Cool Cat Casino Review

  1. $100 No Deposit Casino Bonus
    COOL100 is een $100 no deposit code. Opmerkingen met RTG casino ' s kun je niet 2 no deposit codes, tenzij je een storting maken tussen hen.
    Playthrough :
    30 x Bonus
    Voorwaarden :
    De Bonus Van De Storting:
    0% tot $0
    Exclusieve Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $1000 Bonus
    OK dit is een trickey deal. U vrijwel ontvang $100 om mee te spelen en je bent eigenlijk spelen voor je de bonus van de storting tot 1000% Als u de $100 tot $1000 krijg je dat % op uw storting. Als je $500 krijg je een bonus van 500%
    Playthrough :
    30 x Bonus + Storting
    Voorwaarden :
    De Bonus Van De Storting:
    Exclusieve Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $4650 Match Bonus
    Dit is de Maandelijkse bonus van 465% voor Slots en Keno. De bonus kan worden gebruikt ONBEPERKT keer
    Playthrough :
    30 x Bonus + Storting
    Voorwaarden :
    De Bonus Van De Storting:
    Exclusieve Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $2200 Match Bonus
    Dit is een 220% bonus die kan ook worden gebruikt met tafelspelen (60 X playthrough voor tafelspelen) . De bonus kan worden gebruikt ONBEPERKT keer
    Playthrough :
    30 x Bonus + Storting
    Voorwaarden :
    De Bonus Van De Storting:
    Exclusieve Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    Ja
    $70 Match Bonus
    Grote 70% bonus waarvoor geen playthrough op slot games en GEEN MAX Uitbetaling. Dit kan gebruikt worden onbeperkt keer
    Playthrough :
    1x Bonus + Storting
    Voorwaarden :
    De Bonus Van De Storting:
    Exclusieve Bonus :
    0
    Cashable Bonus :
    0
    Koele Casino Van De Kat Details
    Valuta ' s:
    USD
    Contact:
    Telefoon:
    Mobiel Casino:
    Ja
    Live Spellen:
    Ja
    Borg alleen Banken:
    Visaperson-to-personMastercard
    Full Option Banken:
    NetellerBank Wire
    Trekken Banken:
    Skrill-MoneybookersDirect Bank Transfercheck-cheque

    Cool Cat Casino Review

    Cool Cat Casino biedt een verbazingwekkende gaming selectie voor spelers over de hele wereld. De leden van dit casino al kent alleen de beste video slots, veiligheid en promoties zijn gebruikt voor het vermaken van elke speler. Het casino werd voor het eerst opgericht in 2002, en met dit bedrag ervaring heeft hen toegestaan om het verzamelen van de kennis van wat spelers willen en nodig hebben. Virtuele Casino Groep Casino ' s zijn de huidige eigenaren en degenen die verantwoordelijk zijn voor het maken van deze een van een soort casino dat kan worden genoten op zowel instant play en mobiele apparaten. Het casino is in licentie gegeven in Costa Rica, en dit laat hen toe om de volledige lijst van Realtime Gaming aan hun spelers. Leden kunnen zich verloren in het rijke scala aan spellen zoals is inclusief video slots, tafel spelletjes, video poker en nog veel meer.

    Casino games

    Koele Casino van de Kat in zeker is alleen de beste game-ervaring met hun gaming assortiment waaronder meer dan 130 titels. Dit omvat alles van klassieke poker, full feature slots en progressieve jackpots. Bovendien, het casino kan iedereen genieten van de nieuwste games, waaronder Bubble Bubble en Piraat Eiland onder hun ongelooflijke waaier van populaire games. De video slots zijn de meest ongelooflijke detail met 3D-graphics, een geweldig geluid en spel Bonus functies die zijn gemaakt om indruk te maken.

    Een volledig assortiment tafelspelen zijn, accuraat, blackjack, Texas hold’em, roulette, oorlog en nog veel meer. Het casino omvat ook vele andere variaties van elk van deze games, waardoor de presentatie van de mogelijkheid tot het vinden van de perfecte spel om uw elke behoefte. Spelers zullen de mogelijkheid hebben om te profiteren van de vele verschillende tafel limieten, die geschikt zijn voor low rollers tot en met de high rollers.

    Video poker is ook een grote attractie voor het casino, aangezien zij bieden een ongelooflijke waaier. Dit omvat azen en achten, all American poker, bonus deuces wild, double bonus poker, double double jackpot poker en nog veel meer. Al deze spellen worden aangeboden met een hoge kwaliteit graphics en een geweldig spel instellingen om elke ronde.

    Casino Bonussen en Promoties

    Een geweldig casino betekent niets zonder ongelooflijke bonussen. Dit is de reden waarom Koele Casino van de Kat heeft een volle benut en biedt spelers de grootste bonussen om te genieten van de enorme spel selectie. Om u te verwelkomen in het casino een ongelooflijke $100 zal worden toegevoegd aan uw account absoluut gratis. Deze bonus wordt geen aanbetaling vereist als de spelers gewoon nodig om een account te registreren en volledig te profiteren. Hoe meer je wint met deze bonus, hoe hoger uw eerste match bonus zal worden.

    Bijvoorbeeld, als u erin slaagt om te winnen van de $700 van de gratis $100 op uw eerste storting bonus zal komen met een 700% bonus. De match bonus is beperkt tot 1000% en is een uitstekend voorbeeld van hoe verbazingwekkend Koele Casino van de Kat is. Om indruk te maken spelers nog meer, alleen een inzetvereiste van 30x geldt voor de match bonus.

    Eerlijkheid en Veiligheid

    Omdat het casino biedt een groot assortiment aan games en geweldige promoties, je kunt er zeker van zijn er veel spelers zullen profiteren. Om deze reden is het casino heeft ervoor gezorgd dat alleen de beste security-software wordt gebruikt ter bescherming van hun spelers van fraude. De software houdt ook alle van uw persoonlijke informatie veilig en verborgen door een derde partij.

     

    Banking

    Het casino ook zorgen voor een zo veilig bankieren opties voorzien, die het mogelijk zal maken spelers gebruik van meerdere E-portemonnee Zoals Neteller en Skrill. Bovendien, de spelers hebben ook de mogelijkheid om het gebruik van credit cards of een snelle overdracht van een bankrekening. Al deze betalingen zijn veilig en worden toegevoegd aan uw casino account.

     

    Klantenservice

    Als lid van Cool Cat Casino kunt u profiteren van een volledige support team, die bereikbaar 24 uur per dag. Het team is goed opgeleid en biedt snelle en eenvoudige oplossingen voor eventuele problemen die u kan hebben. Spelers kunnen contact opnemen met het team met live chat, e-mail of neem contact met hen via de telefoon.

     

    Conclusie

    Koele Casino van de Kat gewoon opvallen dan de andere. Het neemt slechts een paar seconden voor spelers om te realiseren wat een geweldige casino is dit eens dat de gratis welkomst bonus aan uw account en kunt u beginnen met surfen door de games. Dit is veruit een van de beste casino ' s die ik heb gezien in een lange tijd.

Andere Casino ' S Zoals Cool Cat Casino

  1. Play Bovegas
    Bovegas Bonussen
    • No Deposit Bonus :$20
    • Gratis Draaiingen:0
    • De 250% Bonus Van De Storting:$500
    • Gratis Draaiingen op de Storting:0
    Bovegas onder de maltese Licentie | RTG | Floridita Fandango Slots | $500 bij 250% Casino Bonus | $20 No Deposit Bonus.
    Play Grand Rush
    Grand Rush Bonussen
    • No Deposit Bonus :$
    • Gratis Draaiingen:
    • 200% De Bonus Van De Storting:$1000
    • Gratis Draaiingen op de Storting:0
    Play Old Havana
    Oud Havana bonussen
    • No Deposit Bonus :$0
    • Gratis Draaiingen:40
    • 400% De Bonus Van De Storting:$800
    • Gratis Draaiingen op de Storting:0
    Play Dreams
    Dromen Bonussen
    • No Deposit Bonus :$25
    • Gratis Draaiingen:0
    • 200% De Bonus Van De Storting:$200
    • Gratis Draaiingen op de Storting:0

Slots kan je spelen op een Koele Casino van de Kat

  1. play the Spirit of the Inca Slot
    Spirit of the Inca is a progressive slot machineSpirit of the Inca slot does not have a bonus roundSpirit of the Inca slot has a free spin featureSpirit of the Inca slot has a scatter symbolsSpirit of the Inca slot has a wild symbolSpirit of the Inca slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spel Regels : 25
    Spel Rollen : 5
    play the San Guo Zheng Ba Slot
    San Guo Zheng Ba is not a progressive slot machineSan Guo Zheng Ba slot does not have a bonus roundSan Guo Zheng Ba slot has a free spin featureSan Guo Zheng Ba slot has a scatter symbolsSan Guo Zheng Ba slot has a wild symbolSan Guo Zheng Ba slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spel Regels : 50
    Spel Rollen : 5
    play the Diamond Mine Slot
    Diamond Mine is not a progressive slot machineDiamond Mine slot does not have a bonus roundDiamond Mine slot does not have a free spinsDiamond Mine slot does not have scatter symbolsDiamond Mine slot does not have wils symbolsDiamond Mine slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spel Regels : 1
    Spel Rollen : 3
    play the Jackpot Cleopatra's Gold Slot
    Jackpot Cleopatra's Gold is a progressive slot machineJackpot Cleopatra's Gold slot has a bonus roundJackpot Cleopatra's Gold slot has a free spin featureJackpot Cleopatra's Gold slot has a scatter symbolsJackpot Cleopatra's Gold slot has a wild symbolJackpot Cleopatra's Gold slot does not have bonus multipliers
    RTG
    Spel Regels : 25
    Spel Rollen : 5

Input van de gebruiker op de Koele Casino van de Kat

  1. 300% deposit promotie code op een Koele casino van de Kat
    08-14-2020

    • Bonus Code :
      Moet 30 x inzet
      Alleen tot 08-31-2020


      Let op dat de Amerikaans-Samoa, Andorra, Anguilla, Argentinië, Aruba, Barbados, België, Bermuda, Cayman Eilanden, Chili, Cook Eilanden, Griekenland, Guam, Guyana, Ijsland, Japan, Luxemburg, De Marshall Eilanden, Martinique, Mayotte, Mexico, Monaco, Montserrat, Nieuwe - Caledonië, Niue, Het Eiland Van Norfolk, Noordelijke Mariana Eilanden, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Zuid Afrika, Spanje, Swaziland, Zweden, Zwitserland, Tokelau-eilanden, Verenigd Koninkrijk, Uruguay en Venezuela spelers zijn niet toegestaan om te spelen op Cool Cat.

    • Categorieën:

      RTG Casino Bonussen, Casino bonus Codes
    Claim een 25 gratis spin bonus van Cool Cat casino online met een code
    08-13-2020
    25 dollar no deposit gratis chip code op Cool Cat
    08-13-2020
    300% deposit promotie code met Koele casino van de Kat
    08-12-2020
    Gratis 25 dollar no deposit bonus code Gepromoveerd van Cool Cat casino
    08-08-2020
    Overall Score:
    Overall Rating4 out of 5
    Game Selectie:
    Casino Game Selection4 out of 5
    Spel Spelen:
    Casino play 4 out of 5
    Casino Van De Afbeeldingen:
    Casino Graphics 4 out of 5
    Casino Betalingen:
    Casino Payments4 out of 5
    Casino Service:
    Casino Service 4 out of 5
    Casino Plezier:
    Casino Fun 4 out of 5
    Het indienen van uw gebruiker voor 1 review AFC punt!
    Casino Games :
    review_games Rating4 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating4 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating4 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door Bastianlang op 2018-08-15
    Coolcat Casino is een fatsoenlijke casino met een leuke naam en logo. De navigatie is vrij eenvoudig en de Bonussenwaarvoor ik kwam hier in de eerste plaats zijn zeer tevreden met alleen een 30 x playthrough. Ik hou ook van de bancaire opties, en sommige van de toernooien. Zonder een casino dat zal uw kaak laten vallen, Coolcat is een propositie die je zou kunnen proberen het voor jezelf en zie.
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door JamilKarim1234 op 2016-06-22
    Beoordeeld hier 3 maanden geleden. Niet veel is veranderd, dat is een goede zaak omdat ik nog steeds geloof dat dit een van de beste casino ' s die er zijn. Uitbetalingen zijn frequente en snelle en na het spelen van meer RTG Casino ' s Ik ben in staat in te spelen op de progressieve jackpots veel gemakkelijker. Toevoegen games bijna elke week die is geweldig. Def p
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door JamilKarim1234 op 2016-03-07
    Een van de beste casino ' s die ik heb gespeeld. Ik heb sterk de reco dit Casino voor alle spelers. Goed Bonussengoede ondersteuning van het personeel, heel veel spelletjes spelen, en nieuwe promoties per week. Opening Match deposit Bonus tot 1000% is zo goed als je maar kunt vinden en elke keer dat ik heb gewonnen geld dat ik in staat ben geweest om geld uit en krijgt het meteen. Geen klachten alleen maar een heleboel plezier!
    Casino Games :
    review_games Rating4 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating4 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door raffter op 2015-10-14
    Bitte geben Sie ein paar coments.
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door mni71bn96 op 2015-08-09
    een van de beste casino ' s die er zijn. het is heel indrukwekkend de manier waarop het lijkt alles te hebben wat een klant zou kunnen vragen.
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating4 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating4 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door granducial op 2015-05-18
    Ik kwam om hier te spelen na het ontvangen van een promo e-mail met een aantal goede Bonus aanbiedingen. Ik koos er eentje die een vrije chip was en ik maakte altijd gebruik van de gedownloade software. Ik vond dat het hielp houden van de playthrough beter ( lees de t/c ' s mensen). de ondersteuning is vrij nuttig voor het begeleiden van mij door het proces en ik ben erin geslaagd om mijn $100 terugtrekking toen het werd allemaal gezegd en gedaan. Niet te veel van het goede
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door JK121212 op 2015-03-11
    Speelt bij Cool Cat voor een paar jaar nu en dit Casino wordt beter en beter met iedere maand. Ten eerste was er niet een ton van games, maar nu hebben ze een enorm aanbod en zijn de graphics en graphics zijn de beste die ik ooit heb gezien in een RTG Casino. Ik hou van casino ' s die altijd toe te voegen aan hun collectie van games. Ook CC biedt wekelijks Bonussen en hun sign-up en no deposit bonussen nog steeds zijn enkele van de beste vind je online. Meestal spelen scratch games hier en I love it. Def check it out
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door siloah op 2014-11-28
    Ik heb echt genoten van het spelen hier onlangs. Mijn baby Bonus quota (na het lezen van de t/c). Hit van een middelgrote Slot jackpot ik ben er vrij tevreden over. Gaat blijven spelen voor een tijdje. Houd jullie op de hoogte
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating4 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino review ingediend door queenmap op 2011-10-02
    Ik geniet van de spellen en klantenservice bij Cool Cat! Nog nooit een probleem gehad met het storten.
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino review ingediend door Ojisplayin op 2010-11-30
    Ik hou van Cool Cat Casino- Hebben uitbetaald zonder enig probleem. Gewoon de regels volgen en u zijn prima.
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door misslipps2u op 2009-05-13
    cool cat is de beste
    Casino Games :
    review_games Rating3 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating3 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating2 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating2 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating3 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door ecker68 op 2009-03-21
    niet spelen dit......
    Casino Games :
    review_games Rating4 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating3 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating1 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating4 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door mortenolsen op 2009-01-20
    Kijk uit!!! Ongeveer een jaar geleden heb ik gestort, speelde en won over$ 1000 bij cool cat Casino. Ik probeerde terug te trekken 800$, en kreeg een e-mail te zeggen dat de terugtrekking werd goedgekeurd. Maar vervolgens gebeurde er niets, en toen ik probeerde te vragen hun live-ondersteuning die ik kreeg kort en onbeleefd antwoorden. En verschillende antwoorden. Ik heb nooit meer van hen gehoord.
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door mccoveym op 2008-09-30
    1000bonusexplosion niet werken 4 me
    Casino Games :
    review_games Rating3 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating3 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating2 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating2 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating2 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door MoneyRoxx op 2008-09-26
    Een nieuwe speler geloofde ik de marketing hype van Cool Cat. Ik niet alleen gestort fut heb ik gebruikt van de cool cat coupons en won de max $200 op basis van hun voorwaarden al mijn werkelijke jackpot is $500. Ik heb alle relevante ID en verificatie in een tijdige mannet voor het ontvangen van de winst. 3 maanden zijn voorbij en ik heb niet gehoord dat een woord van hen plotseling krijg ik een telefoontje uit het blauw van iemand met de naam "Paul" die zei stuurt me $186 via moneygram. Het vreemdste ding...het was eigenlijk dichter bij 4 maanden. Hun games zijn moeilijk te winnen, want je kunt eigenlijk zien ze de spins opnieuw instellen wanneer u het spelen van de Slot als je begint te winnen. Ik zou het niet aanraden voor een serieuze speler maar als je je verveelt en je hebt een extra 4 maanden op uw handen als u winnen...Succes.
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door twinket9 op 2008-06-27
    Ik hou van het spelen bij cool cat Casino. Ik heb nog nooit problemen gehad met hen. Houd omhoog het goede werk. En houden de komende gratis fiches.
    Casino Games :
    review_games Rating4 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating4 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door Acorn op 2008-03-09
    Ik heb gespeeld bij coolcat Casino vóór en de enige echte verleiding om door te gaan naar de freeby chips. De lay-out ziet er een beetje naf heel frank en de spelen, en er is niet veel verschil tussen alle van hen. Ive gespeeld bij andere casino ' s en hun games hebben overeenkomsten maar zijn hun verschillen. Ive had nooit een beroep op de live help, dus ik ben niet zeker wat ze graag. Maar ik zal er blijven spelen zolang ik het niet hoef te shell iets uit lol
    Casino Games :
    review_games Rating4 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating1 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating2 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating1 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating1 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door starmac op 2008-03-01
    IK SPEELDE BIJ COOL CAT ONGEVEER DRIE JAAR GELEDEN EN IK VERLOOR SLECHT, ROND 1300.00 UUR IN DRIE WEKEN. NIET HET TELLEN VAN DE 800,00 IN PECH CHIPS.. KLANTENSERVICE IS ONBESCHOFT WAS TENMINSTE DAN.. GAMING IS STRAK OP DIT CasinoALLE RTG'S VOOR MIJ ZIJN STRAK EN KAN WORDEN GECONTROLEERD EN GEMANIPULEERD HEB IK LEERDE DIT DE HARDE MANIER GELOOF ME... ALS U MERKT DAT WANNEER U EEN STORTING IN EERSTE INSTANTIE KRIJG JE IETS WINT, DAT GEEFT JE HOOP, EN DAN VERLIEST U HET MERENDEEL VAN DE TIJD... MAAR MEESTAL HIT ALLES ONDER DE ZON MET GRATIS FICHES????????? 1+1= NIET HIER SPELEN...
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door jomama171982 op 2008-01-22
    1000BONUSEXPLOSION niet zou werken voor mij
    Casino Games :
    review_games Rating3 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating3 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating4 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating4 out of 5
    Cool Cat Casino review ingediend door radams05 op 2008-01-21
    Ik geniet van het spelen bij coolcat, maar alle RTG Casino ' s hebben dezelfde spellen en ik wens ze hadden beter verscheidenheid.
    Casino Games :
    review_games Rating5 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating5 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating5 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating5 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating5 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating5 out of 5
    Cool Cat Casino recensie ingediend door mj1576 op 2008-01-02
    COOLCAT50 werkt niet meer, maar de rest doen
    Casino Games :
    review_games Rating3 out of 5
    Spel Spelen :
    review_play Rating3 out of 5
    Afbeeldingen :
    review_graphics Rating3 out of 5
    Casino Betalingen :
    review_payments Rating3 out of 5
    Casino Service :
    review_service Rating3 out of 5
    Casino Plezier :
    review_fun Rating3 out of 5
    Cool Cat Casino review door valerie op 2007-11-19
    ik ben niet een grote fan van RTG Casino ' s maar ik heb hier gespeeld en het was ok, ze had een mooie selectie van games. ik weet dat ze geven veel gratis fiches thur het jaar. ik denk dat de lay-out van de Casino gewoon niet mijn aandacht te trekken, het ziet eruit als iets uit de jaren 80 is in vergelijking met andere software. maar dat is enkel me.