review of 4 of 5

Drømmer Populære 4/ 5 basert på 20 Produktanmeldelser

Dreams is a RTG powered CasinoDreams is an online Casino that USA players can play Dreams Casino offers a $200 online casino deposit bonus and a great $25 no deposit casino bonus
  1. Drømmer Casino Bonuser

    Dreams Casino uten depositum bonus

    Cashible Bonus: JA!
    No Deposit Bonus: $ 25
    Casino Bonus Code: Min25DRØMMER
    Wager Krav: 50x B + D
    Få $25 for å være en ny spiller

    1 registreringsbonus på 200 % - Dreams Casino innskudd bonus

    Cashible Bonus: JA!
    % 200 Deposit Bonus: Kjøp $100 og få $200.
    Casino Bonus Code: Min200DRØMMER
    Wager Krav: 30x B + D
    Max uttak: $4000.
    Depositum $25 til $100 for å få en 200% bonus
Spille på Casino Drømmer
  1. Dreams Casino Bonus Guide


    Dreams oversikt

    Drømmer Casino er en del av Gwages Online Casino gruppen, som ble etablert i 2001, og det er lisensiert gjennom Costa Rica. Drømmer Casino er drevet av den Real Time spilling (RTG) plattform og spillere kan se frem til et utvalg av over 130 stor casino spill, tema for enhver smak med flotte bonuser og funksjoner. Kampanjer som tilbys på dette kasinoet er interessant og holder spenningen kommer med gode bonus-priser og instant priser. 

    Oversikt.

    Dreams Casino tilbyr en av de beste all-inclusive online casino opplevelse.  Deres oppskrift er enkel og ingrediensene til deres suksess er fantastisk spill catering for enhver smak krav, strålende 24/7 service, store utbetalinger, massevis av gratis bonuser og kampanjer med praktiske måter å sette inn og ta ut penger trygt og raskt.

    Kampanjer og Bonuser.

    Spillere kan begynne med en gratis Casino chip verdt $25 og prøv ut drømmene Casino opplevelse første med ingen forpliktelser og en fin gratisspillet, når sjarm har blitt oppdaget av denne flotte casino en varm velkomst venter med 333% signup bonus verdt $3333 gratis. Det kreves depositum når du registrer deg krever fra $30 til $1000.

    Månedlige kampanjer tar spillerne med inn i den gaming zone, med sjanser til å vinne gevinst på $10.000 gratis på sporet spiller. 560% bonus på slots og keno, 350% Bonus på slots og keno ikke spille gjennom og 200% på alle spill.

    Programvare / Spill Variety.

    Real Time Gaming spill på Drømmer Casino er testet og virkelig bevist av TST, som er en uavhengig og tilfeldigheten firma som driver med testing. Ekte Tid Spill-programvare har du lett for å installere programvare med super-rask nedlastbare spill og ikke-nedlastbare flash-versjonen. Den store utvalg av spill på Drømmer Casino tilbyr flotte premier og store jackpotter. Nye spor som tilbys er Fotball Vanvidd, Lucky 8, Santastic, Høne Huset og Regal Rikdom. Spillere kan nyte 7 forskjellige versjoner av blackjack, 112 Spilleautomater, keno, roulette, 16 video poker, spesialitet spill og mye mer.

    Grafikk og lyd.

    Drømmer Casino tilbyr spillere Real Time Gaming avansert grafisk og lyd programvare som er klassifisert blant de beste i bransjen. Spill går glatt og raskt og enkelt brukervennlig grensesnitt forbedre underholdning verdien av spill nytes. CD-Sertifisering og alle Real-Time Gaming’s systemer testet på regelmessig basis, garanterer rettferdig spill.

    Banking.

     
  1. Casino egenskaper som drømmer

    Drømmer Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 200% Innskuddsbonus:$ 200
    • Playthrough 30x B + D
    Drømmer under Malta Lisens | RTG | 5 Store Spilleautomat | $200 på 200% Casino Bonus | $25 Ingen Depositum Bonus.
    Dreams Casino review and bonuses

    Siver Oak Casino bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 555% innskuddsbonus:$ 11 100
    • Playthrough 30x Bonus
    Siver Oak under Costa Rica Lisens | RTG | Bridezilla Slot Machine | $11100 på 555% Bonus | $25 No Deposit Casino Bonus.
    Siver Oak Casino review and bonuses

    Casino Midas Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 200% Innskuddsbonus:$ 500
    • Playthrough 25x B + D
    Casino Midas under Malta Lisens | RTG | The Incredible Hulk Slots | $500 på 200% Bonus.
    Casino Midas review and bonuses

    Wild Joker Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 25
    • 150% Innskuddsbonus:$ 500
    • Playthrough 0x B + D
    Dette RTG casino Wild Joker tilbyr massevis av spennende spill sammen med en $25 ingen innskudd casino bonus og et stort 150% bonus helt opp til $500.
    Wild Joker Casino review and bonuses

    Cherry Gold Casino Bonuser

    • No Deposit bonus:$ 0
    • 100% innskuddsbonus:$ 2220
    • Playthrough 30x B + D
    Dette RTG casino Cherry Gold tilbyr massevis av underholdende spill og spilleautomater serveres med en flott 100% bonus helt opp til $2220.
    Cherry Gold Casino review and bonuses
Gå Til Drømmer Casino
  1. Dreams Casino anmeldelser

    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 1 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 2 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Drømmer Gjennomgang innsendt av dragon727 på 2018-02-27

    Jeg har ventet for et uttak for 24 dager. Jeg prøvde å nå via e-post,telefon eller live chat for å få et svar på hvor lang tid det tar og når de vil behandle kontoen min uten og svar, eller til og med et forsøk på å svare meg. Svært dårlig service.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av CasinoGuy1234 på 2015-01-28

    Jeg likte å spille her. Utbetalingene har vært raskt og enkelt, og de har tonnevis av spill her for å underholde deg.

    Spilt her i ca. 3 år nå og jeg har ikke hatt noen problemer. De nylig lagt i nye progressive jackpotter og Spilleautomater. Velkommen Bonus Derfor var det jeg opprinnelig startet her, men det ser ut som den velkommen bonus nå er enda bedre enn når jeg startet.

    Den støtte personalet på nesten alle RTG kasinoer Jeg har vært på har vært bra. Dette var noe annet.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av JK121212 på 2015-01-19

    En av mine fav RTG kasinoer. Spillet er så stor du vil tenke og RTG I år tror jeg har hatt den beste støtte ansatte på internett. Cirrus Har vært rundt i det som virker som en evighet og utbetalingene her er enorme. Jeg har spilt her for et par år nå og har aldri hatt noen problemer.

    De oppdaterer spillet deres utvalg ganske ofte, og de vil sende deg ukentlige kampanjer for å holde deg gående.

    Jeg ville definitivt sjekke den ut! Har egentlig ikke hatt noen negative erfaringer her

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av Ojisplayin på 2011-01-30

    Ikke være en bonus mishandler her, og spesielt her, og du kan gjøre ok. Spill er for mange til å nevne. Kontroller alltid vilkår på Bonuser.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av Jacelle02 på 2010-04-23

    Bare gi dere en oppdatering, har jeg endelig fått min betaling fra Cirrus i dag via FedEx.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 1 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 2 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av Jacelle02 på 2010-04-13

    Jeg har spilt på Cirrus for om seks måneder. Forrige måned jeg vant faktisk om $1000 som jeg kunne få $750. Jeg sendte en tilbaketrekking forespørsel på 3/12/2010 og har fortsatt å motta min gevinst. Jeg pratet med 'Henry' i dag om forsinkelse i betaling. Han sa jeg kunne forvente å motta betaling om midten av neste uke, kanskje. Helt uakseptabelt, spesielt ettersom stedet stater betalinger vil bli gjort i 7-10 virkedager.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av riket26 på 2010-01-13

    Jeg har spilt mange ganger på dette Casino Og det er ok for spillere som bare ønsker å spille og er ikke 2 bekymret cashin ut.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av shootist009 på 2009-08-22

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av nuznuz på 2009-08-01

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av cynhip på 2009-06-21

    Jeg likte dette Casino. Selv om 77 gratis fungerte ikke for meg, jeg brukte cirrus25fri og spilte for en stund. Spill Last raskt og er virkelig gøy.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 3 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 3 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av poker95626 på 2009-05-07

    Spillene er ok men ikke nok ledig spon

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 1 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av mlcrunk1 på 2009-03-22

    Vel, 25reisen har utløpt. Ingen gratis chips. Når du rake opp pengene, det tar så lang tid, at du ender opp med å spille det og du ikke vinner, deretter. Aldri vært i stand til å få en faktisk tilbaketrekking.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 3 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av torvaline på 2009-03-09

    Fin Casino,men har lest mange dårlige ting i det siste...

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av dawnukiah på årene 2008-12-10

    Cirrus50gratis jobbet for meg takket være

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 3 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 3 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av Dsnuts på 2008-10-11

    Kule bonuser den faktiske arbeid når U prøve dem.nå

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av jayman22 på 2008-07-29

    Cirrus sendte meg en bonus kode cirru50gratis

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 3 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av grzdbear på 2008-05-16

    Har et par forskjellige Slot Spill som det partner områder ikke har som er morsomt.

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 4 out
of 5
    • For å spille:Game play 4 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 4 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 4 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 4 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av sunphish63 på 2008-05-01

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 4 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av mike1147 på endret 2008-02-03

     
     
    • Spillutvalg:Game Selection 5 out
of 5
    • For å spille:Game play 5 out of 5
    • Spill Grafikk:Graphics 5 out of 5
    • Raske Betalinger:Fast Payments 5 out of
5
    • Kundeservice:Customer service 5 out of
5
    • Fun Factor:Fun factor 5 out of 5

    Dreams anmeldelse sendt av misslipps2u på 2007-12-27

     
     
  1. Dreams casino banktjenester og betaling prosessorer



    Bankene kan du bruke til å sette inn og ta

    See all Mastercard Casinos See all Neteller Casinos See all Visa Casinos 

    Bankene kan du bare bruke til å sette inn

    See all Pay Safe Card Casinos See all SOFORT Banking Casinos