review of 4 of 5

Cool Cat Populære 4/ 5 basert på 26 Produktanmeldelser

Cool Cat is a RTG powered CasinoCool Cat is an online Casino that USA players can play Cool Cat Casino offers a $1000 online casino deposit bonus and a great $100 no deposit casino bonus
Cool Cat Online Casino Er en svært kjølig sted til Spill online Faktisk. De eies og drives av Gambling Lønn, og lisensiert i den blomstrende jurisdiksjon i Costa Rica. De har vært på nett siden 2004. Å være vennlig nettsted de er, de tilbyr det beste av begge verdener i Casino spille. Dette er gjennom å tilby et Instant Play-versjon, og en nedlastbar Klient til casino.
  1. Cool Cat Casino Bonuser

    $100 ingen depositum Casino bonus - Cool Cat Casino uten depositum bonus

    Cashible Bonus: JA!
    No Deposit Bonus: $ 100
    Casino Bonus Code: COOL100
    Wager Krav: 30x Bonus
    Max uttak: $ 200
    COOL100 er en $100 ingen depositum kode. Kommentarer med RTG casinoer kan du ikke ta 2 ingen depositum koder med mindre du gjør et innskudd mellom dem.

    1000 BONUS eksplosjon - Cool Cat Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    %1000 Deposit Bonus: Kjøp $100 og få $1000.
    Casino Bonus Code: 1000 BONUSEXPLOSION
    Wager Krav: 30x B + D
    Max uttak: $11000
    OK dette er en trickey avtale ett. Du ganske mye får $100 til å spille med og du er faktisk spiller for ditt depositum bonus opp til 1000% hvis du slår på $100 Til $1000 får du som % på ditt depositum. Hvis du få $500 får du en 500% bonus

    ACME jordskjelv tabletter - Cool Cat Casino innskudd bonus

    Bonus er for spill : Video Slots
    Cashible Bonus: JA!
    %465 Deposit Bonus: Kjøp $300 og få $4650
    Casino Bonus Code: ACMEPILLS465
    Wager Krav: 30x B + D
    Max uttak: $56500
    Dette er Månedlig bonus på 465 % for spor og Keno. Bonusen kan brukes ubegrenset ganger

    ACME Rocket Sled - Cool Cat Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    %220 Deposit Bonus: Kjøp $300 og få $2200
    Casino Bonus Code: ACMESLED220
    Wager Krav: 30x B + D
    Max uttak: $32000
    Dette er en 220% bonus som kan også brukes med bord spill (60 X bonus er massevis av for tabellen spill) . Bonusen kan brukes ubegrenset ganger

    ACME utløse fellen - Cool Cat Casino innskudd bonus

    %70 Deposit Bonus: Kjøp $100 og få $70
    Casino Bonus Code: ACMETRAP70
    Wager Krav: 1x B+D
    Flott 70% bonus som krever ingen er massevis av på sporet spill og ingen MAX Cashout. Dette kan brukes ubegrenset ganger
  1. Cool Cat Casino Bonus Guide


    Cool Cat Casino vurdering

    Cool Cat Casino tilbyr en fantastisk spill utvalg for spillere fra hele verden. Medlemmer av denne kasino vil allerede vet bare beste videoslots, sikkerhet og kampanjer brukes til å underholde hver spiller. Kasinoet først ble etablert i 2002, og dette beløpet erfaring det har tillatt dem å samle kunnskap om hva spillerne ønsker og trenger. Virtuelle kasinoet gruppe kasinoer er de nåværende eierne og de ansvarlige for å skape dette en av en type som kan nytes både instant play og mobile enheter. Kasinoet er lisensiert i Costa Rica, og dette tillater dem å gi hele listen over Real Time spilling til sine spillere. Medlemmer kan finne seg vill i den rike utvalg av spill som inkluderer video pokies, bordspill, video poker og mange flere.

    Kasino spill

    Cool Cat Casino er at bare den beste spillopplevelsen med deres spill-utvalg, inkludert over 130 titler. Dette omfatter alt fra klassiske pokies, til full funksjon pokies og progressive jackpotter. Videre er casino tillater alle å nyte de aller nyeste spillene, inkludert Boble Boble og Pirate Isle blant sine utrolige utvalg av populære spill. Video pokies inkluderer de mest utrolige detaljer med 3D-grafikk, fantastisk lyd og spill Bonus funksjoner som er opprettet for å imponere.

    Et komplett utvalg av bordspill inkluderer, nøyaktige, blackjack, Texas hold’em, roulette, krig og mange flere. Casino inkluderer også mange forskjellige varianter av hver av disse spillene, og dermed presentere muligheten til å finne det perfekte spillet for å passe alle dine behov. Spillere vil ha muligheten til å dra nytte av mange forskjellige bordet, som kan romme lav valser rett gjennom til høye valser.

    Video poker er også en stor attraksjon for casino som gir de et utrolig utvalg. Dette inkluderer ess og åttere, all American poker, bonus deuces wild, double bonus poker, dobbel dobbel jackpot poker og mange flere. Alle disse spillene tilbys med høy kvalitet grafikk og fantastisk spill innstillinger for å forbedre hver runde.

    Casino Bonuser og Kampanjer

    En fantastisk casino betyr ingenting uten utrolige bonuser. Dette er grunnen til at Cool Cat Casino har tatt full nytte, og tilbyr spillere de største bonuser for å nyte den massive spillet utvalget. Å ønske deg velkommen til casino en utrolig $100 vil bli lagt til kontoen helt gratis. Denne bonusen vil ikke kreve et depositum som spillerne trenger bare å registrere deg en konto og dra full nytte. Jo mer du vinner med denne bonusen, jo høyere ditt første match bonus vil bli.

    For eksempel hvis du klarer å vinne $700 fra gratis $100, kommer ditt første innskuddsbonus med en 700% bonus. Match bonusen er begrenset til 1000% og er et utmerket eksempel på hvor fantastisk Cool Cat Casino. Imponer spillere enda, gjelder bare en 30 x innsatskrav match bonusen.

    Rettferdighet og sikkerhet

    Siden casino tilbyr en massiv rekke spill og utrolig kampanjer, kan du være sikker på at det er mange spillere vil dra nytte. Derfor har casino sikret bare det beste garanti programvaren brukes til å beskytte sine spillere mot svindel. Programvaren vil også holde alle dine personlige opplysninger trygge og skjult fra tredjepart.

     

    Banking

    Casino også sikre som trygt banktjenester alternativer tilbys, som vil tillate spillere å bruke flere E-lommebøker For eksempel Neteller og Skrill. Videre har spillere også muligheten til å bruke kredittkort eller gjør en rask overføring fra en bankkonto. Alle disse utbetalingene er trygge og legges til kasinokontoen din umiddelbart.

     

    Kundestøttetjenester

    Å være medlem av Cool Cat Casino gir deg mulighet til å dra nytte av en full support team, som kan kontaktes 24 timer i døgnet. Teamet er godt trent og tilbyr raske og enkle løsninger på eventuelle problemer du måtte ha. Spillere kan kontakte teamet med live chat, e-post, eller kontakte dem via telefon.

     

    Konklusjon

    Cool Cat Casino bare stå utover andre. Det tar bare noen sekunder for spillere å innse hva en fantastisk casino er dette en gang at gratis velkomstbonusen det kontoen, og du kan begynne å surfe gjennom spill. Dette er uten tvil en av de beste kasinoene jeg har sett på lenge.

     
  1. Casino egenskaper som Cool Cat

    Club Player Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 65
    • 450% innskuddsbonus:$ 4500
    • Playthrough 30x B + D
    Ingen Innskudd Club-Spiller er lisensiert under RTG programvare, støtter nye video slots og video poker med en ingen innskudd bonus på $65 og en generøs innskuddsbonus på $4500.
    Club Player Casino review and bonuses

    Diamant Hjul Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 50
    • 100% innskuddsbonus:$ 100
    • Playthrough 30x Bonus
    Diamant Hjul under Malta Lisens | RTG | Invasjonen Spor | $100 ved 100% Kasino Bonus | $50 No Deposit Bonus.
    Diamond Reels review and bonuses

    Kudos Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 150% Innskuddsbonus:$600
    • Playthrough 35x Bonus
    Kudos drevet av RTG-plattformen, og kan skilte med fantastisk video slots og tabell basert spill med en sjenerøs velkomstbonus på $600.
    Kudos Casino review and bonuses

    Slotastic Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 150% Innskuddsbonus:$ 300
    • Playthrough 30x B + D
    Dette RTG casino Slotastic leverer morsomme spill sammen med en $25 ingen depositum bonus og en stor 150% bonus helt opp til $300.
    Slotastic Casino review and bonuses

    Sun Palace Casino bonuser

    • No Deposit bonus:$ 20
    • 125% Innskuddsbonus:$ 125
    • Playthrough 40x Bonus
    Dette RTG casino som Sun Palace tilbyr massevis av underholdende spill sammen med en $20 no deposit bonus, og en stor 125% bonus helt opp til $125.
    Sun Palace Casino review and bonuses
  1. Cool Cat Casino anmeldelser

    • Spillutvalg:Game Selection 4 out 
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Cool Cat Gjennomgang innsendt av Bastianlang på 2018-08-15

    Coolcat Casino er en anstendig casino med et fint navn og logo. Navigasjon er ganske lett og den Bonuserfor som jeg kom her i første omgang er svært tilfredsstillende med bare en 30 x playthrough. Jeg liker også banktjenester alternativer, og noen av turneringene. Uten å være en casino som vil gjøre din kjeve slippe, Coolcat er et forslag som du kan prøve for dere selv og se.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat Review skrevet av JamilKarim1234 på 2016-06-22

    Gjennomgått her 3 måneder siden. Ikke mye har endret seg, som er en god ting som jeg fortsatt tror dette er en av de beste kasinoene der ute. Utbetalinger har vært hyppig og rask og etter mer RTG kasinoer Jeg kunne spille de progressive jackpottene mye lettere. Legge til spill nesten hver uke som er fantastisk. Def a

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat Review skrevet av JamilKarim1234 på 2016-03-07

    En av de beste kasinoene jeg har spilt på. Jeg sterkt koble dette Casino for alle spillere. bra Bonuser, gode støttepersonell, masse spill og nye kampanjer hver uke. Åpne Match innskudd Bonus opptil 1000% er så god som du finner noe og hver gang jeg har vunnet penger jeg har kunnet å kontanter ut og få det umiddelbart.

    Ingen klager bare mye moro!

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av raffter På 2015-10-14

    Bitte geben Sie ein paar coments.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av mni71bn96 på 2015-08-09

    En av de beste kasinoer ute. Det er ganske imponerende slik det ser ut til å ha alt en kunde kan be om.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av granducial på 2015-05-18

    Jeg kom til å spille her etter at du har mottatt en e-post kampanje med noen ganske bra. Bonus Tilbyr. Jeg valgte en som var en gratis brikke og jeg sørget for å bruke den nedlastede programvaren. Jeg fant at det bidro til å holde orden på er massevis av bedre ( Les t/c's peope).
    Støtte var ganske nyttig å veilede meg gjennom prosessen og jeg klarte å få mine $100 tilbaketrekking når det var alle sa og gjort. Ikke så slitt

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av JK121212 på 2015-03-11

    Spilt på Cool Cat for et par år nå, og dette Casino Blir bedre og bedre med hver passerer måned. Først var det ikke et tonn med spill, men nå har de et enormt utvalg og grafikken og grafikken er den beste jeg har sett på en RTG Casino.

    Jeg elsker kasinoer som er alltid legge til deres samling av spill. Også, CC tilbyr ukentlig Bonuser Og deres registrer deg og Ingen innskudd bonuser Fortsatt er noen av de beste du finner online.

    For det meste spille ripe spill her og jeg elsker det. Def sjekk det ut

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av siloah på 2014-11-28

    Jeg har virkelig likt å spille her sist. Fullfilled min Bonus Kvoten (etter å ha lest alle på t/c).
    Treffer en middels Slot Jackpot som jeg er ganske fornøyd med. Kommer til å fortsette å spille for en stund. Skal holde dere oppdatert

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av queenmap på 2011-10-02

    Jeg liker spill og kundestøtte på Cool Cat! Aldri hatt problemer med innskudd.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av Ojisplayin på 2010-11-30

    Jeg liker Cool Cat Casino- har hevet ut uten problemer. Bare følg reglene og du er fin.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av shootist009 på 2009-08-22

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av misslipps2u på 2009-05-13

    Cool cat er det beste.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out 
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 2 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 2 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av ecker68 på 2009-03-21

    Ikke spill dette......

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out 
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 1 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 1 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av tincurbell59 på 2009-02-17

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out 
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 1 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av mortenolsen på 2009-01-20

    Se ut!!!
    Om et år siden jeg satt, spilt og vunnet om 1000$ på cool cat Casino.
    Jeg prøvde å ta ut 800$, og fikk en e sa at tilbaketrekningen ble godkjent. Men da ingenting skjedde, og når jeg prøvde å spørre sine live-støtte jeg fikk kort og uhøflig svar. Og forskjellige svar. Jeg hørte aldri noe mer fra dem.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av mccoveym på 2008-09-30

    1000 bonusexplosion virket ikke 4 me

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out 
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 2 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 2 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 2 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av MoneyRoxx på 2008-09-26

    Som en ny spiller trodde jeg markedsføring sprøytenarkoman fra Cool Cat. Jeg ikke bare avsatt fut gjorde jeg brukte en kul katt kuponger og vunnet maks $200 basert på deres premisser om min faktiske jackpot var $500. Jeg sendte inn alle relevante ID og bekreftelse i en betimelig mannet å motta gevinster. 3 måneder gått og jeg hørte ikke et ord fra dem da plutselig jeg får en telefon ut av det blå fra noen som heter "Paul" som sa sender meg $186 gjennom moneygram. Darndest... faktisk det var nærmere 4 måneder. Deres spill er vanskelig å vinne fordi du kan faktisk se dem tilbakestille spinn når du spiller av Slot Hvis du begynner å vinne. Jeg vil ikke anbefale det for en seriøs spiller, men hvis du er lei og har en ekstra 4 måneder på hendene hvis du ikke vinner...lykke til.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av futzyroga32 på 2008-09-11

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av twinket9 på 2008-06-27

    Jeg liker å spille på cool cat Casino. Jeg har aldri hatt problemer med dem. Fortsett med det gode arbeidet. Og holde den gratis chips kommer.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out 
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av Acorn på 2008-03-09

    Jeg har spilt på coolcat Casino før og den eneste virkelige lokkemiddel for å holde kommer tilbake er ledig chips. Oppsettet ser en tad naf for å være helt ærlig og spill, vel theres ikke mye forskjell mellom dem alle. Ive spilt på andre kasinoer og deres spill har likheter, men har sine ulikheter. Ive måtte aldri ringe på live hjelp, så Im ikke sikker på hva de som. Men jeg vil fortsette å spille det som jeg ikke har Shell noe ut lol

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out 
of 5
    • For å spille:Game play 1 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 2 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 1 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 1 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av starmac på 2008-03-01

    Jeg spilte PÅ COOL CAT OM TRE ÅR SIDEN OG JEG MISTET DÅRLIG, OM 1,300.00 I TRE UKER. Ikke TELLE 800 I UFLAKS CHIPS.. Kunden SERVICE ER UHØFLIG MINST BLE DERETTER.. Spilling ER STRAMT I DENNE Casino, ALLE RTGS TIL MEG ER STRAMME OG KAN KONTROLLERES OG MANIPULERTE JEG HAR LÆRT DETTE PÅ DEN HARDE MÅTEN STOL PÅ MEG... Hvis DU LEGGER MERKE TIL NÅR DU FØRST FÅR DU LITE WINS SOM GIR DEG HÅP, OG DU MISTER MESTEPARTEN AV TIDEN... Men DU VANLIGVIS TREFFER ALT UNDER SOLEN MED GRATIS CHIPS????????? 1+1= IKKE SPILL HER...

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av mike1147 på endret 2008-02-24

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av jomama171982 på 2008-01-22

    1000 BONUSEXPLOSION vil ikke fungere for meg

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out 
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av radams05 på 2008-01-21

    Jeg liker å spille på coolcat, men alle RTG kasinoer Har de samme spillene og jeg skulle ønske de hadde bedre utvalg.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out 
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av mj1576 på 2008-01-02

    COOLCAT50 arbeidet ikke lenger, men resten gjør

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out 
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of 
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of 
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Cool Cat anmeldelse sendt av valerie på 2007-11-19

    Jeg er ikke en stor fan av RTG kasinoer Men jeg har spilt her og det var ok, de hadde et fint utvalg av spill. Jeg vet de gir ut mye av gratis chips tor året.
    Jeg antar at utformingen av Casino Bare ikke fanger min oppmerksomhet, det ser ut som noe fra 80-tallet sammenlignet med annen programvare. Men det er bare meg.

     
     
  1. Cool Cat casino banktjenester og betaling prosessorer



    Bankene kan du bruke til å sette inn og ta

    See all Neteller Casinos See all Bank Wire Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å sette inn

    See all Direct Bank Transfer Casinos See all Skrill-Moneybookers Casinos See all check-cheque Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å trekke tilbake

    See all Mastercard Casinos See all Visa Casinos See all person-to-person Casinos