review of 4 of 5

Liberty Slots Nominale 4/5 gebaseerd op 18 klant beoordelingen

Liberty Slots is a WGS powered CasinoLiberty Slots is an online Casino that USA players can play Liberty Slots Casino offers a $100 online casino deposit bonus and a great $25 no deposit casino bonus
  1. Liberty Slots Casino Bonussen

    25 Dollar No Deposit Bonus - Liberty Slots Casino No Deposit Bonus

    Cashible Bonus : JA!
    No Deposit Bonus : $25
    Casino Bonus Code : LC25FREE
    Inzetvereisten Voldoen : 40x Bonus
    Max Cashout : $150
    Aanmelden voor een nieuwe account of als je dat nog niet eerder genomen van een no deposit bonus code!

    100 %bonus van Liberty Slots Casino Deposit Bonus

    % 100 De Bonus Van De Storting : Buy $100 en $100
    Inzetvereisten Voldoen : 20 x B+D
    De eerste storting bonus van 100% bij Liberty Slots online casino.
  1. Liberty Slots Casino Bonus Gids


    Liberty Slots Casino Review

    Vrijheid Slots gelanceerd in 2012, dus het’s een relatief nieuw casino. Het wordt aangedreven door Inzet Gaming software en heeft meer dan 150 spellen in totaal. Het platform is niet de grootste of de bekendste, maar it’s niet de kleinste, en door het spelen krijg je hier om te proberen een aantal nieuwe games met verschillende opties en afbeeldingen. Er zijn meerdere soorten van slots aangeboden (3 en 5 reel, traditionele, Bonus slots, progressieven), tafel, video poker en speciale items.

    Overzicht.

    Met een startdatum vanaf 2012, Liberty Slots is een goede manier om wat tijd te besteden, zeker als je van de titels van Wager Gaming (de ontwikkelaar van het verstrekken van het platform dat is gebruikt). Onder de meer populaire opties vindt u Betaalt Vuil, Mega Geld Mijne, Lucky 7s-en Oost-Dragon.

    Je krijgt een Flash Casino optie hier, maar zoals gebruikelijk is de betere keuze op de lange termijn is om de software te installeren. Een VIP-Club aanwezig is en als de eisen zijn aanvaardbaar it’s een goed idee om te proberen en krijgen, zodat je kunt profiteren van hun promoties.

    Promoties en Bonussen.

    De promotie beschikbaar voor een speler die een nieuwe account maakt is vrij standaard en niet’t opvallen. U krijgt een 100% match van uw storting tot $100. Je krijgt ook bonuspunten als onderdeel van het loyalty programma en je hebt een VIP Club waarbij je moet proberen om toegang te krijgen tot als u aan de voorwaarden voldoet.

    Er zijn diverse wekelijkse en maandelijkse promoties die spelers kunnen profiteren van de door het maken van extra stortingen.

    Software/Games Verscheidenheid.

    U kan’ve geraden van de naam van de site, het feit dat de "slots" sectie is de één te krijgen hier de meeste aandacht. De ontwikkelaar is niet een van de meest voorkomende en als gevolg dat ze eigenlijk vooral bieden slot titels en ze hebben minder te bieden in de andere categorieën. Nog steeds, Wager Gaming heeft titels in de tabel, video poker en speciale categorieën. Progressieve titels zijn slechts drie en hun namen zijn Mega Geld van Mij, Win Place of het Tonen en Betalen Vuil.

    U kunt gebruik maken van de optie voor het laden van de Flash titels als je wilt en je kan ook software installeren als u de voorkeur geeft om dat te doen.

    Graphics en Geluiden.

    Ondanks het feit dat deze jongens zijn niet zo bekend, zult u merken dat de gameplay goed is doordacht en dat het wordt ondersteund door de graphics en de geluidseffecten die worden gebruikt in deze titels.

    Banking.

    De betaalmethoden worden weergegeven als beschikbaar voor stortingen of opnames, met de voormalige vanaf € 35, terwijl de laatste is ten minste $150. De deposito ' s kunnen worden gemaakt door middel van pre-paid kaarten van de gift, Visa, Money Transfer, Neteller, Moneybookers, ECOcard, Ukash en het Snelle Geld. Geldopnames zijn toegestaan door middel van cheques, overschrijvingen, Neteller en Moneybookers.

    Uitbetaling Percentage.

    LibertySlots doet’t geven van dit stuk van informatie aan haar spelers.

    De Klantenservice.

    Met de zware focus op de AMERIKAANSE markt en de patriottische kant, je kunt wel verwachten dat dit alleen in het engels beschikbaar. De gratis nummers zijn beschikbaar in de VS alleen. De andere optie als u in contact wilt komen is het gebruik van een e-mailadres of de live chat.

    Persoonlijke Mening.

    Als u’re gevoel patriottische en u wilt geven een AMERIKAANSE site een kans, Liberty Slots kan een goede keuze. Ze bieden de titels van een relatief weinig bekend ontwikkelaar, dus dat kan een nadeel zijn voor sommige of een voordeel, want je kunt het proberen van iets nieuws.

     
  1. Casino van eigenschappen zoals Liberty Slots

    Miami Club Casino Bonussen

    • No Deposit bonus :$15
    • 100% bonus van de Storting :$100
    • Playthrough 20 x Bonus
    No Deposit Miami Club gelicenseerd onder WGS-software, heeft een ton van de slots en video poker met een no deposit bonus van $15 en een groot casino bonus van $100.
    Miami Club Casino review and bonuses

    Liberty Slots Bonussen

    • No Deposit bonus :$25
    • 100% bonus van de Storting :$100
    • Playthrough 20 x Bonus
    Geen Storting Liberty Slots ontwikkeld door de WGS-platform, met een prachtig slots en alle grote tafel spellen met een no deposit bonus van $25 en een royale bonus van de storting van $100.
    Liberty Slots review and bonuses

    Lincoln Casino Bonussen

    • No Deposit bonus :$0
    • 100% bonus van de Storting :$1000
    • Playthrough 20 x B+D
    Lincoln gemaakt door de WGS-platform, met meer dan 100 gokkasten en tafelspelen met een grote casino bonus tot $1000.
    Lincoln Casino review and bonuses

    Intertops Klassieke Bonussen

    • No Deposit bonus :$0
    • 100% bonus van de Storting :$100
    • Playthrough 30 x B+D
    Dit WGS Intertops casino Classic biedt vele leuke spelletjes en gokkasten geserveerd met een geweldige bonus van 100% tot aan $100.
    Intertops Classic review and bonuses

    Rode Hert Casino Bonussen

    • No Deposit bonus :$ 5
    • 175% bonus van de Storting :$ 350
    • Playthrough 30 x Bonus
    Dit WGS casino Red Stag levert spannende games, samen met een € 5 no deposit bonus en een groot 175% bonus tot $350.
    Red Stag Casino review and bonuses
  1. Liberty Slots Casino Gebruiker Reviews

    • Game Selectie:Game Selection 4 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 4 out of 5
    • Graphics:Graphics 3 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 4 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door baeb79 op 2017-04-23

    Leuke games

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door Jeff Husch op 2016-03-26

    ik hou van WGS tech. mijn favoriete online games

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 3 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 3 out of 5
    • Graphics:Graphics 3 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 3 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door JamilKarim1234 op 2016-02-10

    Neem dit Casino voor wat het is -- Goede plek voor Slots maar dat is het wel. Ik ben niet zeker of ze probeert te worden iets meer en ze zijn niet een grote software provider, maar het casino is zeker een kleinere en meer de basis operatie voelt.

    Misschien de moeite waard om een controle uit als je kunt vinden een paar Slot games die je wilt, maar de verscheidenheid is niet groot hier.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 3 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 3 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 3 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door JK121212 op 2015-09-27

    Ik geef de voorkeur aan het spelen in ONS Casino ' s, maar ik was een beetje onzeker over Liberity, want ik had nog nooit gehoord van wagner software. Zij dont' zo veel spelen als een micro-of RTG Casino hoewel het steeds beter.

    De Bonussen en eventuele promoties zijn enkel hier echt goed als je VIP. Anders is het zo ' n beetje gewoon gemiddeld. VIP krijg veel meer aanbiedingen en promo ' s, wat logisch is, maar gewoon een heads-up

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door michaele99 op 2015-03-05

    Ik hou hou hou van dit Casino! Vegas tech software is mijn favoriet en het dagelijkse gratis toernooien zijn altijd leuk om te spelen. Ik zal een beetje over 3000.00 en had absoluut geen problemen met het uitbetalen van mijn winst. De verificatie formulier is eenvoudig in te vullen en alles wat ze vroeg me om een e-mail terug was eenvoudig te doen, alles wat ik nodig had was een kopie van mijn DL, een kopie van de voor-en achterkant van de creditcard en een stuk van de mail die werd verstuurd aan mij. Ik hoefde niet te komen met verschillende rekeningen van nutsbedrijven of iets extra 's dat het moeilijk zou worden omdat ik niet betalen van de hulpprogramma' s van mijn land heer doet. Ik had mijn controleren binnen 7 dagen! Veruit dit is mijn favoriete casino.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door dustnz op 2014-04-22

    Vrijheid Slots was als een Explosie uit het verleden. Eerste Live Support ontmoeting had ik in
    SOO LANG. en ze maakte het geweldig. hadden plezier in het spelen van de gratis chip en ze worden toegestaan om te speel elke dag gratis broodjes. ze gaf me zelfs een gratis chip om te vieren dat de eerste maand passeren om lid te worden. support is echt leuk had zelfs enkele korte small talk die niets te maken hebben met gaming. zo ver als het geld zaken die ik niet kon zeggen nog steeds ongemakkelijk storten in een Casino na de billpassed zo lang geleden het veroorzaken van een casino, dat ik was een lange tijd lid was snel over uit te betalen en aardig behandelde me slecht en een grote pijn proberen te trekken. Misschien Liberty casino kan wees de eerste om een storting van mij en doen herleven van mijn volledige genot van de online gaming opnieuw

    Wanneer het wetsvoorstel verbod op U. S bankieren en online gaming om vrienden te worden. Die vrij veel namen al het genot van mijn online gaming krijgen-aways en tot voor kort 5 jaar geleden was de laatste keer dat ik op het punt stond mijn cyber voet in elke Online Casino. Playtech gaming platform was degene die ik het meest gemist. de eerste online casino die ik ooit aanmeldde, was de engelse haven en de liberty 7 Slot was de eerste die ik speelde meer dan een decennium geleden. de beslissing bezoek te komen op de eerste plaats, dat mij er (door cyber charter bus) allfreechip (één van de twee) forums die zijn een vast onderdeel van zo veel plezier heb ik gebruikt om te spelen. Ik besloot om te proberen een aantal onling gaming weer en echt niet lezen wat Vegas tech is. Was erg Opgewonden toen ik zag playtech slots.. ERG ENTHOUSIAST.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door luckyirishgirl op 2014-03-12

    De liefde van de software. Ik beveel dit Casino. De spellen zijn leuk, de MVO zijn leuk.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 4 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 4 out of 5
    • Graphics:Graphics 4 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 3 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door hulloh op 2014-03-07

    Ik speel Slot vrij slots casino(freeroll elke dag), alsmede, met geld in account om mee te spelen/te betalen. De Casino niet veel glitches of defecte games. De klantenservice mensen zijn te cool!!Voer een paar coments.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 1 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 4 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 3 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 1 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 4 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door radams05 op 2013-07-21

    Ik hou echt van dit Casinomaar ik hou niet van het feit dat sommige van de spellen zijn niet beschikbaar voor alle spelers. Ze moeten het verbeteren van hun klantenservice.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door giggles4u op 2013-01-14

    Ik Hou Van Vrijheid Slots Casino. De gratis toernooien zijn geweldig, en ze zijn elke dag van de week. Ik heb mijn dagelijkse routine van het spelen van elke avond voor het slapen gaan. Ik had een geweldige tijd spelen van mijn bonus. Van Plan om te storten snel. We zullen zien hoe dat gaat. Anders geweldige plek om te spelen. Spel selectie als veruit de beste.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 4 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 3 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door sebassstooo op 2012-07-04

    TrÃs bonne premiÃre indruk!!

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 3 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door slotomaniac op 2012-04-01

    Vrijheid Slots is echt geweldig!
    Dezelfde casinosoftware zoals superslots, millioner of silver dollar Casino dat gesloten is in het verleden.
    Ze hebben elke dag een freeroll Slot toernooi waar de eerste 50 spelers! win prijzen (bonusmoney)
    Ik heb veel plezier daar.
    Snelle ondersteuning veel Slots.
    Ik zou graag willen weten of er andere Casino met behulp van deze software?

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door Ojisplayin op 2012-03-20

    Ik hield altijd al van de oude (Vegas tech) Slot games en was blij om mensen te vinden die goeden, en nog veel meer!! VS-vriendelijke, los met hun freebies, en Een-1-Ondersteuning maakt mij dansen mijn deposito ' s in. Ik ben blij en hoop dat ze blijven een lange tijd!!

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 1 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 2 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door Crawdad op 2012-03-11

    Ik niet aan te raden is om hier te spelen. De bonus was er, maar toen ik begon wat geld te verdienen, ze blokkeerden mijn rekening. De klantenservice zei dat mijn account opgeheven "rode vlaggen" met hun afdeling veiligheid. Het is niet alleen het geluid koosjer bij mij. :(

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door HAPPYFEET op 2012-03-08

    IK HEB GENOTEN VAN HET SPELEN EN IK SPEELDE EEN FREEROLL TOERNOOI, TERWIJL IK DAAR WAS. OH WAT LEUK, IK HAD . NU ALS IK ONTVANG MIJN $15.00 ND BONUS KREEG IK WEER GA IK WEER SPELEN EN WEER!!!!! WAT EEN PLEZIER DAT IK HAD!! ALLFREECHIPS DANK U .

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door TenJacSuited op 2012-02-12

    Hallo Leden,..In regaurds naar Vrijheid Casino.. Na ik kreeg een e-mail van zijn site hier, vertelde me dat VRIJHEID Casino terug in de VS, en ze hebben een $25.00 welkom chip, .. ik was zeer verheugd immers, Horbor & Vrijheid Casino's waren degenen die ik voor het eerst bij.. ik had Grote standen met hen, ik werd gekozen voor de beste reactie, een Spel dat ze had ONS spelers doen, gepost toevoegen aan een nieuwe Slot..Betaalde me 100..Anyway, ik heb genoten van het toe te wijzen nooit shit bij die voordeur, geen slechte controles geen krediet problemen helemaal Niets totdat Ze Samengevoegd tot een ander..Is hoe zij het, Zuster Sites, alsof ze zouden kunnen uitbreiden,!! Zelfs groeien! ... lol.. Diferant Sites/Grand Openingen/en grotere uitbetalingen!!..Heb nieuws voor ya, Ze zijn allemaal opperate en Log in hetzelfde Boek. dezelfde grootboek,, en Dit is ware het ging slecht denk ik. als zij niet hadden om onkruid uit en documenten die gebruikt meer dan 1 chip..als standaard spelers! .Mijn Punt is dit .Ze zijn nu, als waren ze Dan.. Dezelfde Site Gezelschap.. Sites met differant namen? Toen ik ging meedoen Vrijheid Vandaag de dag, Ze zei dat ik was gemarkeerd en vergrendeld zijn er Site, Sites, niet in staat om me te laten, want ik werd geacht Onwaardig door de Bancaire Problemen/Credit Problemen/Multi-chip gebruik/Meerdere accounts/ niet te vermelden, boven alles,,Im een Hoog Risico-Speler? lol nou ok, ik gebruikte meer dan 1 Chip, de hel sturen ze ze naar ons op! Maar Mijn bewijs voor dit is aan het begin van de zogenaamde zuster sites , ze waren poping zo snel, dat u zich bij hen! Ze waren Nieuw! Plus ze gaf grote bonussen, lol maar bij 1 eigenaar, eigenaar van 4 plaatsen, en je kwam toen hij had 2? Dan is lid worden van deze Sites in de toekomst door hetzelfde Bedrijf, een auto matic Multi account dader, die gebruik maakt van multi-chips... en zo ver als het Bankwezen en de kredieten wordt een Risico? Er uit er defualting Gedachten ... lol

    Dus, in mijn naam, van een van de verdachte!! Sinds Wanneer Heeft Een van Die, Liegen, Cheaten, het Vinden van een manier om Default ya! Differant Naam, Maar Speelt Hetzelfde Spel, Off Shore Casino ' s ooit, Ooit! Elk type doen.... Cash transactie Controleren Transactie -, Krediet-Trans Actie, Zonder een Bevestiging van zekerheid!

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 1 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 1 out of 5
    • Graphics:Graphics 1 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 1 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 1 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 1 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door lysal op 2012-02-12

    zij zeiden: uw bonus vermeld is niet geldig! tracey in live support was zeer onbeschoft!

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 3 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 1 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    Liberty Slots Review ingediend door lysal op 2012-02-12

    ik heb geprobeerd om mijn bonus en ze vertelde me dat ik had een beveiliging vlag en kon niet spelen. ze zei dat ik had problemen met de beveiliging en dat is een leugen!! ik heb gestort w hun zuster casino ' s w pre paid kaarten alleen!

     
     
  1. Liberty Slots casino bank-en payment processors



    Banken u kunt storten en opnemen

    See all Mastercard Casinos See all Visa Casinos See all Neteller Casinos See all money Transfer Casinos See all Skrill-Moneybookers Casinos 

    Banken die u alleen kunt storten

    See all Check Casinos See all Bank Wire Casinos 

    Banken die u alleen kunt gebruiken in te trekken

    See all Pay Safe Card Casinos See all SOFORT Banking Casinos