Cool Cat Casino vurdering

  1. $100 No Deposit Casino Bonus
    COOL100 er en $100 ingen depositum kode. Kommentarer med RTG casinoer kan du ikke ta 2 ingen depositum koder med mindre du gjør et innskudd mellom dem.
    Playthrough :
    30x Bonus
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    0% opp til $0
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $1000 Bonus
    OK dette er en trickey avtale ett. Du ganske mye får $100 til å spille med og du er faktisk spiller for ditt depositum bonus opp til 1000% hvis du slår på $100 Til $1000 får du som % på ditt depositum. Hvis du få $500 får du en 500% bonus
    Playthrough :
    30 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $4650 Match Bonus
    Dette er Månedlig bonus på 465 % for spor og Keno. Bonusen kan brukes ubegrenset ganger
    Playthrough :
    30 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $2200 Match Bonus
    Dette er en 220% bonus som kan også brukes med bord spill (60 X bonus er massevis av for tabellen spill) . Bonusen kan brukes ubegrenset ganger
    Playthrough :
    30 x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $70 Match Bonus
    Flott 70% bonus som krever ingen er massevis av på sporet spill og ingen MAX Cashout. Dette kan brukes ubegrenset ganger
    Playthrough :
    1x Bonus + Innskudd
    Vilkår og Betingelser :
    Deposit Bonus:
    Eksklusiv Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    0
    Cool Cat Casino Detaljer
    Valutaer:
    USD
    Kontakt:
    Telefon:
    Mobile Casino:
    Ja
    Live-Spill:
    Ja
    Innskudd bare Banker:
    Visaperson-to-personMastercard
    Full Alternativ Banker:
    NetellerBank Wire
    Ta Banker:
    Skrill-MoneybookersDirect Bank Transfercheck-cheque

    Cool Cat Casino vurdering

    Cool Cat Casino tilbyr en fantastisk spill utvalg for spillere fra hele verden. Medlemmer av denne kasino vil allerede vet bare beste videoslotssikkerhet og kampanjer er brukt til å underholde hver spiller. Kasinoet ble etablert i 2002, og med dette mye erfaring som det har tillatt dem å samle kunnskap om hva spillerne ønsker og trenger. Onbling Casino Kasinoer er de nåværende eierne og de som er ansvarlig for å lage denne one of a kind casino som kan nytes på begge instant play og mobile enheter. Kasinoet er lisensiert i Costa Rica, og dette gjør dem i stand til å gi full liste av Real Time spilling til sine spillere. Medlemmer kan finne seg vill i den rike utvalg av spill som inkluderer video pokies, bordspill, video poker og mange flere.

    Kasino spill

    Cool Cat Casino er at bare den beste spillopplevelsen med deres spill-utvalg, inkludert over 130 titler. Dette omfatter alt fra klassiske pokies, til full funksjon pokies og progressive jackpotter. Videre er casino tillater alle å nyte de aller nyeste spillene, inkludert Boble Boble og Pirate Isle blant sine utrolige utvalg av populære spill. Video pokies inkluderer de mest utrolige detaljer med 3D-grafikk, fantastisk lyd og spill Bonus funksjoner som er opprettet for å imponere.

    Et komplett utvalg av bordspill inkluderer, nøyaktige, blackjack, Texas hold’em, roulette, krig og mange flere. Casino inkluderer også mange forskjellige varianter av hver av disse spillene, og dermed presentere muligheten til å finne det perfekte spillet for å passe alle dine behov. Spillere vil ha muligheten til å dra nytte av mange forskjellige bordet, som kan romme lav valser rett gjennom til høye valser.

    Video poker er også en stor attraksjon for casino som gir de et utrolig utvalg. Dette inkluderer ess og åttere, all American poker, bonus deuces wild, double bonus poker, dobbel dobbel jackpot poker og mange flere. Alle disse spillene tilbys med høy kvalitet grafikk og fantastisk spill innstillinger for å forbedre hver runde.

    Casino Bonuser og Kampanjer

    En fantastisk casino betyr ingenting uten utrolige bonuser. Dette er grunnen til at Cool Cat Casino har tatt full nytte, og tilbyr spillere de største bonuser for å nyte den massive spillet utvalget. Å ønske deg velkommen til casino en utrolig $100 vil bli lagt til kontoen helt gratis. Denne bonusen vil ikke kreve et depositum som spillerne trenger bare å registrere deg en konto og dra full nytte. Jo mer du vinner med denne bonusen, jo høyere ditt første match bonus vil bli.

    For eksempel hvis du klarer å vinne $700 fra gratis $100, kommer ditt første innskuddsbonus med en 700% bonus. Match bonusen er begrenset til 1000% og er et utmerket eksempel på hvor fantastisk Cool Cat Casino. Imponer spillere enda, gjelder bare en 30 x innsatskrav match bonusen.

    Rettferdighet og sikkerhet

    Siden kasinoet tilbyr et stort utvalg av spill og utrolige kampanjer, kan du være sikker på at det er mange spillere som vil dra full nytte. Dette er grunnen til at casino har garantert bare de beste sikkerhetsprogramvare brukes til å beskytte sine spillere mot svindel. Programvaren vil også holde alle dine personlige opplysninger er trygge og skjult fra en tredje part.

     

    Banking

    Casino også sikre som trygt banktjenester alternativer tilbys, som vil tillate spillere å bruke flere E-lommebøker For eksempel Neteller og Skrill. Videre har spillere også muligheten til å bruke kredittkort eller gjør en rask overføring fra en bankkonto. Alle disse utbetalingene er trygge og legges til kasinokontoen din umiddelbart.

     

    Kundestøttetjenester

    Å være medlem av Cool Cat Casino gir deg mulighet til å dra nytte av en full support team, som kan kontaktes 24 timer i døgnet. Teamet er godt trent og tilbyr raske og enkle løsninger på eventuelle problemer du måtte ha. Spillere kan kontakte teamet med live chat, e-post, eller kontakte dem via telefon.

     

    Konklusjon

    Cool Cat Casino bare stå utover andre. Det tar bare noen sekunder for spillere å innse hva en fantastisk casino er dette en gang at gratis velkomstbonusen det kontoen, og du kan begynne å surfe gjennom spill. Dette er uten tvil en av de beste kasinoene jeg har sett på lenge.

Andre Kasinoer Som Cool Cat Casino

  1. Play Wild Vegas
    Wild Vegas bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 100
    • Free Spins Bonus:0
    • 350% Innskuddsbonus:$ 350
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Dette RTG casino Wild Vegas tilbyr massevis av underholdende spill sammen med en $100 no deposit bonus, og en betydelig 350% bonus helt opp til $350.
    Play Mr Play
    Mr Spill Bonuser
    • No Deposit Bonus:$/€/£
    • Free Spins Bonus:
    • 150% Innskuddsbonus:$/€/£300
    • Gratis Spinn på Innskudd:100
    Mr Spille Casino kjører på :
    MicrogamingNeoGamesNet EntertainmentPlaytechRTG
    Play True Blue Casino
    True Blue Casino Bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 0
    • Free Spins Bonus:15
    • 200% Innskuddsbonus:$ 2000
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Ingen Innskudd True Blue Casino skapt av RTG programvaren, med hundrevis av spilleautomater og bordspill med en ingen innskudd bonus på $15, og en stor casino bonus på $2000.
    Play Casino Brango
    Casino Brango Bonuser
    • No Deposit Bonus:$ 30
    • Free Spins Bonus:0
    • 200% Innskuddsbonus:$ 400
    • Gratis Spinn på Innskudd:0
    Ingen Innskudd Casino Brango drevet av RTG-plattformen, og kan skilte med mange video slots og bordspill med en ingen innskudd bonus på $30 og en stor casino bonus i dag på $400.

Spor du kan spille på Cool Cat Casino

  1. play the Big Money Bigfoot Slot
    Big Money Bigfoot is not a progressive slot machineBig Money Bigfoot slot does not have a bonus roundBig Money Bigfoot slot has a free spin featureBig Money Bigfoot slot has a scatter symbolsBig Money Bigfoot slot has a wild symbolBig Money Bigfoot slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 25
    Spillet Hjul : 5
    play the Loch Ness Loot Slot
    Loch Ness Loot is a progressive slot machineLoch Ness Loot slot has a bonus roundLoch Ness Loot slot has a free spin featureLoch Ness Loot slot has a scatter symbolsLoch Ness Loot slot has a wild symbolLoch Ness Loot slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 25
    Spillet Hjul : 5
    play the Fame and Fortune Slot
    Fame and Fortune is a progressive slot machineFame and Fortune slot does not have a bonus roundFame and Fortune slot has a free spin featureFame and Fortune slot has a scatter symbolsFame and Fortune slot has a wild symbolFame and Fortune slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 20
    Spillet Hjul : 5
    play the Viking's Voyage Slot
    Viking's Voyage is a progressive slot machineViking's Voyage slot does not have a bonus roundViking's Voyage slot has a free spin featureViking's Voyage slot has a scatter symbolsViking's Voyage slot has a wild symbolViking's Voyage slot has a bonus multipliers
    RTG
    Spill Linjer : 20
    Spillet Hjul : 5

Brukerundersøkelser på Cool Cat Casino

  1. Kreve 25 bonusspinn bonus fra Cool Cat casino med en kode
    08-13-2020
    $25 ingen innskudd gratis chip koden på Cool Cat
    08-13-2020
    300% innskudd forfremmelse koden Cool Cat Casino
    08-12-2020
    Gratis $25 ingen depositum bonus code Forfremmet fra Cool Cat casino
    08-08-2020
    25 ingen innskudd gratis spinn kode på Cool Cat casino
    08-07-2020
    Samlet Poengsum:
    Overall Rating4 out of 5
    Spillutvalg:
    Casino Game Selection4 out of 5
    For å spille:
    Casino play 4 out of 5
    Casino Grafikk:
    Casino Graphics 4 out of 5
    Casino Betalinger:
    Casino Payments4 out of 5
    Casino Tjenesten:
    Casino Service 4 out of 5
    Casino Moro:
    Casino Fun 4 out of 5
    Send inn din bruker-anmeldelse av 1 AFC poeng!
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av Bastianlang på 2018-08-15
    Coolcat Casino er en anstendig casino med et fint navn og logo. Navigasjon er ganske lett og den Bonuserfor som jeg kom her i første omgang er svært tilfredsstillende med bare en 30 x playthrough. Jeg liker også banktjenester alternativer, og noen av turneringene. Uten å være en casino som vil gjøre din kjeve slippe, Coolcat er et forslag som du kan prøve for dere selv og se.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av JamilKarim1234 på 2016-06-22
    Gjennomgått her 3 måneder siden. Ikke mye har endret seg, som er en god ting som jeg fortsatt tror dette er en av de beste kasinoene der ute. Utbetalinger har vært hyppig og rask og etter mer RTG kasinoer Jeg kunne spille de progressive jackpottene mye lettere. Legge til spill nesten hver uke som er fantastisk. Def a
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av JamilKarim1234 på 2016-03-07
    En av de beste kasinoene jeg har spilt på. Jeg sterkt koble dette Casino for alle spillere. bra Bonuser, gode støttepersonell, masse spill og nye kampanjer hver uke. Åpne Match innskudd Bonus opp til 1000% er så god som du vil finne hvor som helst, og hver gang jeg har vunnet penger jeg har vært i stand til å ta ut penger og få det med en gang. Ingen klager bare en masse moro!
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Cool Cat Casino review skrevet av raffter På 2015-10-14
    Bitte geben Sie ein paar coments.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av mni71bn96 på 2015-08-09
    En av de beste kasinoer ute. Det er ganske imponerende slik det ser ut til å ha alt en kunde kan be om.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av granducial på 2015-05-18
    Jeg kom til å spille her etter at du har mottatt en e-post kampanje med noen ganske bra. Bonus tilbud. Jeg valgte en som var en gratis chip, og jeg sørget for å bruke den nedlastede programvaren. Jeg fant ut at det bidro til å holde styr på playthrough bedre ( les t/c peope). støtte ble ganske nyttig å guide meg gjennom prosessen og jeg klarte å få min $100 uttak når det var sagt og gjort. Ikke for shabby
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av JK121212 på 2015-03-11
    Spilt på Cool Cat for et par år nå, og dette Casino Blir bedre og bedre med hver passerer måned. Først var det ikke et tonn med spill, men nå har de et enormt utvalg og grafikken og grafikken er den beste jeg har sett på en RTG Casino. Jeg elsker kasinoer som er alltid legge til sin samling av spill. Også, CC tilbyr ukentlig Bonuser Og deres registrer deg og Ingen innskudd bonuser er fortsatt noen av de beste du finner på nettet. For det meste spille scratch spill her, og jeg elsker det. Def sjekk det ut
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av siloah på 2014-11-28
    Jeg har virkelig likt å spille her sist. Fullfilled min Bonus kvote (etter å ha lest alle på t/c). Traff en middels Slot Jackpot som jeg er ganske fornøyd med. Kommer til å fortsette å spille for en stund. Skal holde dere oppdatert
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino review skrevet av queenmap på 2011-10-02
    Jeg liker spill og kundestøtte på Cool Cat! Aldri hatt problemer med innskudd.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino review skrevet av Ojisplayin på 2010-11-30
    Jeg liker Cool Cat Casino- har hevet ut uten problemer. Bare følg reglene og du er fin.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av misslipps2u på 2009-05-13
    Cool cat er det beste.
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating2 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating2 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av ecker68 på 2009-03-21
    Ikke spill dette......
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av mortenolsen på 2009-01-20
    Se opp!!! Om et år siden jeg satt, spilte og vant ca 1000$ på cool cat Casino. Jeg prøvde å ta ut 800$, og fikk en e-post sier uttak ble godkjent. Men da ingenting skjedde, og når jeg prøvde å spørre sine live-støtte jeg fikk kort og frekt svar. Og ulike svar. Jeg har aldri hørt mer fra dem.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av mccoveym på 2008-09-30
    1000 bonusexplosion virket ikke 4 me
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating2 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating2 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating2 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av MoneyRoxx på 2008-09-26
    Å være en ny spiller jeg trodde markedsføring sprøytenarkoman fra Cool Cat. Jeg ikke bare avsatt fut har jeg brukt en av de kule katten kuponger og vant max $200 som er basert på deres vilkår om min faktiske jackpot var $500. Jeg sendte inn alle relevante ID og bekreftelse på en riktig mannet å motta gevinster. 3 månedene gikk og jeg hørte ikke et ord fra dem så plutselig får jeg en telefon samtale ut av det blå fra en som heter "Paul" som sagt var å sende meg $186 gjennom moneygram. Den darndest ting...det var faktisk nærmere 4 måneder. Deres spill er vanskelig å vinne fordi du kan faktisk se dem tilbakestille spinn når du spiller Slot Hvis du begynner å vinne. Jeg vil ikke anbefale det for en seriøs spiller, men hvis du er lei og har en ekstra 4 måneder på hendene hvis du ikke vinner...lykke til.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av twinket9 på 2008-06-27
    Jeg liker å spille på cool cat Casino. Jeg har aldri hatt problemer med dem. Fortsett med det gode arbeidet. Og holde den gratis chips kommer.
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating4 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av Acorn på 2008-03-09
    Jeg har spilt på coolcat Casino før, og den eneste virkelige lokkemiddel for å holde kommer tilbake er freeby chips. Oppsettet ser en smule naf for å være helt ærlige og spill, vel det er ikke mye forskjell mellom dem alle. Jeg har spilt på andre kasinoer og deres spill har likheter, men har sine forskjeller. Jeg har aldri hatt behov for å ringe på live hjelp, så er jeg ikke sikker på hva de liker. Men jeg skal fortsette å spille det så lenge jeg ikke har til shell ut av noe lol
    Casino Spill :
    review_games Rating4 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating1 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating2 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating1 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av starmac på 2008-03-01
    Jeg spilte PÅ COOL CAT OM TRE ÅR SIDEN OG JEG MISTET DÅRLIG, OM 1,300.00 I TRE UKER. Ikke TELLE 800 I UFLAKS CHIPS.. Kunden SERVICE ER UHØFLIG MINST BLE DERETTER.. Spilling ER STRAMT I DENNE Casino, ALLE RTGS TIL MEG ER STRAMME OG KAN KONTROLLERES OG MANIPULERTE JEG HAR LÆRT DETTE PÅ DEN HARDE MÅTEN STOL PÅ MEG... Hvis DU LEGGER MERKE TIL NÅR DU FØRST FÅR DU LITE WINS SOM GIR DEG HÅP, OG DU MISTER MESTEPARTEN AV TIDEN... Men DU VANLIGVIS TREFFER ALT UNDER SOLEN MED GRATIS CHIPS????????? 1+1= IKKE SPILL HER...
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av jomama171982 på 2008-01-22
    1000 BONUSEXPLOSION vil ikke fungere for meg
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating4 out of 5
    Cool Cat Casino review skrevet av radams05 på 2008-01-21
    Jeg liker å spille på coolcat, men alle RTG kasinoer Har de samme spillene og jeg skulle ønske de hadde bedre utvalg.
    Casino Spill :
    review_games Rating5 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating5 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino vurdering innsendt av mj1576 på 2008-01-02
    COOLCAT50 arbeidet ikke lenger, men resten gjør
    Casino Spill :
    review_games Rating3 out of 5
    Spillet Spiller :
    review_play Rating3 out of 5
    Grafikk :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalinger :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Tjenesten :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Moro :
    review_fun Rating3 out of 5
    Cool Cat Casino review skrevet av valerie på 2007-11-19
    Jeg er ikke en stor fan av RTG kasinoer men jeg har spilt her, og det var ok, hadde de et godt utvalg av spill. jeg vet at de gir ut mange gratis chips torsdag år. jeg antar utformingen av Casino Bare ikke fanger min oppmerksomhet, det ser ut som noe fra 80-tallet sammenlignet med annen programvare. Men det er bare meg.