review of 4 of 5

'Slots' van Vegas Nominale 4/5 gebaseerd op 17 klant beoordelingen

Slots of Vegas is a RTG powered CasinoSlots of Vegas is an online Casino that USA players can play Slots of Vegas Casino offers a $3000 online casino deposit bonus and a great $100 no deposit casino bonus
Stap op de las Vegas Strip, inchecken in uw kamer, en druk op de tafels! Slots van Vegas Online Casino wacht met het uitrollen van de rode loper voor u! Ze zijn eigendom van en geëxploiteerd door de Gokken Lonen, en een licentie in de bloeiende jurisdictie van Costa Rica. Hebben sinds 2004 online, ze zijn op geen enkele manier een nieuwe jongen op het blok, en hebben de tijd gehad om het formuleren van hun winnende combinatie aan spelers aan te bieden.
  1. 'Slots' van Vegas Casino Bonussen

    $100 Gratis Chip X 2 - Slots van Vegas Casino No Deposit Bonus

    Cashible Bonus : JA!
    No Deposit Bonus : $100
    Casino Bonus Code : DOUBLEFUN100
    Inzetvereisten Voldoen : 30 x Bonus
    Max Cashout : $200
    Thats right, een legit $100 no deposit casino bonus, een kleine aanbetaling en deze in te wisselen voor een ander $100.
    Deze bonus kan gebruikt worden voor het spelen op alle gokkasten en keno. Als uw laatste transactie met 'Slots' van Vegas is een gratis casino chip, aarzel dan niet deze coupon inwisselen voor het maken van een storting als we niet toestaan dat meerdere gratis chip aflossingen op een rij

    300% bonus games - Slots van Vegas Casino Deposit Bonus

    Cashible Bonus : JA!
    300 %de De Bonus Van De Storting : Buy $1000 en krijg $3000
    Casino Bonus Code : SLOT300
    Inzetvereisten Voldoen : 20 x B+D
    Max Cashout : $40000
    Deze bonus kan worden afgespeeld op een spel, Blackjack spellen vereisen een 40 x playthrough, maar slots / keno zijn nog slechts 20x
    Stort $30 en $1000 te krijgen van de 300%

    Ladies Night 600% - Slots van Vegas Casino Deposit Bonus

    Cashible Bonus : JA!
    %600 De Bonus Van De Storting : Koop $200 en ontvang $1200
    Casino Bonus Code : 600LADIESNIGHT
    Inzetvereisten Voldoen : 30 x B+D
    Max Cashout : $14000
    Dit is een ENORME slots bonus. Stort $20, - of meer en ontvang een gigantische 600%
  1. 'Slots' van Vegas Casino Bonus Gids


    'Slots' van Vegas Overzicht

    Slots 'van Vegas is eigendom van Prism Casino Inc en het is in licentie gegeven in Costa Rica. Ze zijn onderdeel van De Virtuele Casino groep en ze zijn trots in het aanbieden van de diensten van een hoge kwaliteit, die elke speler verdient.

    Het team achter dit Casino zet grote inspanning in het houden van een goede reputatie. Aangedreven door RTG software, hun aantal games ziet er onberispelijk en mooi ontworpen om tegemoet te komen aan alle soorten spelers.


    'Slots' van Vegas Hoogtepunten

    Promoties en Bonussen. Het biedt een 300% tot $300 gratis bonus en verschillende bonussen volgens het bedrag depositted. Ze hebben voor promoties de Ladies Night op donderdag en een maandelijkse speciaal voor Heksen Brouwt Bonussen - ook al is dit alleen voor de maand oktober 2010, zijn ze meestal promoties lanceren op een maandelijkse en dagelijkse basis.

    Beveiliging. Dit Casino maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie voor de bescherming van de spelers' privé informatie. Ze hebben geïnstalleerd 128-bit SSL Digitale Encryptie om de gegevens te beschermen en al hun medewerkers is onderworpen aan het respecteren van de overeenkomst tot geheimhouding bij het verwerken van spelers informatie.

    Software/Games Verscheidenheid. Dit Casino Wordt aangedreven door Realtime Gaming (RTG) software. De software is gemakkelijk te downloaden en het geeft meestal geen problemen. RTG is prachtig ontworpen spellen ze de macht en het is een van de marktleiders op dit gebied.

    Door middel van deze software Slots van Vegas beschikt over 130 spellen aan zijn spelers. Ze zijn voortdurend toevoegen van nieuwe spellen en je kunt er zeker van zijn dat u zal vinden wat het is dat u zoekt.

    De software is beschikbaar voor download en in instant play flash-versie.

    Graphics en Geluiden. Het ontwerp van Slots van Vegas Casino is echt gebruiksvriendelijk en kan spelers bewegen hun verschillende schermen met geen enkel probleem. De graphics zijn helder, goed ontworpen en niet overweldigend, dat is de perfecte combinatie van visuele aspecten die een speler zou willen op een Online Casino. De geluiden zijn ongerepte en complemet de graphics perfect.

    ONS spelers Welkom!


    'Slots' van Vegas Nadeel

    Banking. Dit Casino stelt spelers in staat om te storten via een van de volgende gerenommeerde elektronische betaalmethoden: Creditcard, Neteller, Click2pay, MyPaylinQ, Money Transfer, UseMyWalleten bankoverschrijving. Echter, in vergelijking met concurrenten, het bedrag van de opties lijkt beperkt.

    Uitbetaling Percentage. De uitbetalings percentage voor Slots van Vegas is niet vermeld.

    De Klantenservice. Hun klantenservice is 24/7 beschikbaar via e-mail, fax, gratis nummers en live chat. Echter, veel spelers hebben gevonden de klant support team om te reageren en nalatigheid. De klachten verklaren dat ze zich niet en zijn zelfs terughoudend op te lossen spelers' query ' s.


    'Slots' van Vegas Persoonlijke Mening

    In termen van software, beelden en bonussen met deze Casino heeft alles wat men zou kunnen zoeken in een Casino. Echter, het feit dat hun uitbetalingspercentage is niet altijd maakt me afvragen welke redenen een Online Casino zou kunnen hebben voor niet wordt gecontroleerd. Ook de klant support team is nutteloos en ik wil niet eens denken wat ik zou doen met een vertraagde betaling situatie als een medewerker van de klantenservice was niet bereid om mij te helpen.

    Dit Casino heeft u alle tools te bieden geweldige diensten, maar ze gewoon moeten sommige dingen tune up-to trekken allemaal samen.

     
  1. Casino van eigenschappen zoals Slots ' van Vegas

    ReelSpin Casino Bonussen

    • No Deposit bonus :$0
    • 100% bonus van de Storting :$888
    • Playthrough 50 x Bonus
    Dit RTG casino ReelSpin levert unieke games en slots geserveerd met een grote bonus van 100% helemaal tot $ 888.
    ReelSpin Casino review and bonuses

    Extreme Casino Bonussen

    • No Deposit bonus :$30
    • 100% bonus van de Storting :$500
    • Playthrough 35 x B+D
    Casino Extreme review and bonuses

    Intertops Casino Bonussen

    • No Deposit bonus :$0
    • 100% bonus van de Storting :$100
    • Playthrough 15x B + D
    Dit RTG Intertops casino biedt vele leuke spelletjes en gokkasten geserveerd met een geweldige bonus van 100% tot aan $100.
    Intertops Casino review and bonuses

    Reële Ga Casino Bonussen

    • No Deposit bonus :$ 5
    • 100% bonus van de Storting :$200
    • Playthrough 35 x Bonus
    Dit RTG casino Fair Go biedt tal van spannende games, samen met een € 5 no deposit casino bonus en een geweldige bonus van 100% tot $200.
    Fair Go Casino review and bonuses

    Kudos Casino Bonussen

    • No Deposit bonus :$0
    • 150% de bonus van de Storting :$600
    • Playthrough 35 x Bonus
    Dit RTG casino Kudos biedt veel unieke games en slots, geserveerd met een fantastische bonus van 150% tot $600.
    Kudos Casino review and bonuses
  1. 'Slots' van Vegas Casino Gebruiker Reviews

    • Game Selectie:Game Selection 4 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 4 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 4 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door racek op 2016-11-17

    graphicaly leuk Casino ... compleet OK :)

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door JamilKarim1234 op 2016-01-27

    Nog niet bekeken Casino in ongeveer een jaar, dus dacht ik laat ik terug komen om te werken.

    Sinds begin 2015, dit casino heeft gekregen en steeds beter. Meer spelletjes Bonussenen mobiel vriendelijke gaming is lichtjaren vooruit op wat het was. Ik zat te denken over het verlaten op een punt, maar het casino is echt een verbetering. Ik heb geen problemen met uitbetalingen, zelfs toen ik hun kruis casino toernooien.

    Ik zou sterk reco dit casino en als de trend zich voortzet, dit casino wordt alleen steeds beter

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 4 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 3 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door granducial op 2015-05-18

    Wilde alleen maar hier komen om te vermelden dat ze een echt cool vriend referral programma, dus als je speelt met vrienden of familie, is het verstandig om aan de slag via deze methode, zodat u elk een additonnal 50 dollar of meer, als je veel vrienden

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door JamilKarim1234 op 2015-02-23

    Ik ben het eens met sommige van de recente recensies hier. Dit Casino heeft def beter geworden het afgelopen jaar en een beetje. Ze hebben toegevoegd betere ondersteuning, meer games, en hun maandelijkse Bonussen zo goed als ik heb gezien.

    De progressieven op SOV uitbetaling meer dan de meeste andere plaatsen en de Gratis Spins kunnen het beste worden gebruikt op hen. Je krijgt een flink aantal free spins elke keer dat je een storting dus je kansen om te winnen op de Slots en vooral de progressvies zijn hoog.

    De uitbetalingen worden altijd op tijd voor mij en ik thikn dat is een probleem dat ze hebben gewerkt. Heb geen problemen met dit sinds ik begon over 16 maanden geleden.

    Vrij goede ervaring.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 4 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door JK121212 op 2015-01-06

    Ik heb een vrij goede ervaring hier. Ik begon een paar maanden geleden en was een beetje surpirsed te lezen van sommige van de mensen problemen hadden met de uitbetalingen en het ondersteunend personeel. Ik dacht dat de medewerkers van de klantenservice was erg vriendelijk en in de 2-3 maanden heb ik hier geweest en ik heb geen problemen met het krijgen van mijn Bonussen op tijd.

    Het aanbod van games is vergelijkbaar met een RTG Casino die is vrij goed. Je krijgt een ton van de gokkasten en tafel spellen en de verscheidenheid is één van de redenen dat ik bleef spelen hier. De start-up van de bonussen zijn vrij goed en ze bieden nieuwe bonussen op een regelmatige basis te houden ga je.

    Over het algemeen vrij solide ervaring hier. Ik zou def check it out voor jezelf.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door siloah op 2014-12-10

    Getekend en besloten om één van hun maandelijkse promo ' s. was erg cool verleende pretty damn cheesy - sommige sneeuwballengevecht spel ding.
    Hoe dan ook, heb een vrij massale 400% storting Bonus. Had de standaard playthrough, maar ik was dat goed omdat de waarde zo goed was. uiteraard ik graag willen winnen, net als iedereen anders, maar ik heb ook liket o uitbreiden van mijn spel spelen dus met 400% van de toegevoegde ik heb zo veel meer spins ik voelde me duizelig (op een goede manier, lol)

    had een paar vragen en de ondersteuning was snel en beleefd. de hoogste punten van mij

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 3 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 3 out of 5
    • Graphics:Graphics 4 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 3 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door babyduck08 op 2014-10-26

    Goed Casino. meerdere nd-codes beschikbaar. geniet ervan.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 3 out of 5
    • Graphics:Graphics 3 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 1 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 1 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 3 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door radams05 op 2014-01-23

    I don ' t care deze plaats. Hun ondersteuning is onbeleefd en ik kon er niet mijn winst

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 3 out of 5
    • Graphics:Graphics 3 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 3 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 1 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 2 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door radams05 op 2013-10-24

    Ik weet niet waarom , maar voor sommige reden dat ik gewoon geen vertrouwen in deze personen. Hun live support is verschrikkelijk.

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 4 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 3 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 4 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door raffter op 2011-02-07

    IHello, iedereen. Ik kan dit alleen maar aanbevelen Casino om te testen op een niet-bindend. Door de huidige code bonus van $ 100 is zeer eenvoudig. Natuurlijk heb ik ook gebruikt en mijn mening. Golden is een van de weinige geloofwaardige casino ' s in th www

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 4 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 4 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door raffter op 2011-02-06

    Ik geef de voorkeur om te spelen bij VEGAS Casinoik breng wat geld en ik kan niet belive hoe goed is de withdram ik bijvoorbeeld besteden van€ 500 en krijg 1290 in twee uur

    je moet proberen te spelen op deze uitstekende Casino

    mooie betreft raffter

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 3 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 3 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 3 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door Ojisplayin op 2011-01-30

    Slots Van Vegas is een geweldige plek, net zo lang als je speelt zonder misbruik van coupon codes. Zorg ervoor dat de voorwaarden zijn naar de letter, en geen twee gratis fiches in een rij ooit!

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door shootist009 op 2009-08-22

    Slots Van Vegas is een geweldige plek, net zo lang als je speelt zonder misbruik van coupon codes. Zorg ervoor dat de voorwaarden zijn naar de letter, en geen twee gratis fiches in een rij ooit!

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door mlcrunk1 op 2009-06-24

    Ik heb gespeeld bij SOV voor een paar jaar. Ik heb nog om te winnen, zelfs een kleine jackpot, dus ik blijf proberen. Het is grappig. Ze hebben een aantal goede Slots om uit te kiezen, heb ik graag Geladen. MLC

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 3 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 3 out of 5
    • Graphics:Graphics 3 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 3 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 3 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 3 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door innone op 2009-04-19

    Probeer als code "20AFF" werkt nog steeds..

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 4 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 4 out of 5
    • Graphics:Graphics 4 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 4 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 4 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 4 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door dawnukiah op 2008-12-10

    ik heb veel gespeeld op Slots van las vegas en ik er ok heb gedaan

     
     
    • Game Selectie:Game Selection 5 out 
of 5
    • Spel Spelen:Game play 5 out of 5
    • Graphics:Graphics 5 out of 5
    • Snelle Betalingen:Fast Payments 5 out of 
5
    • Klantenservice:Customer service 5 out of 
5
    • De Fun-Factor:Fun factor 5 out of 5

    'Slots' van Vegas Recensie ingediend door dawnukiah op 2008-12-10

    ik ben spelen bij Slots van vegas voor enige tijd nu en geen probleem met hen ive gedaan goed met hen

     
     
  1. 'Slots' van Vegas casino bank-en payment processors



    Banken u kunt storten en opnemen

    See all Neteller Casinos See all Bank Wire Casinos 

    Banken die u alleen kunt storten

    See all Check Casinos 

    Banken die u alleen kunt gebruiken in te trekken

    See all Mastercard Casinos See all Visa Casinos 

Allfreechips Fan Pagina