses

    Vegas Casino Online bonuser

    • No Deposit bonus:$ 20
    • 125% Innskuddsbonus:$ 125
    • Playthrough 40x Bonus
    Dette RTG casino Vegas Casino Online gir unike spill sammen med en $20 no deposit bonus, og en betydelig 125% bonus helt opp til $125.
    Vegas Casino Online review and bonuses

    Spilleautomater Empire Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 220% innskuddsbonus :$220
    • Playthrough 0x B + D
    Dette RTG casino Spilleautomater Empire leverer hyggelig spill sammen med en $25 ingen depositum bonus, og en betydelig 220% bonus helt opp til $220.
    Slots Empire review and bonuses

    Club Player Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 65
    • 450% innskuddsbonus:$ 4500
    • Playthrough 30x B + D
    Denne RTG casino klubbspiller tilbyr masse hyggelig spill med en $65 ingen innskuddsbonus og en stor 450% bonus helt til $4500.
    Club Player Casino review and bonuses

    Mega 7 Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 250% innskuddsbonus:$ 100
    • Playthrough 30x Bonus
    Mega 7 er under Malta Lisens | RTG | Nova 7 Slot | $100 til 250% Bonus.
    Mega 7’s review and bonuses
Gå Til iNET Bet Casino
  1. INET vedder Casino anmeldelser

    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 2 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    iNET Bet Gjennomgang innsendt av herlis på 2019-08-01

    Ved første Inetbet var en av mine favoritt Casino men nå er det ikke lenger, fordi de vil ha deg til å gjøre innskudd selv om du ikke vil ha for og nopw som jeg gjorde ikke gjøre et innskudd, og etter å ha vunnet fra deres tounaments de faktisk utestengt meg fra å spille turneringer fordi nå har jeg ikke kan se freeroll tournaents lenger.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    iNET Bet Gjennomgang innsendt av amyh1376 på 2017-10-04

    Jeg virkelig liker å spille med INET bettet.. Jeg spiller ikke det så mye nå som jeg har funnet andre kasinoer jeg liker mer. Jeg satt kanskje 10 ganger, og jeg som aldri har vunnet nok til å ta ut, men jeg tror at spill skal være rettferdig og uttak prosessen er rask. Det eneste du trenger å lese alle de fine print på Bonuser før du spiller fordi det er mange regler som kan gjøre gevinsten hvis du ikke følger dem til T.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    iNET spill gjennomgang innsendt av herlis på 2017-03-23

    INetBet en annen RTG, for meg RTG kasinoer Jeg elsker dem alle, men Inetbet vil ikke bli liggende igjen hvis du snakker om raske utbetalinger og kundeservice.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    iNET spill gjennomgang innsendt av mapika på 2016-04-03

    Fin Casino med mye Bonuser og en rimelig betaling tid. En av beste RTG kasinoer etter min mening

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    iNET spill gjennomgang innsendt av Pete Russo på 2015-11-11

    inet spill Casino har en stor no deposit bonus en kamp Bonuser. Bank har mange innskuddsmuligheter et uttaksalternativer. Kundestøtte en tjeneste er uten sidestykke. Jeg ville gi inet spillet 5 av 5 for total gameplay en spillalternativer. Jeg vil anbefale å gi den en ærlig prøve

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av grandglor på 2015-02-17

    Jeg tror Inetbet er en av de mest betrodde RTG Casino På Internett. De har et godt rykte i alle aspekter av en Casino.

    Jeg har satt inn og spilt der ofte og har ikke hatt noen form for problemer med avleiringer (unntatt når kredittkortet mitt ville ikke godta forespørselen - ingen feil på casino), Bonuser, eller tilbaketrekking. For spillere fra USA, det er begrensede muligheter for innskudd og uttak metoder, men ikke verre enn andre kasinoer som jeg har spilt på.

    De kontinuerlig har bonus tilbyr kommer på. Det er en annen en for hver dag i uken sammen med pågående kampanjer. De gir ut en 'Manager Bonus' ut til alle innskudd i form av en gratis brikke hver måned.

    Hva jeg liker også det er en rekke turneringer som er tilbudt. Tirsdag og fredag har de freerolls. De har mange andre som koster så lite som en penny, en nikkel eller en krone. Jeg kan angi et par turneringer på visse dager for mindre enn en dollar og har penger til venstre over for rebuys.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av luckyirishgirl på 2014-03-13

    Jeg liker inetbet. De har flotte Spilleautomater, god kundeservice, flott reklame,og store turneringer. Total pakke!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av radams05 på 2013-08-06

    Dette er min favoritt Online Casino. Jeg vet at de har de samme spillene som de andre, men jeg liker virkelig dette.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av scyan på 2013-02-01

    Ok, så noen heldige patron vant en tilfeldig jackpot sist.... Gjett hvem som skal spille i dette Casino Mer og mer til.... Jeg vinner:)

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av scyan på 2013-01-11

    Jeg liker det faktum at dette RTG Casino Har rask utbetalingene. I øyeblikket, jeg er en seriøs musikkelsker av Real Time spilling Programvare. Jeg vant en jackpot i fjor desember selv om jeg ikke kom til kontanter ut hele beløpet. Så jeg bestemte meg for å gi Fremskrittspartiet en prøve. Jeg er glad for å si at det er meget mulig å vinne en Jackpot. Inetbet har masse promoer, noen ganger gratis turneringer. Du trenger bare å kontrollere Casino Nyheter avsnitt for å se hva kuponger de har på tilbud. Dette er en RTG Casino Som jeg virkelig liker.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av queenmap på 2012-09-12

    Inetbet Casino er en RTG Programvare. En av de beste kasinoer der ute som har morsomme spill, raske utbetalinger og pålitelig! En av mine favoritt spill å spille det er trippel Toucan! Med gratis spinn rundt tukaner utvide for å gi deg flere måter å vinne stort.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av gjort2win på 2012-02-19

    Inetbet er ett av de beste kasinoene jeg har spilt i de har god støtte og rask utbetalingene. Enkelt å vinne ln. Jeg elsker det penny tournments de har og gi bort gratis sjetonger hele tiden. De har også en gang i måneden gratis manger bonuser gi bort . Det bare trekke tilbake til dette Casino Er de bare har e-støtte. De har ikke noe live chat.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av Ojisplayin på 2011-06-07

    Inet innsats er den beste RTG Casino, periode! God støtte, rask utbetalingene, spill er også flott.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av dannakill på 2009-09-20

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av jackie1028 på 2009-08-13

    Deres kundeservice er elendig; de har ingen peiling
    Hvordan det skal gjøres! Dette er hvorfor jeg gå et annet sted å spille.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av ashley85 på 2009-04-21

    Jeg tror inetbet er det beste. RTG Der ute!!! De er svært sjenerøs og lojale til sine spillere og belønne deg for din bedrift hvis du er en depositerende spiller med en gratis bonus hver måned hvis du kvalifiserer deg !!! Jeg ELSKER INETBET Casino, DE ER ABSOLUTT DEN BESTE RTG Casino !!!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av ashley85 på 2009-02-28

    Jeg elsker inetbet!!! De er de beste RTG Casino Ut av alle RTGS ut det !!!!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 2 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 2 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 2 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av anyace1 på 2008-10-28

    Har skjenket $$$$$$s inn inetbet over 5 år. Deres reklame er glatt og de mål områder der nye spillere har en tendens til å gå. Så langt som CS er bekymret for at de ikke gir noen spesialer til sitt vanlige spillere. Denne morgenen en bonus på $1.50 ble kreditert til min kto. for en $15 depositum sist uke $5 bonus for en $30 bonus. Dette er ikke akkurat god service i forhold til noen andre under betegnelsen RTGS hvor min $$$ har gått en lang vei i forhold til inetbet's eksisterende bang for buck. Det som nå ser du meg nå du ikke. Ingen livechat men konstant reklame om deres raske 24 hr utbetalingene. Det er riktig hvis bare sine Spilleautomater Betalte ut for å gjøre en tilbaketrekking. Ah ja de er en elegant mannskapet en god unnskyldning for å lage en rask buck
    I gjennomsnitt vil stick med andre under betegnelsen RTGS.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av iriedreaming på 2008-09-20

    Det AFC10 kupongen har exspired

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av soljah11 på 2008-08-21

    Inet er ganske kul,de har en rekke annet spill

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av lucky7z på 2008-08-14

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av hartburn på 2008-06-29

    Jeg har gamblet på inetbet for et par år nå.De er de beste .de alltid betale og innen 24 timer.
    God kundeservice.jeg føler at jeg kjenner dem personlig.
    Jeg har ett ganske noen store summer det og var alltid betales asap

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av zatchmo på 2008-06-04

    Jeg tror folk under meg arbeider for inet vedder fordi jeg har ennå til receiuve en e etter to dager. Jeg gjorde imidlertid en kjølig $475.00 av mine $10 gratis brikke. Det gjør spillingen enklere nå som jeg vet jeg kan bare ta $100 bort fra at og jeg kan bare spille med ekstra kjøtt er involvert. Én ting er sikkert. Det høres kanskje rart, men jeg har ikke mistet en økt for de siste 3 dagene, bare holder goingt opp og opp, bonus runde etter bonus runde på Spilleautomater Bortsett fra at tyveri grønt lys spillet

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av joc21 på 2008-05-28

    Det jeg liker med InetBet er at jeg kan sette et minimum av $2 med kredittkortet mitt.
    Også, hvis du leser på nettsiden deres, i kampanjer område, det sier at du kan motta en 10% Innskudd bonus for innskudd med et minimum av $10. Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til : [email protected] og satte 10% innskuddsbonus i emne linjen sammen med din Casino Iden. Det er kreditert ganske raskt også!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av lilladybug på 2008-05-15

    Inet har mer Slot Spill deretter eventuelle RTG Gruppe verdt å spille igjen jeg likte å ha det moro på 10 De gav mig. Dette er en Casino Jeg vil safe i.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av sunphish63 på 2008-05-01

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av livefree247 på 2007-11-18

    Inetbet er det bare RTG Casino Som jeg stoler på, de utbetalingene er svært raskt de alltid nser postene mine. Men jeg har bare hevet ut to ganger... Jeg tror det Spilleautomater Er to tette

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    INET vedder anmeldelse sendt av brikken på 2007-11-16

    Så langt RTG kasinoer Gå dette er hvor jeg spiller :) Inet vedder tilbyr utmerket kundeservice, ikke mer enn 20 minutter etter at jeg sender en e må jeg få et svar, og de er alltid i den første gruppen av RTG kasinoer For å legge til den splitter nye spill. Jeg elsker Real Time spilling Slot Maskiner samt den enorme mengden Blackjack varianter RTG Tilbyr. Så langt som betalinger på få mt kontanter i UNDER 24 timer etter jeg kontanter ut, en virkelig sjeldenhet lenger.

    Jeg kan ikke si noe dårlig om Inet bettet. Casino Og jeg må fortsette å spille her.

    Dra nytte av ingen depositum kupongkoden som står oppført ovenfor, og se for deg selv.

     
     
  1. INET vedder casino banktjenester og betaling prosessorer



    Bankene kan du bruke til å sette inn og ta

    See all Mastercard Casinos See all Visa Casinos See all EZIpay Casinos See all ecoPayz Casinos See all Maestro Casinos See all Bank Wire Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å sette inn

    See all Ukash Casinos See all check-cheque Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å trekke tilbake

    See all Visa Electron Casinos